• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

evet yoğurt severim sanırım yiyebilirim:)ay buraya yazmak süper oluyor teneffüsü zor bekledim yazmak için:))

Rabia ben içerken zorlanmıyorum,ama kilo verdirmeye yardımcı olurmu bilemem,daha çok elma sirkesinin faydalarından dolayı içiyorum..isteyenler kaşığın ucuyla balda katabilir içine..kimilerinin midesine dokunuyor bu karışım,bende şimdilik sorun olmadı..

faTTa83 GEÇMİŞ OLSUN..BENDE BİR DÜŞÜK YAŞADIM..2.5 AYLIK BEBİŞİM ÖLDÜ KARNIMDA..ŞİMDİ 2.5 YAŞINDA OĞLUŞUM VAR..
teşekkür ederim canım.Allah prensini sana bağışlasın.düşükten sonra ne zaman hamile kaldın ya da ne kadar bekledin.Bana 3-4 ay düşünme dediler.Ama çok da ara verme sonra olmuyor falan dediler.Yanlız kilomdan da kurtulmak istiyorum.nerdne baksan bir sene lazım gibi geliyor bana.Kararsız kaldım açıkcası

evet yoğurt severim sanırım yiyebilirim:)ay buraya yazmak süper oluyor teneffüsü zor bekledim yazmak için:))

evet ya bende de aynı hırs var bakalım ilk hafta hırsı mı yoksa devamı gelecek mi çok merak ediyorum.

Canım ben ocak ayında kürtaj oldum,kasımda hamile kaldım.doktor acele etme,vücudun kendini toparlasın,en az 6 ay hamile kalma dedi..çokda acele etmedik bizde..nasip kısmet..halk arasında hep düşükten hemen sonra hamile kalınır derler..

Bendede bu aralar motivasyon ve hırs var kilo verme konusunda..umarım hep devam eder..

hımm bi sene beklemek ii giib o zaman.neyse zaten şu an önceliğim kilolardan kurtulmak.çünkü o zaman için bi patavatsıza sözüm vardı.Zayıflayıp önüne çıkacağım.Bu akıllı arkadaşımız hamile olduğumu öğrendiğinde bana "eyvah kapıalrdan sığmayacaksın desene" demişti:47:

Bu süre içinde fazla kilolarından kurtulursun..ben hamileliğimde 15 kilo almıştım..Ayrıca başkalarının durumu hakkında olur olmaz konuşan insanlarada çok kızıyorum..

Bu süre içinde fazla kilolarından kurtulursun..ben hamileliğimde 15 kilo almıştım..Ayrıca başkalarının durumu hakkında olur olmaz konuşan insanlarada çok kızıyorum..

canım insanlar kendilerinde eksiklikleri örtbas etmek için hem başkaları hakkında yorum yaparlar.Çevremizde çok örneği var. Ben artık öyle insanları hiç tınlamıyorum

şuan bağırsaklarım için yine kuru incir ve kayısı yiyorum.Öğlen menüye baktım yazim bari ;

Çorba ( ne olduğunu hatırlamıyorum )
Bulgur pilavı
Bezelye yemeği
muhallebi

Çorba içerim bezelye yemeğini de yerim.Bulgur belki 2 kaşık ama muhallebi asla ve asla yenmeyecek. ( Kendme söylüyorum )

Ya kızlar ben buraya yazarken bazen çokmu saçmalıyorum anlamadım gitti:30::30::30:

şuan yeşilçayımı yudumluyorum..şekersiz içeyim dedim ama olmadı,azcık şeker kattım mecbur..birazdan oğluşu uyutmaya gidicem..öğle yemeğimide sonra yerim artık..
Rabia neden saçmalayasınki canım..herşey gayet güzel..

şuan bağırsaklarım için yine kuru incir ve kayısı yiyorum.Öğlen menüye baktım yazim bari ;

Çorba ( ne olduğunu hatırlamıyorum )
Bulgur pilavı
Bezelye yemeği
muhallebi

Çorba içerim bezelye yemeğini de yerim.Bulgur belki 2 kaşık ama muhallebi asla ve asla yenmeyecek. ( Kendme söylüyorum )

Ya kızlar ben buraya yazarken bazen çokmu saçmalıyorum anlamadım gitti:30::30::30:

kesinlikle öyle düşünme rabia.Biz burasına neden müptela olduk içimizden geldiği gibi duygularımızı yazabildiğimiz için.bence gayet doğal ve içtensin.Ve ben bundan çok memnunum çünkü benim de kendimi kasmadan istediğim şeyleri yazmamı sağlıyorsun.Bu arada öğle yemeğimi yedim.1 tabak barbunya ve 1 dilim çok tahıllı ekmek.

