• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

senin maşallahın var canım sana zaten yetişemem ben.Ben kavitasyon bulsam bile dediğin gibi zaman ayarlamam lazım onada zor zaman bulurum.Neyse ben evde kendi imkanlarımla spor yapmaya devam.

yetişirsin hiç zor değil :) zaten senin boyun benden uzun olduğu için aynı kilo olmamıza gerek yok bende boy yok o yüzden fazla duruyo

kaçtım ben görüşrüz sonra :66:

3 gündür hastayım yatıyorum tabi haliyle ne spor kaldı ne başka bir şey.ha birede halsiz kalmayım diye yedimde yedim 3 kilo almışım bile 53 düm oldum 56.ağlamak istiyorum ya.:2:

3 gündür hastayım yatıyorum tabi haliyle ne spor kaldı ne başka bir şey.ha birede halsiz kalmayım diye yedimde yedim 3 kilo almışım bile 53 düm oldum 56.ağlamak istiyorum ya.:2:

canım sıkma tatlı canını öncelikle geçmiş olsun.İyileşmen önemli sen verirsin kilonu.anladığım kadarıyla sporda yapıyon.Verirsin verirsin.

Ben pilatesi geçen sene çok güzel yapıyodum ve vücudum şekle girmişti,sonra bıraktım..bu aralar sadece karın hareketlerini yapmaya çalışıyorum..azcık göbeğim varda,belki biraz erir..dün çok güzel yürüdüm,1 saatten çok..
Bu arada bende leslienin 14 dakikalık bir videosu var..daha fazlasına,5 millik olanlara nasıl ulaşırım..

Jelyb10 56 kilo çok değil..hatta benim ideal kilom denebilir..verirsin aldığın kiloları dikkat ederek..

Verilen kiloları korumak için önemli notlar:
Gün boyunca küçük bir şişe maden suyu tüketin.
3-4 bardak yeşil çay için.
6-7 fincan kaynara yakın su içebilirsiniz.
Tuz kısıtlamasına dikkat edilmeli.
...Yemeklerimizin içine soğan,sarımsak,zerdeçal,zencefil,kekik ve biberiye eklenmeli.
ENDER SARAÇ SÖYLEMİŞ BUNLARI..

oslew canim tebrik ederim ben bugün tartildim 77 yim :)
79ile78 arasi geziniyordum en son . cuma basladim ve sanirim 1 kilo vermisim güzel baslangic benim icin.
arkadaslar bu sizler sayesinde oldu gercekten burda sizlerle birlikte diyet yapmak yanliz olmadigimi bilmek güzel sizin yaptiklarinizi okuyarak güc aliyorum ve yemiyorummmmmmm
yoksa simdiye kadar coktannnn cikolatalar gitmisti
anladigim kadariyla herkes 2 ay icinde vermek istiyor haydi arkadaslar yapabiliriz

Evet motivasyon çok önemli..şimdi öğle yemeğimi yedim.1 dilim kepekli ekmek,semizotu yemeği 5 kaşık kadar,2 kaşık yoğurt..

Evet motivasyon çok önemli..şimdi öğle yemeğimi yedim.1 dilim kepekli ekmek,semizotu yemeği 5 kaşık kadar,2 kaşık yoğurt..

afiyet olsun :)
ben kahvaltiyi gec yaptigim icin ögle yemegini geciyorum saat 2 gibi bir elma yerim
4-5 gibide bir kase yogurt yerim herhalde
yemek cizelgesi yapayim bari kendime :)))

oslew canim tebrik ederim ben bugün tartildim 77 yim :)
79ile78 arasi geziniyordum en son . cuma basladim ve sanirim 1 kilo vermisim güzel baslangic benim icin.
arkadaslar bu sizler sayesinde oldu gercekten burda sizlerle birlikte diyet yapmak yanliz olmadigimi bilmek güzel sizin yaptiklarinizi okuyarak güc aliyorum ve yemiyorummmmmmm
yoksa simdiye kadar coktannnn cikolatalar gitmisti
anladigim kadariyla herkes 2 ay icinde vermek istiyor haydi arkadaslar yapabiliriz

Canım bak ne güzel 1 kilo gitmiş bile uzun zamanda yavaş yavaş kilo vermek amacımız inşallahta vereceğiz.

mesaj yazaken trendy'in ayakkabı reklamı çıkıyor sizde oluyormu anam ne bacak onlar.Valla kıskandım onları benim bir bacağım onların 2 bacağının toplamı ama bende öyle olacağım kendime söz veriyorum.

afiyet olsun :)
ben kahvaltiyi gec yaptigim icin ögle yemegini geciyorum saat 2 gibi bir elma yerim
4-5 gibide bir kase yogurt yerim herhalde
yemek cizelgesi yapayim bari kendime :)))
sağolasın..benimde kahvaltıyı erken yaptığım söylenemez,erken canım istemiyo bişiler yemek,10 u buluyo kahvaltı..aslında iyi değil biliyorumda..

mesaj yazaken trendy'in ayakkabı reklamı çıkıyor sizde oluyormu anam ne bacak onlar.Valla kıskandım onları benim bir bacağım onların 2 bacağının toplamı ama bende öyle olacağım kendime söz veriyorum.

:)))
dikkat etmemisim bende ic vamasiri reklami var simdi
bende bacakta kolda bisi yok benim sorunum göbek eski herseyi giyebiliyorum ama eskiden göbek belli olmuyodu simdi hamilemisin diyolar :84::84::84:

:)))
dikkat etmemisim bende ic vamasiri reklami var simdi
bende bacakta kolda bisi yok benim sorunum göbek eski herseyi giyebiliyorum ama eskiden göbek belli olmuyodu simdi hamilemisin diyolar :84::84::84:

Canım senin göbiş varsa sen biraz spora ağırlık ver mekik falan çek mesela

kızlarr ben bugün tartılamadım, regl olduğum için perşembe günü tartılabileceğim umarım kg vermişimdir, gerçi verdiğimi hissediyorum :26: hadi bakalım inşallah vermişimdirrrrr,
bu arada pazar günü diyetim biraz bozuldu 2 tane çikolata yedim şu top şeklindekilerden ferrore :59: nefsimi kırdım diyelim onada :60::60::60:

kızlarr ben bugün tartılamadım, regl olduğum için perşembe günü tartılabileceğim umarım kg vermişimdir, gerçi verdiğimi hissediyorum :26: hadi bakalım inşallah vermişimdirrrrr,
bu arada pazar günü diyetim biraz bozuldu 2 tane çikolata yedim şu top şeklindekilerden ferrore :59: nefsimi kırdım diyelim onada :60::60::60:

haftada bir gün ufak kacamaklar yapabiliriz :))))

ben de de çamaşır çıkıyo inş canım uzun vadede kalıcı zayıflamak bizim işimiz.ben 3 aya 10 kilo olarak hesap yatım.sonraki 3 ayda da 10 kilo diye düşünüyorum ama şimdilik bu plan.Bakalım inş azim ve kararlılıkla ve hep beraber halledicez bu işi.
Ben de hassas tartı var iki gün arka arkaya tartılmak pek sağlıklı olmuyo açıkcası ama haftaya salı kesin sonuç çıkacak ortaya.bu arada ben ara öğün ne yesem ya karar veremedim:(

Back