ya ben içimdeki tatlı bişiler yeme isteğini durduramıyorum..çok fazla yemek yemem,ama abur cubur deyince..malesef..zaten kiloyu halleyler yüzünden aldım..Abur cubur yeme isteğimi nasıl azaltabilirim..
aynen benim de eşim alıyo,alma diyorum,sen yeme,oğlumla ben yicem diyo..Evde olduğu sürecede yiyorum bir şekilde..Bu isteğimi nasıl körelticem bakalım..
biraz kendinizi frenlerseniz olur sonra alışırsınızda ben hiç tatlı istemiyorum
geçen gün puding vardı annem dedi ye diye 2 gün durdu canım istemedi en sonunda yemişler :)
pazar günü gofret almış herkese bitane mutfağa her girip çıkışım görüyodum hiç istemedi canım ama en sonunda dün onuda yemişler :)
ya biraz kilo vermeye başladınızmı ben bunu yersem bu hafta kilo veremem demeyede başlıcaksınız
ha benimde olmuyo mu oluyo ama haftada bitane mesela bu çokoprenslerden yiyorum ama çok fazla istedimi canım yoksa hiç yemiyorum yersem sonucu bu olcak diceksin kendini tutcaksın
yapcaz artik bisiler senin sen yeme diyo benimki film aciyo getiriyo abur cuburu benide zorluyo sende ye sende ye
zaten zor dayaniyorum sonra loop gidiyo cikolata cips mideye
darisi basima darisi basima diyim bariii:)))))))
oslew sen ne güzel tatlısızlığa dayanıyosun,alışmış bünyen,bu sayede kilo vermende daha kolay olur..sen kesin çayıda şekersiz içiyosundur..
yok o kadar değil çayıma şeker atıyorum ama az
hergün nerdeyse nescafe içiyorum 3ü1 arada o da şekerli
belki bunlar yetiyodur o yüzden fazlasını istemiyorumdur böyle konuştuğuma bakmayın zamanında 1 kare çikolatayı bikere de bitiren bi insanım yani :)
ama dediğim gibi hiç yemiyo değilim haftada 1-2 hergün değil
yemek kolay nolcak git al mutfaktan doldur çerezleri cipsleri çikolatalar bisküviler pasta börek oturur yersin hepsini ama sonrası bunları yerken sonrasını da düşünceksin ya tartıda bunları yiyip 1 kilo fazla çıkcaksın ya da yemeyip 1 kilo az
ayy ne çok konuştumkovalıcanız beni
ayrıca sakın yanlış anlamayın kimseye akıl vermeye çalışmıyorum haddimde değil sadece fikirlerimi söylüyorum :)
sen dene bakalım bu arada çizelgen yanlış olmuş azcık :) adam arkada koşuyo sanırım başlangıçla şimdiki kilonun yerlerini yanlış yazmışsın
uyarın için sağol düzelttim sanırım oldu şimdi çizelgem
kızlar ben tam 8 senedir çayı şekersiz içiyorum ama arkadaşların dediği gb kahveyi şekersiz içemiyorum bende günde 1 teneden bişe olmaz diye kedimi avutuyorum işte
bu arada suyum 2,5 lt oldu sanırım unuttum saymayı artık takip edemiyorum :)
şimdi yeşil çay içicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?