• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

kızlar limonlu suyu deneyen marmı bikaç komşum var hiç diyet yapmadan sadace limonlu su ile zayıflayan arkadaşlarım var aama ben içemiyorum deneyen varm?

kızlar limonlu suyu deneyen marmı bikaç komşum var hiç diyet yapmadan sadace limonlu su ile zayıflayan arkadaşlarım var aama ben içemiyorum deneyen varm?

ben bi ara sirkeli su içmiştim ama bi faydasını görmedim :) değişik bi yapım var zaten hiç bişi işe yaramıyo :27:

emziriyorum oda zayıflatır dediler umarım doğrudur
ama çok azimliyim umarım sonra cıvıtmam :))

doğum yapmadığım için bilmiyorum ama 2 ay çok erken daha boşver kiloyu ne takıyon bebişin tadını çıkar ama abartmadan tabi 10 kalsın 15 olmasın

iyi akşamlar hanımlar..Ben her sabah ılık suya 1 tatlı k. elma sirkesi ve 3-4 damlada limon damlatıp içiyorum..Elma sirkesi çok faydalı olduğu için bunu uyguluyorum,kimileri azda bal katıyor..62 kiloyum,6-7 kilo versem süper olacak..

tatlım 77 den 72 ye düşmüssün ne güzel işşte demekki azimli olunca oluyor yapında vermeye müsait demekki:nazar:

evet 2.5 ayda verdim ben o kiloyu ne yapısı kaçak inşaat bu :)
şaka maka çok zor veriyorum vala inş devam eder yılmadım iyiyim ama bazen zor geliyo :)

iyi akşamlar hanımlar..Ben her sabah ılık suya 1 tatlı k. elma sirkesi ve 3-4 damlada limon damlatıp içiyorum..Elma sirkesi çok faydalı olduğu için bunu uyguluyorum,kimileri azda bal katıyor..62 kiloyum,6-7 kilo versem süper olacak..

heh tam konunun üstüne geldin :)

ben limonlu suyu çok duydum 1 bardak ılık suya 1-2damla limon gece yatarken ve aç karnına bende bugün deneyecem yatmadan önce

sen dene bakalım bu arada çizelgen yanlış olmuş azcık :) adam arkada koşuyo sanırım başlangıçla şimdiki kilonun yerlerini yanlış yazmışsın

evet 2.5 ayda verdim ben o kiloyu ne yapısı kaçak inşaat bu :)
şaka maka çok zor veriyorum vala inş devam eder yılmadım iyiyim ama bazen zor geliyo :)

2.5 ay ha tatlım dile kolay zor olmalı bakalım ben günde ortalama 1 kilo veriyorum sıkı diyet yapınca ama bu diyetimde yiyorum üstüne mekik falan devam ediyorum anlıcan sıkı değil o yüzden merak ediyorum bende salı günü tartıda ki değişiklik ne olucak diye bakalım

ya ben içimdeki tatlı bişiler yeme isteğini durduramıyorum..çok fazla yemek yemem,ama abur cubur deyince..malesef..zaten kiloyu halleyler yüzünden aldım..Abur cubur yeme isteğimi nasıl azaltabilirim..

2.5 ay ha tatlım dile kolay zor olmalı bakalım ben günde ortalama 1 kilo veriyorum sıkı diyet yapınca ama bu diyetimde yiyorum üstüne mekik falan devam ediyorum anlıcan sıkı değil o yüzden merak ediyorum bende salı günü tartıda ki değişiklik ne olucak diye bakalım

bi ilk hhafta 2 kilo verdim ben sonra yarım verdim 1 hafta durdu bazen 2 hafta hiç veremedim bakalım bu hafta ümitliyim :) inş 1 kilo vericem

ya ben içimdeki tatlı bişiler yeme isteğini durduramıyorum..çok fazla yemek yemem,ama abur cubur deyince..malesef..zaten kiloyu halleyler yüzünden aldım..Abur cubur yeme isteğimi nasıl azaltabilirim..

bende ki dertte aynen o iste
evde malesef abur cubur cok oluyo ben almasam esim aliyo evde olunca zor oluyo olmayinca bakiyorum yok dayaniyorum

Back