Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

hmmmm =)=)=) hergün 1 saat yürüyüşe cıkıyorum ve günde 2 kez fitness gidiyorum inşallah veririmmmm cünkü yaz gelıyorrr

hmmmm =)=)=) hergün 1 saat yürüyüşe cıkıyorum ve günde 2 kez fitness gidiyorum inşallah veririmmmm cünkü yaz gelıyorrr

ohoo verirsin verirsin tatlıya pastaya böreğe yüklenme yeter :)
yarın bizim tartı günümüz sende katıl aramıza sabah tartıl yaz hatta çizelge hazırla kendine daha iyi takip edersin :)

yarın bizim tartı günümüz sende katıl aramıza sabah tartıl yaz hatta çizelge hazırla kendine daha iyi takip edersin :)

bn çikolata hastasıyımdır şu 4 gündür tatlı girmiyor agzıma mavi yeşilin çikolatalarını bile yemek kendime ihanet gibi gelıyor cok feci baglandım bn diyeteee :):):):):) olurrr tartılırımmmmm sabah aç karnına yazarm yarnnn tşk edermm ilgilendiginiz için =)

bn çikolata hastasıyımdır şu 4 gündür tatlı girmiyor agzıma mavi yeşilin çikolatalarını bile yemek kendime ihanet gibi gelıyor cok feci baglandım bn diyeteee :):):):):) olurrr tartılırımmmmm sabah aç karnına yazarm yarnnn tşk edermm ilgilendiginiz için =)

ne demek hepimizin amacı aynı :)
kaç kilosun bu arada başlarken tartılmışmıydın

evet 69 kiloyla basladımmm hedefim 2 ay içinde 58e inmekk snradan 3 kiloyu rahat verip 55e inerm büyük ihtimalll :)

bakalım yarın kaç çıkcaksın eğer hergün dediğin gibi spor yapıp besleniyosan 1.5 kilo derim ben :) zaten ilk ay çok kaybediyosun sakın bozma hevesini kaçırma devam et hep beraber bu yaza damgamızı vurcaz :)))

ahhh inşşş canım inşşşşşşş herkes istedigi kiloya insiiinn :):)) incecik olupp bikini giyelmmm hepimiizz =)=)

İyi geceler kızlaar.

oslew harikasın ya, sayfaları okuyorum gaza geliyorum senin yüzünden :) İnşallah dediğin gibi damgamızı vururuz yaza.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler :)

Bugün ne yedik yazalım

Sabah; 1 dilim ekmek, peynir, y. zeytin

Öğlen; küçük bir kase mercimek çorbası, küçük bir tabak bezelye, 1 dilim ekmek (porsiyonlarımı eskisine göre küçülttüm)

ikindi, dünden kalan bir kase kabak yemeği

Akşam; öğlenin aynısı

Aralarda; 1 elme, 3-4 tane çilek, 4 kuru incir, 1 kuşburnu, bir de yeşil çay

Vaaay be ne yemişim yaz yaz bitmedi ama bebeğimi hala emzirdiğim için fazla yüklenmek istemiyorum. Yarına Allah Kerim. İnşallah tartıyı eksilerde oynatırız canlar

çok iyi bence valla bende ilk defa bu kadar gaza geldim zaten yılmadım hala bakalım :) nolcak

günaydın canlar

Ben başlayım tartıldım kilom :83,20 vermemişim ama almamışımda.Yani kilomu korumuşum bundan dolayı mutluyum açıkçası.Haftaya salı gününe kadar kendimi sıkacağım bu hafta daha yeni başlangıç dimi.Bu arada sabah kahvaltısı henüz yapmadım biradan yaparım ama sıcak suyun için 3 adet kayısı ve 1 kuru incir attım hem yedim hemde suyunu içtim.Kahvaltımıda yazim bari çok menü yok zaten. 2 dilim salçalı kepekli ekmek yiyeceğim şekersiz çay ile.Ama önce biraz kuru inciri ve kuru kayısıyı midem hazmetsin dimi.Haydin kızlar neredesiniz ya kilolarınızı merar ediyorum.

canımcım sen fazla kasma kendini kıyamam ben senin bebeğine onu aç bırakma annesi

ve ben geldim yataktan kalktım bilgisayarın başındayım
tartıya çıktım vee gözlerime inanamadıımmm :)
70.5

şimdi ılık suyumu içiyorum
biraz sonra 1 dilim salçalı ekmek ve biraz peynirle kahvaltımı yapıcam :)

rabia almamak en iyisi zaten ve yeni başladık.Kayısı ve inciri suyun içine atmanın özel bir nedeni var mı yoksa yumuşasın falan diye mi?ilk defa senden duydum ondan soruyorum şeker yanlış anlaşılmasınben tartılmamı dün yapmıştım bir daha tartılmadım bu sabah ama haftaya salı sabahı bildireceğim.Bu arada ne sınavların var?Allah kolaylık versin

70.5

oslew müthişsin Daha da devam inş.Seni okudukça gaza geldim dün.Bu arada sen başlayalı ne kadar oldu?nasıl bi süreç izledin spor olarak.Malum sanırım çoğumuz çalışıyoruz ve oturarak geçen zaman en olumsuz şey bizim için.
Nasıl en verimli spor yapılıyo bu süreçte sence

70.5

OH OHçok sevindim canım ben sana demiştim ama baskülde imleç oynayacak diye.En azından haftayı 7 li sayılardanda kurtulursun bende inşallah 7 li sayıları görürüm.

Bu arada yazılanları okurken bi gaza gelmişim ki yazacaklarımı unutmuşum
Akşam eve yürüyüş yaptım yarım saat.Saat yedi gibi 1 tabak tarhana çorbası,1 dilim ekmek ve 3 porsiyon et yedim.gece 10 gibi de 1 fincan süt içtim şekersiz.
sabah ise 1 büyük bardak ılık ballı suyumu içtim.Ardından yarım saat e-walkerla hareket.ve 2,5 bardak ılık u.sonra da kahvaltı yaptım.Kahvaltı da 2 dilim ekmek,1 kk peynir 3 zeytin.
Bakalım bi hafta sonra ne olacak merakla bekliyorum.
İnş hepimiz küçük beden olacağız hedef 38 beden inş.Bu sefer yetti gari canıma tak etti.hep beraber yapıcaz bu işi arkadaşlar.Yanlız bu konunun acayip faydası oluyo sanırım.gerçi daha yeni başladık ama bu defa bi farklı hissediyorum sanki.Sana da özel teşekkür rabia1984 konu acayip sardı ellerine ve zihnine sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…