teşekkür ederim canım.Allah prensini sana bağışlasın.düşükten sonra ne zaman hamile kaldın ya da ne kadar bekledin.Bana 3-4 ay düşünme dediler.Ama çok da ara verme sonra olmuyor falan dediler.Yanlız kilomdan da kurtulmak istiyorum.nerdne baksan bir sene lazım gibi geliyor bana.Kararsız kaldım açıkcasıfaTTa83 GEÇMİŞ OLSUN..BENDE BİR DÜŞÜK YAŞADIM..2.5 AYLIK BEBİŞİM ÖLDÜ KARNIMDA..ŞİMDİ 2.5 YAŞINDA OĞLUŞUM VAR..
evet yoğurt severim sanırım yiyebilirim:)ay buraya yazmak süper oluyor teneffüsü zor bekledim yazmak için:))
evet yoğurt severim sanırım yiyebilirim:)ay buraya yazmak süper oluyor teneffüsü zor bekledim yazmak için:))
Bu süre içinde fazla kilolarından kurtulursun..ben hamileliğimde 15 kilo almıştım..Ayrıca başkalarının durumu hakkında olur olmaz konuşan insanlarada çok kızıyorum..
şuan bağırsaklarım için yine kuru incir ve kayısı yiyorum.Öğlen menüye baktım yazim bari ;
Çorba ( ne olduğunu hatırlamıyorum )
Bulgur pilavı
Bezelye yemeği
muhallebi
Çorba içerim bezelye yemeğini de yerim.Bulgur belki 2 kaşık ama muhallebi asla ve asla yenmeyecek. ( Kendme söylüyorum )
Ya kızlar ben buraya yazarken bazen çokmu saçmalıyorum anlamadım gitti
teşekkür ederim kızlar ne bilim saçmaladığı düşündüm biran için ondan öyle yazdım.Neyse boşverin.Ya birazçık şöyle 2-3 kilo verdiğimi görsem sanki dahada motive olacağım
Bu arada akşam 20 dk lesllıyi yaptım kızlar ama fazla dayanamadım nefesim kesildi valla.Ne kadar ham kalmışım ben öyle.Ama her akşam 20 sk yapsam yeter bana zamanla vücudum harekete alışmış olur.
Kızlar aranızda plates yapan varmı ?
oh maşallah muhabbet koyu
hemen öğle yemeğimi yazıyorum marul ve peynir le salata yaptım koca kase :)
2 çatal taze fasulye aldım tatmak için 1 dilimde ekmek
birazdan kavitasyona gidicem
bu arada rabia aklıma ne geldi bil bakalım :)
akşam spor nolduuuuu :)
evet ama 1 gün yapıp 1 gün yapmassan olmaz yine hamlar devamlı yapcaksın onu başladınmı
canım kalp kalbe karşıymış bende onu yazıyordum valla.Akşam yaprım diye.Senin kavştasyon nasıl gidiyor fark varmı bende gideyimmi
yok canım her akşam yapacağım evde yalnız olsam ben 1 saat yaparım ama evde onunla ilgilenmem için dırlanan bir koca var.Bazen iş gereği geç geliyor o zaman bende fazla fazla yapıyorum.Eskiden ben ayna karşısına geçer oynardım ve oda kilo verdirirdi arada bir onuda yapmam lazım
sana iyi gelenleri biliyosun ona göre uygulamaya geç artık üşengeçlik bitti :)
benim kadar üşengecini bulamazsın ama ben bile bi hareket içindeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?