mutfagi kaldirdim komple temizlik yapiyorum :))
Bacım ne diye kendini o kadar yoruyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mutfagi kaldirdim komple temizlik yapiyorum :))
günaydın canlar
Ben başlayım tartıldım kilom :83,20 vermemişim ama almamışımda.Yani kilomu korumuşum bundan dolayı mutluyum açıkçası.Haftaya salı gününe kadar kendimi sıkacağım bu hafta daha yeni başlangıç dimi.Bu arada sabah kahvaltısı henüz yapmadım biradan yaparım ama sıcak suyun için 3 adet kayısı ve 1 kuru incir attım hem yedim hemde suyunu içtim.Kahvaltımıda yazim bari çok menü yok zaten. 2 dilim salçalı kepekli ekmek yiyeceğim şekersiz çay ile.Ama önce biraz kuru inciri ve kuru kayısıyı midem hazmetsin dimi.Haydin kızlar neredesiniz ya kilolarınızı merar ediyorum.
canımcım sen fazla kasma kendini kıyamam ben senin bebeğine onu aç bırakma annesi
ve ben geldim yataktan kalktım bilgisayarın başındayım
tartıya çıktım vee gözlerime inanamadıımmm :)
70.5
rabia sorma bu akşam da benim yapmam lazım ama sanırım kardeşime kasıcam bazısınıo da ablasına yardım etsin accık:)
ya arkadaşlar geçen konuşuyolardı akşamları spor yapmak kalp için iyi değilmiş.Onun yerine yatın erkenden sabah erken kalkın diyor 15 dakika sabah sporu yarım saat akşam sporundan daha etkili diyorlar.Aslı astarı varmıdır sizce?
bu arada ara öğünümü yedim 3 kuru erik 8 fındık.
aman herkes sağlık hakkında başka şey söylüyo.Fakat sanırım uzun soluk bu tempoya devam edersek en azından mevcut kiloyu koruruz.Bi de hani konuşulmuştu ya akşamları yememek.Kesinlikle çok çok etkili bence de.Ne zaman ona dikkat etmesem alıyorum muhakkak