benm kız uyudu ama bende mekik çekicek ruh hali kalmadıdaha çamaşır ascam saat 12 olcak
ay saat 11 olmuş komşum yaş pasta yapmış banada 2 koca dilim getirmiş çok güzel görünüyor ama yemicem sabaha bırakacam şimdi yiyip yatarım yaptığımız diyet işe yaramaz enazından sabah yersem gün içinde eritme şansım var dimi
günaydıınnn
aaa kimse yok :)
kalkınca 2 bardak su içtim
kahvaltımı yazıyım yaklaşık 2 haftadır nesfit yediğim için kahvaltıyı özlemişim :)
1 domates 1 salatalık 2 küçük biber 5 zeytin peynir 2 dilim ekmek salçalı :)
şimdi yeşil çay içicem ve tabiki suya başlıyorum :)
kızlar size tecrübelerimden biraz aktarmak isterim;
- Canı çok tatlı çeken arkadaşlar sizde elmayı rendeleyin teflon bir tavada biraz ocakta çevirin üzerine tarçın serpip yiyin, lezzetli oluyor tatlı ihtiyacını kesiyor.
biz bayanlar bu konuda şanslıyız eşim boğazını tutamıyor şuan ama ben yemicem dedimmi yemiyorum.
NOT: ben geçmiş zamanlarda bir yazı okumuştum, "insan yediklerinden ibarettir" diye o beni çok etkilemiştir, ne zaman diyetimi bozma eğilimi hissetsem hep o yazı aklıma gelir sizde bunu düşünün
günaydın canım benm sabah kahvaltım 1.salatalık.1 dilim kaşar peyniri ve 3-4 küçük galete kepekli 1 kaşık bal bugün bundan sonra 3 ara yapcam akşam ana öğün yapcam malum yine 11di kahvaltı yaptığmda hava rüzgarlı serin yine dışarı çıkamıcamYanlız akşam ne yiceğimhiç bilmiyom
İyi geceler kızlar.
Günün raporunu veriim dedim :) Bu arada topik ne kadar hızlı ilerlemiş harikasınız. Ben gibi yeni arkadaşlar da katılmış çok sevindim. Herkese bu zorlu yolda başarılar.
Öğlen ikindiye sarktığı için epey acıkmışım
Tavada yağsız- peynirli- 2 yumurta omlet, yeşil zeytin, 2-3 kaşık yoğurt, 2 dilim ekmek
Akşam
1 tabak pırasa, 2-3 kaşık yoğurt, bir dilim ekmek
Aralarda 4 kuru incir, maalesef bi tane lokma, 1 bardak kuşburnu ve bir bardak yeşil çay
sizden gaza geldim 50 mekik çektim, meleğim oyun oynuyoruz sanınca yarım yamalak bişey oldu :)
Zayıflatıcı ürünlerin gerçekten zyıflatmasını benden daha çok isteyen olmaz belki de ama inanmıyorum yaa. Bi kere sirke-limon aç karna benim mideyi haşat eder. Krom kullanmıştım, o da barsaklarımı mahvetti. Ennnn kestirme yol boğazı tutmak bunu anladım. Bir de buraya üye olup birlikten güç almak, motive olmak. İnşallah başarıcaz kızlar hepberaber.
Uzattım ya neyse, hayırlı geceler herkeseee(smileyler ne kadar güzelmiş :126:)
mrb kızlar istedikten sonra eminim hepiniz başarırsınız size bir kaç tane püf nokta
aslında bir çoğunuz biliyorsunuzdur ama ben yinede söylemek istedim:)
hayatınızdan bir süre 3 beyazı çıkarırsanız günde en az 2 litre su içerseniz akşam 7 den sonra yemek işini bitirirseniz atıştırmaları keserseniz (özellikle cips cola çekirdek vs)ve vucudunuzun ihtiyacından fazla uyku uyumassanız kilolar o kadar güzel bir şekilde gidiyorki siz bile hayret ediyorsunuz
bu saydıklarımı şimdi diyceksinizki ömür boyumu yemiycez hayır tabiki yiyceksiniz ama ideal kilonuza ulaştıktan sonra atıştırmalar dışında diğerlerini yersiniz ama abartmadan ve dengeli bu şekilde ben kilomu koruyorum darısı sizlere hanımlar başarılar hepinize :)
slm kızlar
sizlerle paylaşmak istedim:)
eşim bugün görevden geldi ve dediki hayatım sen zayıflamışmısın ay ay ay nasıl mıutlu oldum bende dedim ki artık azalttım porsiyonları ve mekik100 eşimde hemen sana hediye almalıyım motive olursun zayıfladıkça alım dedi ay kızlar bugün süper bi gün bakalım salı günü tartı ne gösterecek
sabah kahvaltıda pide ekmeğinin 1 kutucuğunu yedim okadar azdı kı sadece nefsim ölsün diye arada 1 dilim pasta yarım elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?