benim iki litre anca olcak bende cayimi birazdan icecegim
valla artık şişeyle geziyorum :)
evet 7dide salata yaptım kıvırcık taze soğan kendime geldim biraz yok elim ayağım boşalmıştı :26:öğlen yemeyip akşamla birleştirdiğin için olmuş olabilir bi de ekmek yememişsin yine :) salata yiyebilirsin bence bende daha akşam yemeği yemedim birazdan salatamı yapıcam :)
evet 7dide salata yaptım kıvırcık taze soğan kendime geldim biraz yok elim ayağım boşalmıştı :26:
Saat 10 da süt içicem yarın ekmek alcam olmucak böyle sanırım ilk etapda 2 dilim yemem gerek öğünlerde bünyem alışana kadar çok kötü oldum bugün sonra 1 e düşürürüm birden yapmaya kalkışıyom hep sonra 2 günde pes ediyom en iyisi yavaş yavaş azaltıyım bu sefer
doğru diyon canım ama hala ayakta ve pek yatcak gibi durmuyor :)sen kızı yormaya bak gündüz erken yatın :) sabah erken kalkar kahvaltı yaparsın hiç olmazsa en azından öğlenle akşama vakit kalır :)
doğru diyon canım ama hala ayakta ve pek yatcak gibi durmuyor :)
sorma 12 de yatıyor 10 kalkıyor sabah onun kahvaltısını altını alıyım derken 11 oluyo benm kahvaltı en erkeneyvah eyvah işin var valla
sorma 12 de yatıyor 10 kalkıyor sabah onun kahvaltısını altını alıyım derken 11 oluyo benm kahvaltı en erken
Hergün diyom ondan önce kalkcam ama gece 2-3 saat kalkıyor hanım ee uyku gidiyor kalkamıyom tabi :)
ben geldim 1 muz yedim ama iç bacak hareketi yapmıştım sabah tan beri geç medi ağrısı bu nasıl biş e ya:84:
öyle yapcam cnm kız uyusa mekik çekcem ama nerde
çok yapmasaydın 2 gün geçmez ağrısı :) ama yarın yine yap ağrısada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?