valla ne iyi olur canım deminden beri içim içimi yiyor çünkü biliyorum yemek yapıp yiyene kadar saat 21:00 olacak.Hadi toparlan hallet derken benim spor kalacak diye korkuyorum ama bu gece geç saatte yatar yinede sporumu yapacağım.Bari zayıflayımda moral olsun bana
valla diyet yemegi yapamiyorum malesef
esim yemegi seviyo
bende kurufasulye yaptim birde pilav yanindada tavuk kanat var
yemeklerin yarisini sana vereyim canim
haklisin calisiyosun sanirim
calisan icin zor kolay gelsin canim sana
EVET CANIM ÇALIŞIYORUM çalışmak güzelde evde 17:30 da oluyor o yoruyor beni neyse ben bugece leslımı yapayımda
afiyet olsun bende bir saat sonra yicem sonra sporrrevet akşam yemeğimi yedim :) yazim
azcık tarhana çorbası
biber domates pişirmiş annem 4 kaşık ondan aldım çok acımış o da :) yandım yandım
yanında makarna 6-7 kaşık kadar biraz fazla kaçtı ama ekmek yemedim :) ve yoğurt
biraz sonrada çıkıp dolaşmayı düşünüyorum :) 2 adım 2 adımdır dimi ama :)
vala bakalım nolcak yarın sabah
yapmasam iyi ama yapiyorum iste :)))bende özel yemek yapmıyorum evde ne pişiyosa onu yiyorum
menünde güzelmiş :)
neyse kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın yarın aç karnına tartılmayı unutmayın
neyse kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın yarın aç karnına tartılmayı unutmayın
hoşgeldin canım
saol sanada hayiirli günler
yap yap eşinede yazık çalışıyo geliyo güzel yemek bulsun evde :)
sen hepsinden bol bol yeme yeter :)
tamam yemem :))) hepsinden azar azar ekmeksiz nasilsa pilav var dimi ama sonra kos babam kos eritmeye calis
slm bugün yazamadım
sabah aç karnını ılık su kahvaltı 1 dilim ekmek 3 zeytin 1 dilim kaşar
ara bir portakal.öğlen 1 kase çorba 1 dilim ekme ara eti form.akşam ıspanak yemeği yğurt bir dilim ekmek aralarda 2 fincan 5biyerde içtim 40 dakka yürüdüm
mrb arkadaslar bnde 4 gün önce basladm diyetee. sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ılık su içine yarm limon sıkarak içiyorum.khvltıda 2 dilim kepek ekmegi ve bolca domates salatalıkçöğlen çorba bir dilim kepek ekmegi arada form bisküvi.akşam çorba sebze yemegi ve salata. aynen böyle yiyorum ve 2 ayda vermem gereken tam 10 kilom var :S verebilr miyim sizceee ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?