• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

kolay gelsin.İnş istediğin yer istediğin iş ve istediğin kilo ile sonbahara girersin.

Bu arada yazılanları okurken bi gaza gelmişim ki yazacaklarımı unutmuşum:9:
Akşam eve yürüyüş yaptım yarım saat.Saat yedi gibi 1 tabak tarhana çorbası,1 dilim ekmek ve 3 porsiyon et yedim.gece 10 gibi de 1 fincan süt içtim şekersiz.
sabah ise 1 büyük bardak ılık ballı suyumu içtim.Ardından yarım saat e-walkerla hareket.ve 2,5 bardak ılık u.sonra da kahvaltı yaptım.Kahvaltı da 2 dilim ekmek,1 kk peynir 3 zeytin.
Bakalım bi hafta sonra ne olacak merakla bekliyorum.
İnş hepimiz küçük beden olacağız hedef 38 beden inş.Bu sefer yetti gari canıma tak etti.hep beraber yapıcaz bu işi arkadaşlar.Yanlız bu konunun acayip faydası oluyo sanırım.gerçi daha yeni başladık ama bu defa bi farklı hissediyorum sanki.Sana da özel teşekkür rabia1984 konu acayip sardı ellerine ve zihnine sağlık.

ben teşekkür ederim bitanem bizim burada yalnız bırakmadığın için ayrıca oslewe de teşekkür ben edeyim onun fikri ve gazıyla açtım ben konuyu.İnaşallah 38 beden oluruz.Ne mutlu biz kadın dayanışması

ben evdeyim öyle çok spor yapmıyorum haftada 3 gün 1 saat step aerobik plates bazı akşamlarda 1 saat yürüyüş ama 1-2 güne kadar spor salonuna başlıcam inş

bu kiloyu 3 ay diyebilirim artık nisanda bitiyo 3 ayda verdim ben çok zor kilo veriyorum normalde çoktan yılmam gerekiyodu ama yılmadım acayip bi heves mevcut
1 şubatta başladım formula 7de kullanıyodum ama hem ilaçlara inanmadığım için sanırım bende etki etmiyo en büyük sorunum kabızlık kefir kullandım biraz düzene soktu ama istediğim gibi değil tabi
rabia gibi bende ıslatıyodum kayısıları akşamdan öyle yiyemediğim için blendırdan geçirip içiyodum ama öylede midem kaldırmadı 2 hafta içebildim kabızlık devam ama eskisi gibi rahatsızlık derecesinde değil

bu arada geçen hafta salı formula 7i bırakmıştım çok büyük bi rahatlama yarattı bu bende kasıyomuşum kendimi :)
bi de akşam 6 - 7 gibi akşam yemeği defterini kapatıyorum sonra acıktımmı meyve falan atıştırıyorum yatarken çok aç oluyorum :) ama en büyük etken bu diye düşünüyorum

bi de akşam 6 - 7 gibi akşam yemeği defterini kapatıyorum sonra acıktımmı meyve falan atıştırıyorum yatarken çok aç oluyorum :) ama en büyük etken bu diye düşünüyorum

oslew canım en büyük etken yukarıda yazdığın ve yaptığın sporlar.Sporunda çok büyük etkisi olduğunu unutma.İdeal kilona az kaldı sakın yılma

oslew canım en büyük etken yukarıda yazdığın ve yaptığın sporlar.Sporunda çok büyük etkisi olduğunu unutma.İdeal kilona az kaldı sakın yılma

yok yok yılmak yok bu sefer olcak :)
anneme onu diyorum sabah 6da yemem heralde en büyük etken diye
annem almanya doğumlu orda kalmış 17 yaşına kadar falan
almanlar öyle yapıyo diyo
sabah krallar gibi öğlen zenginler gibi akşam fakirler gibi yiceksin diyolarmış :)

bende yeni katıldım aranıza..şu an 75 kiloyum 60 kiloya inmek istyorum ancak kiilo veremiyorum.21 aylık bir kızım var..öğretmenim.şu aralar diyete başladım amane yapsam ne uygulasam bilemiyorum.kafam karmakarışık:58:

merhaba kızlar bende bu yolda sizinle varım 76 kiloyum ve hazirana kadar 65 kiloya inmek istiyorum
inşallah verebilirim

bende yeni katıldım aranıza..şu an 75 kiloyum 60 kiloya inmek istyorum ancak kiilo veremiyorum.21 aylık bir kızım var..öğretmenim.şu aralar diyete başladım amane yapsam ne uygulasam bilemiyorum.kafam karmakarışık:58:

hoşgeldin canım öncelikle yemeğini kısmaktan başlayabilirsin.Ama ana öğünleri aksatmadan ve vaktin varsa spor yaparak başlamanı tavsiye ediyorum.

