• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

valla ilk bahar temizligi diyim bari bayadir mutfagi komple temizlemedim.
aklimda durup duruyodu dedim bugün halledim.ama hala bitiremedim
bi yandan iyi oluyo yemek düsünmüyorum :))))

ayy ben çok fena oldum :)
dışardaydım hiç bişy alıpta yiyemedim geldim yeni gözüm döndü resmen :)

tarhana çorbası
taze fasulye ve makarna

ve bir kocaaa diliiiimmm ekmek :) şu büyük olanlardan sanırım benim ekmeğimden 3 dilim eder :)

bir lokma ekmeği de reçelle yedim

çok kötüdüm biraz toparlandım ama :)

yarımda çikolatalı gofret yedim :) ama başka bişey yemek yok :)

Akşam yemeğim 5-6 kaşık bezelye yemeği ve 3 kaşık pirinç pilavı,1 bardak ayran..

oslew sen bu azimle vereceksin bu kiloları seni burda sık sık görüyorum:)maşallah azmine

teşekkürler :)

ah bu leslie öldürüyo beni 3 mil yaptım çok fena yoruldum ve terledim :)

yarımda bırakamıyorum pişman olcam sonra biliyorum sonları artık nasıl bitiyo bende bilmiyorum :)

günaydın canlar

Ben başlayım tartıldım kilom :83,20 vermemişim ama almamışımda.Yani kilomu korumuşum bundan dolayı mutluyum açıkçası.Haftaya salı gününe kadar kendimi sıkacağım bu hafta daha yeni başlangıç dimi.Bu arada sabah kahvaltısı henüz yapmadım biradan yaparım ama sıcak suyun için 3 adet kayısı ve 1 kuru incir attım hem yedim hemde suyunu içtim.Kahvaltımıda yazim bari çok menü yok zaten. 2 dilim salçalı kepekli ekmek yiyeceğim şekersiz çay ile.Ama önce biraz kuru inciri ve kuru kayısıyı midem hazmetsin dimi.Haydin kızlar neredesiniz ya kilolarınızı merar ediyorum.

Almamış olmak da önemli bence, sakın yılma cnm. Yılmicaaaz :64:

canımcım sen fazla kasma kendini kıyamam ben senin bebeğine onu aç bırakma annesi

Ona kıyamıyorum ama bu yağlar da canıma yetti gari :)

ve ben geldim yataktan kalktım bilgisayarın başındayım :52::52::52:
tartıya çıktım vee gözlerime inanamadıımmm :)
70.5 :66::66::66::66:

Harikasın cnm tebrikleeeeer:71:, sıra bizde sanırsam.

Günde bi kere uğrayabilince yetişemiyorum hızınıza :)

Neyse ben de tartıldım canlar, yarım kilo gibi bişey vermişim. En azından üstüne koymamışım diyorum :)

Ama bu hafta daha sıkı tutucam :66:
Bugün ne yedik?

Sabah; 1 dilim ekmek, peynir, y. zeytin, vs..

Öğlen; orta boy bi çanak salata, 2 sahanda yağsız yumurta, 1 dilim ekmek

Akşam; salatanın aynısı, 3 kaşık haşlanmış y.mercimek, 1 dilim ekmek, 1 parma kadar kaşar peyniri

Aralarda; 2 yeşilçay, 2 kurukayısı, 2 kuru incir

Spor yapayım diyorum lakin meleğim izin vermiyor, olduğu kadar napiim :emir_bebek:

Hayırlı geceler hepinize

GÜNAYDINNNNN KIZZZLLLAARRR.
Herkese iradeli,bol moralli ve motivasyonlu günler diliyorum.
dün destursuz çıktım kusura bakmayın.Kız kardeşim sürpriz yapmış beni ziyarete gelmiş.Bi kaç gün bende.İnş o varken kaçırmam ipin ucunu.
Kızlar geceleri giremiyorum pek.Bilgisayarı eve götürmek zor geliyor yürüyerek dönünce.O yüzden ikindiden sonra yazamıyorum.Önce dün ara öğünden başlıyım
Akşam yemeğini biraz geç yedik.o yüzden son ara öğünümü çok acıkmıyım diye yemekten 2 saat önce yedim.
Arada iki kuru erik saat 3 gibi
saat 6 gibi 2.arada yarım bardak süt ve yarım tost(bi de iki kaşık kısır.Of ya benim kayınvalide güzel yapıyo bu tür şeyleri tutamadım kendimi:47:)

akşam da saat 8.30 gibi 1 tabak mercimek çorbası,6 yemek kaşığı ıspanak,1 dilim ekmek.
bi de eşim ve kızkardeşim çay yapınca yanına tatlı üzeri dondurma yediler.Ben sadece nefsimi köreltmek için 1 tatlı kaşığı dondurma 1 tatlı kaşığı da prof yedim yaaa.Dün baya ipin ucunu kaçırmışım yazarken farkettim:43:

