Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

öğlen salatmı yedim ama şimdi midem kazınıyo::84:eve gidince yemeklere saldırmazsam iiiiyi..

faTTa83 canım arada meyva seviyorsan meyva ye istersen.Hem sağlıklı hemde tok tutucu mesela elma olabilir.

öğlen salatmı yedim ama şimdi midem kazınıyo::84:eve gidince yemeklere saldırmazsam iiiiyi..

şekerim aç değilim diye düşün.Öyle kendini oyala ama arada birşeyler ama yemek değil elma yoğurt ne istersen eve gidince onlardan ye.Akşama zaten ıspanak yemeyecekmisin onu düşün.Birkaç dilim ekmekle offf ne güzel gidecek.

bencede meyve ye elma güzel fikir yada kendine bir tabak salata yap.

ben dünden yemeğimi yaptım akşam ancak 10:30 da popişimin üzerine oturabildim ama bu gecelik yemeğimde var.Sadece salata yapacağım yanına.Bu gece dizimde yok önce yarım saat spor yaparım sonrada oturur ders çalışırım.

önce leslie ile 12 dakika yürüdüm,ısınmışken pilates yaptım azda,karın hareketlerinden,şimdi su içme zamanı..

Leslie 50 yaşlarında bir kadın..dışarda yürüyemeyenler için,evde yürüyüş yaptırıyor hızlı hızlı..leslie yazarsan google çıkar karşına zaten..

Leslie sanson diye yazarsan çıkar,youtube daki videolarından yapabilirsin..bendekini eşim indirdi,14 dakikalık bir video,daha fazla olanlarıda var ama bende bulamadım..

5 mile fat burning walk 5 mil yağ yakıcı yürüyüş tempolu hızlı yürüyüşler ve millerin sonlarına doğru jogging(hafif koşu) yapılıyor başka bir mile gelindiğinde tempo hafifliyor,millerin sonuna doğru yine hzılanıyor. metabolizmayı hzılandırıp yağ yakmakta büyük fayda sağlayan bir yürüyüş herhangi bir ekipman kullanılmıyor.
BENDE BUNU İSTİYORUM AMA..

youtube acabiliyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…