Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

amin canım inşallah dediğin gib olur 3 sonra bakalım neler olacak.

sen yemedin spor yaptın heyecanlanırsın tabii ben + olacak eminim ay korkuyorum baskülden çokkk

ne yemediiimmmm söylemedim
dün akşam evde döner yedik küçük pidelerden aldık en küçüğünü ben aldım üstüne salça sos yoğurt hindi döner aldık onu yaptık ama üstüne 2 saat yürüdük 45-50 dk tempolu geri kalan alışveriş merkezi gezintisi :)

korkmayın korkmayın akşam sporuuuuuu unutmaaaaaaaa :)

yok kuşum aklımda spor ama inan eve gidicem yemek yapacağım katlanacak çamaşırlar varve en sevmediğim ütüm var.Nasıl ben bunlara yetişeceğim bilmiyorum valla.Ama lesliye vakit bulacağım canım söz verdim bir kere

hadi bakalım vala işin çokmuş ama yetişcen başka şansın yok

valla yok birde ders çalışmam lazım yangın var diye çığlık atmam lazımm

ehehe vala bişi diyemicem allah yardımcın olsun :) akşam iki yemek yap yarınınki de hazır olsun yarın akşam rahat edersin :) öbür gün yine aynı :)

evet evet çok iyi yapmışsın :)
insan yaratıcı oluyo böyle işte :)

pekmez yerine mekmez yazmisim özür
aslinda benim kücüklügümden beri yaptigim yogurda seker katarak yemektir :))
cok severim ama dogal seker olsun dedim napim :))))
hemde ara ögün oldu artik aksama yemegine kadar su ve bitki cayindan baska bisi yok söz

afiyet olsun canım bende akşam olsada eve gitsem.Bu diyetten dolayı ne yemek yapacağımı şaşırdım valla

valla diyet yemegi yapamiyorum malesef
esim yemegi seviyo
bende kurufasulye yaptim birde pilav yanindada tavuk kanat var
yemeklerin yarisini sana vereyim canim

valla diyet yemegi yapamiyorum malesef
esim yemegi seviyo
bende kurufasulye yaptim birde pilav yanindada tavuk kanat var
yemeklerin yarisini sana vereyim canim

valla ne iyi olur canım deminden beri içim içimi yiyor çünkü biliyorum yemek yapıp yiyene kadar saat 21:00 olacak.Hadi toparlan hallet derken benim spor kalacak diye korkuyorum ama bu gece geç saatte yatar yinede sporumu yapacağım.Bari zayıflayımda moral olsun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…