Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler canımcım.Şuan daha ne kadar bilmiyorum.Haftaya salı günü için drdan randevu alabildim.Çok yoğunlar bir türlü randevu yeri bulamadım.Evet canım dediğin gibi dikkat etmem çok önemli.ama kendimi halen hamile gibi hissetmiyorum herhalde dr gidince kesin hissederim.
Çok üzüldüm ya,gözlerim doldu gerçekten..
ama saçını çekicem senin
ya onlara kızıp yeme,yeme,yeme,yeme lütfen yeme.bunu kendine yapma.
onlar dalga geçtikçe daha çok sarıl kendine.. kendini bırakma.. dalga geçenlere cevabını yapıştır..seni kırmalarına izin verirsen hep yaparlar.. YAPICAKSIN,OLUCAK!
1 haftada oturur inş. canım..
amin tekrar sagol bana şimdiden burda yazışmak iyi geldi yarın görüşürüz
sarılıcamm.şimdi gidiyorum markete kalorisi az yiyecekler alıcam akşam yemeğide yemeyecem yeterince yedim bugün
sarılıcamm.şimdi gidiyorum markete kalorisi az yiyecekler alıcam akşam yemeğide yemeyecem yeterince yedim bugün
zaten 7 ya da sekizinci haftadan sonra daha çok sahipleniyo insan.Bu arada canım kesinlikle tavsiye edilen ve tecrübe ile denenmiş doktor bul.Yoksa benim gibi gerilir kalırsın ilk doktora gidince.Bi de ben hamileyken dietisyene gitmiştim 1-2 kere.O da limit olarak 11-12 kilo koydu.Zaten doğumdan sonraki 2hafta da 8-9 kilosu gidiyormuş.Yani eğer sağlıklı beslenebilirsen hemen aldıkların gidecek merak etme.Hadi hayırlısı bakalım ya çok mutlu oldum bu habere yaf.Bu gün acayip bi mutluluk kapladı içimi bu müjdeyle:)
ne demek asıl sen sağol bugün bir müjde verdiğin için bana.
evet nesfit falan aldım çünkü kahvaltıda yiyecek şey bulamıyorum.çok erken kalkıyorum.hazırlanırken falan 2 3 bisküvi atıştırıp gidiyorum en azından hazırlanırken aceleyle kahvaltıda bunlardan yesem daha iyi olur diye düşündüm.akşamda dediğin gibi yapıcamAkşam yemek yeme ama 9 gibi bi elma yada ne biliyim sevdiğin bi meyve ye olur mu..
2-3 saat sonra deli gibi kazınır miden..bana öyle oluyo..
kalorili az yiyeceklerden kastın,light büsküvi vs. falan mı?
eğer öyleyse onların zayıflattığına karşı bilimsel hiç bişey yok canım..
yani nasıl olsa light diye götürme diye söylüyorum.
mesela light büsküvi üzerinde; %40 şekeri azaltılmıştır yazıyosa,içindekilere mutlaka bak..
tatlandırıcı doldurmuş olabilirler..
canım öncelikle hoşgeldin:sen çevrendekileri takma.Zaten kilo vermede başarılı olunca onlara verilebilecek en iyi cevabı vermiş oluyorsun.Bu aradasakın yanlış anlama ama yaş olarak daha gelişme çağındasın.Mümkünse ve imkanın varsa önce bir dietisyenden yardım alsan daha iyi olur sanki.Bizler tabiki sana uyguladığımız şeyleri anlatırız.Ama bizimle aynı tüketme bence.Çünkü gelişimin yarıda kalabilir.En önemli çağlarında vücudun.Ben de bu dönemlerde senin yaptığın gibi yememeye başladım ve malesef ailede en kısa boylu olarak kaldım hatta standardın altında.Anne baba sülalesinde bile en kısa ben kaldım.Bir de geçen sene gittiğim dietisyenim de onayladı.Depo demirim de ciddi bir düşüklük varmış ve bunun nedenini gelişme çağındaki eksik ve yanlış beslenmeden olduğunu söyledi.Benden abla tavsiyesi.dediğim gibi yanlış anlama sakın
evet nesfit falan aldım çünkü kahvaltıda yiyecek şey bulamıyorum.çok erken kalkıyorum.hazırlanırken falan 2 3 bisküvi atıştırıp gidiyorum en azından hazırlanırken aceleyle kahvaltıda bunlardan yesem daha iyi olur diye düşündüm.akşamda dediğin gibi yapıcam
nesfit iyi bi seçim :)
Selam fatta nasılsın canım.bu arada arkadaşlar ben artık diyete devam edemeceğim.Kızlar hamileyimmm çok mutluyum inşallah rabbim bir aksilik göstermez.Ama hamileyim demek buraya uğramayacağım demek değil sizin yakanızı bırakırmıyım ben.Benimde amacım kilo vermek değilde en az kilo ile hamilelik dönemini geçirmek olsun.Bende isterdim zayıd hamile kalayım ama nasip böyleymiş.ALLAH'ım hayırlısını böyle nasip etmiş.Bu arada bende kahvaltıda yine kayısımı ihmal etmedim.ekmek çok tüketmemem gerekiyor.Ayrıca yediklerimede dikkat etmem lazım.Neyse kızlar sizi görmesemde çok seviyorummm
:)
canım sen 60 kilomuydun?
evet canım :) bu arada bitki çayı içtim bir bardak bir çay kaşığı şeker attım :) su içmedim bugün hiç şişeyi alayım bari elime :)