Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada yazılanları okurken bi gaza gelmişim ki yazacaklarımı unutmuşum
Akşam eve yürüyüş yaptım yarım saat.Saat yedi gibi 1 tabak tarhana çorbası,1 dilim ekmek ve 3 porsiyon et yedim.gece 10 gibi de 1 fincan süt içtim şekersiz.
sabah ise 1 büyük bardak ılık ballı suyumu içtim.Ardından yarım saat e-walkerla hareket.ve 2,5 bardak ılık u.sonra da kahvaltı yaptım.Kahvaltı da 2 dilim ekmek,1 kk peynir 3 zeytin.
Bakalım bi hafta sonra ne olacak merakla bekliyorum.
İnş hepimiz küçük beden olacağız hedef 38 beden inş.Bu sefer yetti gari canıma tak etti.hep beraber yapıcaz bu işi arkadaşlar.Yanlız bu konunun acayip faydası oluyo sanırım.gerçi daha yeni başladık ama bu defa bi farklı hissediyorum sanki.Sana da özel teşekkür rabia1984 konu acayip sardı ellerine ve zihnine sağlık.
kolay gelsin.İnş istediğin yer istediğin iş ve istediğin kilo ile sonbahara girersin.
bi de akşam 6 - 7 gibi akşam yemeği defterini kapatıyorum sonra acıktımmı meyve falan atıştırıyorum yatarken çok aç oluyorum :) ama en büyük etken bu diye düşünüyorum
oslew canım en büyük etken yukarıda yazdığın ve yaptığın sporlar.Sporunda çok büyük etkisi olduğunu unutma.İdeal kilona az kaldı sakın yılma
bende yeni katıldım aranıza..şu an 75 kiloyum 60 kiloya inmek istyorum ancak kiilo veremiyorum.21 aylık bir kızım var..öğretmenim.şu aralar diyete başladım amane yapsam ne uygulasam bilemiyorum.kafam karmakarışık
merhaba kızlar bende bu yolda sizinle varım 76 kiloyum ve hazirana kadar 65 kiloya inmek istiyorum
inşallah verebilirim
sabah 1 dilim kepek ekmeği biraz domates 1 dilm beyaz peynir yedim ve açık bir bardak çay içtim.okula gelince teneffüste yeşil çay içtim.şimdi öğleni bekliyrumm dersim boş:) akşam salata yaptım onu yiyeceğim....bu arada su tabik ki:))
olsun arkadaşım dediğin gibi ne verirsen kar.ne kadar zayıfken hamile kalırsan o kadar iyi oluyo.Ben iki ay önce düşük yaşadım 3 aylık bebeğimi kaybettim.Fakat kilo acayip sorun oldu hamileliğimde.77 kilo ile hamile kaldım Doktordan fırça yedim defalarca.Toplam 10 kilo alman lazım yoksa çocuk şeker hastası falan doğar muhabbeti yaptı.Sonra bebeğimi kaybedince saldım üstüne iki kilo daha aldım.Benim de hedef sonbahara kadar vermek ve sonra da çocuk inş.Bakalım verirsek biraz hamilelik de daha rahat geçer sanırım.amin amin inşallah.Aslında bebişte istiyom bebiş olursa kilo hayali bir dahaki yaza kalır ama bebek olana kadar ne verirsem kardır.
bende yeni katıldım aranıza..şu an 75 kiloyum 60 kiloya inmek istyorum ancak kiilo veremiyorum.21 aylık bir kızım var..öğretmenim.şu aralar diyete başladım amane yapsam ne uygulasam bilemiyorum.kafam karmakarışık
merhaba kızlar bende bu yolda sizinle varım 76 kiloyum ve hazirana kadar 65 kiloya inmek istiyorum
inşallah verebilirim
bu yediklerim yeterli mi ?akşama da ıspanak yemeği yaaapcağım baklım:))
olsun arkadaşım dediğin gibi ne verirsen kar.ne kadar zayıfken hamile kalırsan o kadar iyi oluyo.Ben iki ay önce düşük yaşadım 3 aylık bebeğimi kaybettim.Fakat kilo acayip sorun oldu hamileliğimde.77 kilo ile hamile kaldım Doktordan fırça yedim defalarca.Toplam 10 kilo alman lazım yoksa çocuk şeker hastası falan doğar muhabbeti yaptı.Sonra bebeğimi kaybedince saldım üstüne iki kilo daha aldım.Benim de hedef sonbahara kadar vermek ve sonra da çocuk inş.Bakalım verirsek biraz hamilelik de daha rahat geçer sanırım.
canım dediğinde çok haklısın ben 83 kilo ile hamile kalırsam zaten doktor direk muayanesinden kovacak.
Selam hanımlar..sabah kalkınca büyük bir bardağa elma sirkeli ve limonlu ılık su içtim..kahvaltımda 1 yumurta,az peynir ve domates..aralarda su içiyorum aklıma geldikçe..kilom 62..