• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

öğlen yemeyip akşamla birleştirdiğin için olmuş olabilir bi de ekmek yememişsin yine :) salata yiyebilirsin bence bende daha akşam yemeği yemedim birazdan salatamı yapıcam :)
evet 7dide salata yaptım kıvırcık taze soğan kendime geldim biraz yok elim ayağım boşalmıştı :26:

Saat 10 da süt içicem yarın ekmek alcam olmucak böyle sanırım ilk etapda 2 dilim yemem gerek öğünlerde bünyem alışana kadar çok kötü oldum bugün sonra 1 e düşürürüm birden yapmaya kalkışıyom hep sonra 2 günde pes ediyom en iyisi yavaş yavaş azaltıyım bu sefer

evet 7dide salata yaptım kıvırcık taze soğan kendime geldim biraz yok elim ayağım boşalmıştı :26:

sen kızı yormaya bak gündüz erken yatın :) sabah erken kalkar kahvaltı yaparsın hiç olmazsa en azından öğlenle akşama vakit kalır :)

Saat 10 da süt içicem yarın ekmek alcam olmucak böyle sanırım ilk etapda 2 dilim yemem gerek öğünlerde bünyem alışana kadar çok kötü oldum bugün sonra 1 e düşürürüm birden yapmaya kalkışıyom hep sonra 2 günde pes ediyom en iyisi yavaş yavaş azaltıyım bu sefer

evet aynen öle ben karmezin lifli ekmeğinden yiyorum 27 gr dilimi
çavdar kepek falan genelde 40-60 gr falan :) öyle 1 dilim yiceme bu ekmekle 2 dilim yiyorum aynı ekmeği yiyorum yine ama en azından gözüm doyuyo :)))

sorma 12 de yatıyor 10 kalkıyor sabah onun kahvaltısını altını alıyım derken 11 oluyo benm kahvaltı en erken

senin ondan önce kahvaltı yapman lazım o zman 11 de yiyince öğlen acıkmıyon tabi bi yarım saat erken kalkmaya çalışcan artık

Hergün diyom ondan önce kalkcam ama gece 2-3 saat kalkıyor hanım ee uyku gidiyor kalkamıyom tabi :)

Hergün diyom ondan önce kalkcam ama gece 2-3 saat kalkıyor hanım ee uyku gidiyor kalkamıyom tabi :)

o zaman sende 11 de kahvaltı yaparsın ondan sonra
mesela 1de meyve 3te salata veya yoğurtlu hafif bişiler 5 te ara 7de yemek yersin gibi
yani öğleni hafif akşamı yemek yaparsın :)
bu da bi seçenek :) ben öyle yapıyorum genelde geç kalktımmı

bende bi elma yiyim bari üstünede tarçın :) güzel oluyo

ay bu mekik bitirdi beni :)
zorla kalktım yerimden çok yorulmuşum bugün :)

benm kız uyudu ama bende mekik çekicek ruh hali kalmadı :27: daha çamaşır ascam saat 12 olcak :52:

Back