senin maşallahın var canım sana zaten yetişemem ben.Ben kavitasyon bulsam bile dediğin gibi zaman ayarlamam lazım onada zor zaman bulurum.Neyse ben evde kendi imkanlarımla spor yapmaya devam.
3 gündür hastayım yatıyorum tabi haliyle ne spor kaldı ne başka bir şey.ha birede halsiz kalmayım diye yedimde yedim 3 kilo almışım bile 53 düm oldum 56.ağlamak istiyorum ya.:2:
Evet motivasyon çok önemli..şimdi öğle yemeğimi yedim.1 dilim kepekli ekmek,semizotu yemeği 5 kaşık kadar,2 kaşık yoğurt..
oslew canim tebrik ederim ben bugün tartildim 77 yim :)
79ile78 arasi geziniyordum en son . cuma basladim ve sanirim 1 kilo vermisim güzel baslangic benim icin.
arkadaslar bu sizler sayesinde oldu gercekten burda sizlerle birlikte diyet yapmak yanliz olmadigimi bilmek güzel sizin yaptiklarinizi okuyarak güc aliyorum ve yemiyorummmmmmm
yoksa simdiye kadar coktannnn cikolatalar gitmisti
anladigim kadariyla herkes 2 ay icinde vermek istiyor haydi arkadaslar yapabiliriz
sağolasın..benimde kahvaltıyı erken yaptığım söylenemez,erken canım istemiyo bişiler yemek,10 u buluyo kahvaltı..aslında iyi değil biliyorumda..afiyet olsun :)
ben kahvaltiyi gec yaptigim icin ögle yemegini geciyorum saat 2 gibi bir elma yerim
4-5 gibide bir kase yogurt yerim herhalde
yemek cizelgesi yapayim bari kendime :)))
mesaj yazaken trendy'in ayakkabı reklamı çıkıyor sizde oluyormu anam ne bacak onlar.Valla kıskandım onları benim bir bacağım onların 2 bacağının toplamı ama bende öyle olacağım kendime söz veriyorum.
Jelyb10 56 kilo çok değil..hatta benim ideal kilom denebilir..verirsin aldığın kiloları dikkat ederek..
:)))
dikkat etmemisim bende ic vamasiri reklami var simdi
bende bacakta kolda bisi yok benim sorunum göbek eski herseyi giyebiliyorum ama eskiden göbek belli olmuyodu simdi hamilemisin diyolar :84::84::84:
Canım senin göbiş varsa sen biraz spora ağırlık ver mekik falan çek mesela
kızlarr ben bugün tartılamadım, regl olduğum için perşembe günü tartılabileceğim umarım kg vermişimdir, gerçi verdiğimi hissediyorum :26: hadi bakalım inşallah vermişimdirrrrr,
bu arada pazar günü diyetim biraz bozuldu 2 tane çikolata yedim şu top şeklindekilerden ferrorenefsimi kırdım diyelim onada
ben de de çamaşır çıkıyo inş canım uzun vadede kalıcı zayıflamak bizim işimiz.ben 3 aya 10 kilo olarak hesap yatım.sonraki 3 ayda da 10 kilo diye düşünüyorum ama şimdilik bu plan.Bakalım inş azim ve kararlılıkla ve hep beraber halledicez bu işi.mesaj yazaken trendy'in ayakkabı reklamı çıkıyor sizde oluyormu anam ne bacak onlar.Valla kıskandım onları benim bir bacağım onların 2 bacağının toplamı ama bende öyle olacağım kendime söz veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?