• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

valla denedim ama imza olan yeri bulamadim bi türlü herseyi yapmistim ama ne bilim orayi bulamayinca birakti yeni gelen arkadasim bende ayniyim devam edemiyorum
esim dedi iki ay icinde 80 cikma yeter bende 79 um
bende dedim iki ay icinde 70 olcam iddaya girdik bilmiyorummmm :)))))))

canım verirsin madem eşinle iddia da var.Gayret ve azimle önce kendin için sonra eşin ve iddan için verirsin.

Bu arada sen nereye kopyalamayı bulmadın canım profilinde çizelge yerine tıklayacaksın yapmış olduğun tackerı oraya kopyalaman gerekiyor

öncelikle canım aramıza hoşgeldin zaten amacımız burada beraber motive olarak kilo vermek.Sende benim gibisin diyetlerden çabuk sıkılıyorsun anladığım kadarıyla öncelikle o meyve bulamadığın zaman yediğin bir parça çikolatayı unut ( ben bu hatayı bugün yaptım oslew bana ceza verdi ).Ha diyeceksin hiç çikolata yemeyecekmiyim tabiki yiyeceksin 2 veya 3 günde bir tek kare.Sonra akşamları spor yapmaya çalış.Zaten insanoğlu ilk haftalar kilo veremiyor diye soğuyor diyetten

Hoşbulduk arkadaşım.evet yaa inş iice motive oluyorum okuya okuya.Bu sefer kararlıyım.Geçen sene bu zamanlar 70-71 arasıydım nişanlıydım o zamanlar ve deli gibi kilo vermeye çalışıyodum bu son dönem iice salmışım mevsimlikler dolaptan çıkınca şaştım kaldım hiç biri olmuyorrrr:(neyse bırakmıycam inş.Bu çikolata meselesinde haklısın bunun yerine kuru kayısı alıcam yarın onu yiycem inş.

çok iyi vala yediklerin falan hadi devam bırakmak yok
kendine atıştırmalık bişeyler al ama hergün çikolata yersen olmaz :)
hadi bakalım hep beraber :)

oslew bana da bi ceza kes neyse borcumuz öderik:))
valla denedim ama imza olan yeri bulamadim bi türlü herseyi yapmistim ama ne bilim orayi bulamayinca birakti yeni gelen arkadasim bende ayniyim devam edemiyorum
sorma ya benden de o kadar.Eşimin arkadaşının düğünü var haziran 25de.

o zamana kadar esaslı zayıflayıp şaşkına çevirmek istiyorum.El ele halledelim şu işi yaa ne olursun kardeş:7:

o eşine deki sende az ye de bende az yiyim :)
spor yapman lazım sadece yediğini kesmekle olmuyo spor spor spor :)

imza dediğin yer profilinde çizelge yazan yer kalem var yanında ona tıklıyosun yapıştırıyosun :)

aha ok bida deniiim spor kendi capimda yapiyorum ya düzenli saatim yok acikcasi spor aletim var evde
Entschlackung_12.jpg
bide bu cayi iciyorum icinde elma,bögürtlen, isirgan, nane,rezene,minecicegi bide türkcesini bulamadigim iki bitlki daha var bir tanidigima doktor tavsiye etmis ins ise yarar

o zamana kadar esaslı zayıflayıp şaşkına çevirmek istiyorum.El ele halledelim şu işi yaa ne olursun kardeş:7:

bende avusturyadayim suan iki ay sonra izmire izine gidicem ve bu kilolarimi görmemeleri lazim genckizgen zayifcacik bisidim :)))
hadi bakalim birbir,izi desteklersek daha azimli olabilecegimize inaniyorum

bende avusturyadayim suan iki ay sonra izmire izine gidicem ve bu kilolarimi görmemeleri lazim genckizgen zayifcacik bisidim :)))
hadi bakalim birbir,izi desteklersek daha azimli olabilecegimize inaniyorum:72::72::72::72:

evt sanirim ya bu arada ben cuma bu diiyete baslarken malesef 79 falan gösteriyodu tarti
simdi cikiyorum 77 diyo hemen kilo verdigimi sanmiyorum cizelgenin baslangicina 78 yazayim bari. vücudumun dengesizligi galiba :))):27::27:

olabilir canım sen 78 diye yaz kilo verdiğin zaman düştükçe mutlu olursun.

bu arada 4 bardak su içtim şiştim valla

ticker yaptım inş olmuştur bunu görebilmek için atıyorum bu mesajı

arkadaşım ben de burdan yaptım inş işini görür.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
en son kırmızı çizgi ile kopyalaman gereken bi yer var ben orda hata yapıyomuşum onu anladım belki senin de sorun oradadır.kolay gelsin

arkadaşlar ben kaçar dışarı çıkmam gerekiyor.Oradan da eve.Yürüyerek gideceğim.20 dakikalık yol.akşam giremem büyük ihtimal ama yarın sabah erkendenakşam listesini yazarım.Herkese başarılar.İnşallah bundan 3 ay sonra herkes önce ve sonrasını gösteren resimleri koyar topluca zayıfladık diye herkese nispet yaparız.görüşürz kızlar:kkk:

arkadaşlar ben kaçar dışarı çıkmam gerekiyor.Oradan da eve.Yürüyerek gideceğim.20 dakikalık yol.akşam giremem büyük ihtimal ama yarın sabah erkendenakşam listesini yazarım.Herkese başarılar.İnşallah bundan 3 ay sonra herkes önce ve sonrasını gösteren resimleri koyar topluca zayıfladık diye herkese nispet yaparız.görüşürz kızlar:kkk:

ins canim yaaaaaa
görüsürüzzzzzzzz

oh oh kaynatın :)

beyaz bende izmirliyim gelince tartırırım seni bak :)

bu arada yarın sabah herkes tartılmayı unutmasın :) ay çok heyecanlı :66:

Back