Neyse bugün sabah da ballı suyumu içtim fakat spor yapmaya vakit bulamadım.Sonra da 2,5 bardak ılık su,1 dilim çok tahıllı ekmek,1 kk peynir ve 3 zeytin.

günaydın kızlar

Fatta canım birazcık tatlıyla kaçırmışsın ama olacak o kadar kardeşin gelmiş.Biri yerken biri bakacak değil dimi.Bu arada akşamleyin patlıcan yemeğim vardı.Ondan yedim salata meyva suyu ve mercimek çorbası yedim.

Sabahleyn kalktım bir kaşık balla suyumu içitim.İşe geldim buradada sıcak suyun için 3 adet kayısı 1 adet kuru incir attıım.Beklettikten sonra tükettim.Yarım saat sonrada 3 dilim ince kepek ekmeği be akşamdan kalan bol limonlu salatam vardı.Dökmeye kıyamadım ve onu yedim yanındada 6-7 tane zeytin.Şimdide nescafe içiyom.Ama uzun süredir içmemiştim.O yüzden içim dedim.

Bu arada akşam spor yapamadım eve gidince ütü vardı.Ütü yemek derken birden yorgunluk çöktü yapamadım.Şu istanbul havalarıda bir açmadıki hep kapalı hep kapalı benimde içim kapandı valla

Günaydın hanımlar..günümüz hep aydın ve güzel geçsin inşallah..
Kısıra bende dayanamıyorum,pazartesi ablama gitmiştim,nefis yapmış,yedim,acıkmıştımda..arada kaçamaklar oluyor,olmaması imkansız..herşeyden kendimizi mahrum edemeyizki,yeterki kararında yiyelim,ölçüyü kaçırmayalım..

Akşamları hiç spor yapamıyorum ben..zaten yemekten sonra bir rehavet çöküyor..gündüz yapıyorum birşeyler azda olsa..
Antalyadada hava kapalı..

rabia sorma bu akşam da benim yapmam lazım ama sanırım kardeşime kasıcam bazısını:1:o da ablasına yardım etsin accık:)
ya arkadaşlar geçen konuşuyolardı akşamları spor yapmak kalp için iyi değilmiş.Onun yerine yatın erkenden sabah erken kalkın diyor 15 dakika sabah sporu yarım saat akşam sporundan daha etkili diyorlar.Aslı astarı varmıdır sizce?
bu arada ara öğünümü yedim 3 kuru erik 8 fındık.

rabia sorma bu akşam da benim yapmam lazım ama sanırım kardeşime kasıcam bazısını:1:o da ablasına yardım etsin accık:)
ya arkadaşlar geçen konuşuyolardı akşamları spor yapmak kalp için iyi değilmiş.Onun yerine yatın erkenden sabah erken kalkın diyor 15 dakika sabah sporu yarım saat akşam sporundan daha etkili diyorlar.Aslı astarı varmıdır sizce?
bu arada ara öğünümü yedim 3 kuru erik 8 fındık.

Canım o dediğini hiç duymadım bugüne kadar tabiki sabah sporunun daha etkisi oluyor gün içerisinde daha dinç oluyor insan ama kalbe zarar verdiğini düşünmüyorum.Eğer öyle olsaydı kalp rahatsızlığı olan kişilere yürüyüş falan verilmezdi herhalde

aman herkes sağlık hakkında başka şey söylüyo.Fakat sanırım uzun soluk bu tempoya devam edersek en azından mevcut kiloyu koruruz.Bi de hani konuşulmuştu ya akşamları yememek.Kesinlikle çok çok etkili bence de.Ne zaman ona dikkat etmesem alıyorum muhakkak

aman herkes sağlık hakkında başka şey söylüyo.Fakat sanırım uzun soluk bu tempoya devam edersek en azından mevcut kiloyu koruruz.Bi de hani konuşulmuştu ya akşamları yememek.Kesinlikle çok çok etkili bence de.Ne zaman ona dikkat etmesem alıyorum muhakkak

Evet canım akşam yemeğini ne kadar erken yersen ve devamında fazla bişeyler yemezsen abur cubur kilo kaybında çok etkili oluyor.Ama maalesef bende erken yemek yemek olmuyor.Ama bugünkü menülerde hem salata var.Oda benim için güzel.

Back