- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
spor......spor........sporrrrrrrr......
ama yorulduuuummmmmmmmm(((((((((((((((
sabah meyvesini alcan bu yorgunluğun bende karar verdim salona yazılcam :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
spor......spor........sporrrrrrrr......
ama yorulduuuummmmmmmmm(((((((((((((((
verebilirsin neden veremiyesin ama bence her öğünde çorba içme :) çok masum su dediğimiz çorbanın 1 kepçesi 1 dilim ekmek yerine geçiyo :) yediklerin güzel birazda spor yaparsan istediğin kiloya ulaşırsın inş :)
hmmmm =)=)=) hergün 1 saat yürüyüşe cıkıyorum ve günde 2 kez fitness gidiyorum inşallah veririmmmm cünkü yaz gelıyorrr
ohoo verirsin verirsin tatlıya pastaya böreğe yüklenme yeter :)
yarın bizim tartı günümüz sende katıl aramıza sabah tartıl yaz hatta çizelge hazırla kendine daha iyi takip edersin :)
ohoo verirsin verirsin tatlıya pastaya böreğe yüklenme yeter :)
yarın bizim tartı günümüz sende katıl aramıza sabah tartıl yaz hatta çizelge hazırla kendine daha iyi takip edersin :)
ne demek hepimizin amacı aynı :)
kaç kilosun bu arada başlarken tartılmışmıydın
evet 69 kiloyla basladımmm hedefim 2 ay içinde 58e inmekk snradan 3 kiloyu rahat verip 55e inerm büyük ihtimalll :)
bakalım yarın kaç çıkcaksın eğer hergün dediğin gibi spor yapıp besleniyosan 1.5 kilo derim ben :) zaten ilk ay çok kaybediyosun sakın bozma hevesini kaçırma devam et hep beraber bu yaza damgamızı vurcaz :)))
İyi geceler kızlaar.
oslew harikasın ya, sayfaları okuyorum gaza geliyorum senin yüzünden :) İnşallah dediğin gibi damgamızı vururuz yaza.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler :)
Bugün ne yedik yazalım
Sabah; 1 dilim ekmek, peynir, y. zeytin
Öğlen; küçük bir kase mercimek çorbası, küçük bir tabak bezelye, 1 dilim ekmek (porsiyonlarımı eskisine göre küçülttüm)
ikindi, dünden kalan bir kase kabak yemeği
Akşam; öğlenin aynısı
Aralarda; 1 elme, 3-4 tane çilek, 4 kuru incir, 1 kuşburnu, bir de yeşil çay
Vaaay be ne yemişim yaz yaz bitmedi ama bebeğimi hala emzirdiğim için fazla yüklenmek istemiyorum. Yarına Allah Kerim. İnşallah tartıyı eksilerde oynatırız canlar
günaydın canlar
Ben başlayım tartıldım kilom :83,20 vermemişim ama almamışımda.Yani kilomu korumuşum bundan dolayı mutluyum açıkçası.Haftaya salı gününe kadar kendimi sıkacağım bu hafta daha yeni başlangıç dimi.Bu arada sabah kahvaltısı henüz yapmadım biradan yaparım ama sıcak suyun için 3 adet kayısı ve 1 kuru incir attım hem yedim hemde suyunu içtim.Kahvaltımıda yazim bari çok menü yok zaten. 2 dilim salçalı kepekli ekmek yiyeceğim şekersiz çay ile.Ama önce biraz kuru inciri ve kuru kayısıyı midem hazmetsin dimi.Haydin kızlar neredesiniz ya kilolarınızı merar ediyorum.
ve ben geldim yataktan kalktım bilgisayarın başındayım
tartıya çıktım vee gözlerime inanamadıımmm :)
70.5
ve ben geldim yataktan kalktım bilgisayarın başındayım
tartıya çıktım vee gözlerime inanamadıımmm :)
70.5
rabia almamak en iyisi zaten ve yeni başladık.Kayısı ve inciri suyun içine atmanın özel bir nedeni var mı yoksa yumuşasın falan diye mi?ilk defa senden duydum ondan soruyorum şeker yanlış anlaşılmasınben tartılmamı dün yapmıştım bir daha tartılmadım bu sabah ama haftaya salı sabahı bildireceğim.Bu arada ne sınavların var?Allah kolaylık versin
fatta canım ılık suya koymamdaki amaç bağırsaklarım böyle daha iyi çalışıyor yada ben öyle düşünüyorum.Onları yedikte sonra da birkaç bardak ılık su içiyorum üstüne.Sabahları iyi oluyor yani.Ya kilo almamışım tatlım bende en azından ona seviniyorum.Hadi bakalım sen bu hafta tartılma haftaya tartılırsın