merhaba kızlar bende bu yolda sizinle varım 76 kiloyum ve hazirana kadar 65 kiloya inmek istiyorum
inşallah verebilirim

canım sende hoşgeldin inşallah hep beraber istediğimiz kiloya ulaşacağız burada

kızlar öğünlerinizi yazın hep beraber değerlendirirelim fazlamın azmı sağlıklımı sağlıksızmı diye?

sabah 1 dilim kepek ekmeği biraz domates 1 dilm beyaz peynir yedim ve açık bir bardak çay içtim.okula gelince teneffüste yeşil çay içtim.şimdi öğleni bekliyrumm dersim boş:) akşam salata yaptım onu yiyeceğim....bu arada su tabik ki:))

sabah 1 dilim kepek ekmeği biraz domates 1 dilm beyaz peynir yedim ve açık bir bardak çay içtim.okula gelince teneffüste yeşil çay içtim.şimdi öğleni bekliyrumm dersim boş:) akşam salata yaptım onu yiyeceğim....bu arada su tabik ki:))

Afiyet olsun canım bak ne güzel bir menü yapmışsın.öğlenliğinde güzel.Bakayım ben öğlende ne yiyeceğim listeye bakmam lazım.

amin amin inşallah.Aslında bebişte istiyom bebiş olursa kilo hayali bir dahaki yaza kalır ama bebek olana kadar ne verirsem kardır.
olsun arkadaşım dediğin gibi ne verirsen kar.ne kadar zayıfken hamile kalırsan o kadar iyi oluyo.Ben iki ay önce düşük yaşadım 3 aylık bebeğimi kaybettim.Fakat kilo acayip sorun oldu hamileliğimde.77 kilo ile hamile kaldım Doktordan fırça yedim defalarca.Toplam 10 kilo alman lazım yoksa çocuk şeker hastası falan doğar muhabbeti yaptı.Sonra bebeğimi kaybedince saldım üstüne iki kilo daha aldım.Benim de hedef sonbahara kadar vermek ve sonra da çocuk inş.Bakalım verirsek biraz hamilelik de daha rahat geçer sanırım.

inşallah verebilirim

hoşgeldiniz ommur ve ata35.Hep beraber bu defa başaracağız inş:kkk:

ayrıca ara öğün de 8 fındık,4 tane kuru erik yedim.3 bardak suyumu içtim.
öğlen de de yine 1 tabak barbunya ve bir dilim ekmek yiyeceğim inş.

bu yediklerim yeterli mi ?akşama da ıspanak yemeği yaaapcağım baklım:))

canım menü güzel ama dayanamam dersen arada meyva yada çok az kraker yiyebilirsin yada ne bilim yoğurt seversen bir kase yoğurt ye.ıspanağın yanında muhakkak yoğurt ye canım ama

olsun arkadaşım dediğin gibi ne verirsen kar.ne kadar zayıfken hamile kalırsan o kadar iyi oluyo.Ben iki ay önce düşük yaşadım 3 aylık bebeğimi kaybettim.Fakat kilo acayip sorun oldu hamileliğimde.77 kilo ile hamile kaldım Doktordan fırça yedim defalarca.Toplam 10 kilo alman lazım yoksa çocuk şeker hastası falan doğar muhabbeti yaptı.Sonra bebeğimi kaybedince saldım üstüne iki kilo daha aldım.Benim de hedef sonbahara kadar vermek ve sonra da çocuk inş.Bakalım verirsek biraz hamilelik de daha rahat geçer sanırım.

canım dediğinde çok haklısın ben 83 kilo ile hamile kalırsam zaten doktor direk muayanesinden kovacak.

Selam hanımlar..sabah kalkınca büyük bir bardağa elma sirkeli ve limonlu ılık su içtim..kahvaltımda 1 yumurta,az peynir ve domates..aralarda su içiyorum aklıma geldikçe..kilom 62..

faTTa83 GEÇMİŞ OLSUN..BENDE BİR DÜŞÜK YAŞADIM..2.5 AYLIK BEBİŞİM ÖLDÜ KARNIMDA..ŞİMDİ 2.5 YAŞINDA OĞLUŞUM VAR..

Back