oh maşallah muhabbet koyu

hemen öğle yemeğimi yazıyorum marul ve peynir le salata yaptım koca kase :)
2 çatal taze fasulye aldım tatmak için 1 dilimde ekmek

birazdan kavitasyona gidicem

bu arada rabia aklıma ne geldi bil bakalım :)

akşam spor nolduuuuu :)

teşekkür ederim kızlar ne bilim saçmaladığı düşündüm biran için ondan öyle yazdım.Neyse boşverin.Ya birazçık şöyle 2-3 kilo verdiğimi görsem sanki dahada motive olacağım

Bu arada akşam 20 dk lesllıyi yaptım kızlar ama fazla dayanamadım nefesim kesildi valla.Ne kadar ham kalmışım ben öyle.Ama her akşam 20 sk yapsam yeter bana zamanla vücudum harekete alışmış olur.

Kızlar aranızda plates yapan varmı ?

teşekkür ederim kızlar ne bilim saçmaladığı düşündüm biran için ondan öyle yazdım.Neyse boşverin.Ya birazçık şöyle 2-3 kilo verdiğimi görsem sanki dahada motive olacağım

Bu arada akşam 20 dk lesllıyi yaptım kızlar ama fazla dayanamadım nefesim kesildi valla.Ne kadar ham kalmışım ben öyle.Ama her akşam 20 sk yapsam yeter bana zamanla vücudum harekete alışmış olur.

Kızlar aranızda plates yapan varmı ?

evet ama 1 gün yapıp 1 gün yapmassan olmaz yine hamlar devamlı yapcaksın onu başladınmı

oh maşallah muhabbet koyu

hemen öğle yemeğimi yazıyorum marul ve peynir le salata yaptım koca kase :)
2 çatal taze fasulye aldım tatmak için 1 dilimde ekmek

birazdan kavitasyona gidicem

bu arada rabia aklıma ne geldi bil bakalım :)

akşam spor nolduuuuu :)

canım kalp kalbe karşıymış bende onu yazıyordum valla.Akşam yaprım diye.Senin kavştasyon nasıl gidiyor fark varmı bende gideyimmi

evet ama 1 gün yapıp 1 gün yapmassan olmaz yine hamlar devamlı yapcaksın onu başladınmı

yok canım her akşam yapacağım evde yalnız olsam ben 1 saat yaparım ama evde onunla ilgilenmem için dırlanan bir koca var.Bazen iş gereği geç geliyor o zaman bende fazla fazla yapıyorum.Eskiden ben ayna karşısına geçer oynardım ve oda kilo verdirirdi arada bir onuda yapmam lazım

canım kalp kalbe karşıymış bende onu yazıyordum valla.Akşam yaprım diye.Senin kavştasyon nasıl gidiyor fark varmı bende gideyimmi

vala ben anlamadım bişey :) annem var diyo ama bilemedim
3.seans bu 8 seans sonra ölçceklermiş bidaha bakalım ama o ölçümlere çok güvenmiyorum aynı yeri bi daha nasıl tutturcak ki masaj olduğu için en azından selülite iyi gelir dedim :)

benim aldığım gibi uygun fiyatlı bulursan al bi kaybın olmaz ama ne zaman gitceksin ona öyle bişeyde var haftada 1 gitcen günü ayarlaman zor olur

yok canım her akşam yapacağım evde yalnız olsam ben 1 saat yaparım ama evde onunla ilgilenmem için dırlanan bir koca var.Bazen iş gereği geç geliyor o zaman bende fazla fazla yapıyorum.Eskiden ben ayna karşısına geçer oynardım ve oda kilo verdirirdi arada bir onuda yapmam lazım

sana iyi gelenleri biliyosun ona göre uygulamaya geç artık üşengeçlik bitti :)
benim kadar üşengecini bulamazsın ama ben bile bi hareket içindeyim :)

sana iyi gelenleri biliyosun ona göre uygulamaya geç artık üşengeçlik bitti :)
benim kadar üşengecini bulamazsın ama ben bile bi hareket içindeyim :)

senin maşallahın var canım sana zaten yetişemem ben.Ben kavitasyon bulsam bile dediğin gibi zaman ayarlamam lazım onada zor zaman bulurum.Neyse ben evde kendi imkanlarımla spor yapmaya devam.

Back