Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

İyi geceler kızlar.

Günün raporunu veriim dedim :) Bu arada topik ne kadar hızlı ilerlemiş harikasınız. Ben gibi yeni arkadaşlar da katılmış çok sevindim. Herkese bu zorlu yolda başarılar.

Öğlen ikindiye sarktığı için epey acıkmışım
Tavada yağsız- peynirli- 2 yumurta omlet, yeşil zeytin, 2-3 kaşık yoğurt, 2 dilim ekmek

Akşam
1 tabak pırasa, 2-3 kaşık yoğurt, bir dilim ekmek

Aralarda 4 kuru incir, maalesef bi tane lokma , 1 bardak kuşburnu ve bir bardak yeşil çay

sizden gaza geldim 50 mekik çektim, meleğim oyun oynuyoruz sanınca yarım yamalak bişey oldu :)

Zayıflatıcı ürünlerin gerçekten zyıflatmasını benden daha çok isteyen olmaz belki de ama inanmıyorum yaa. Bi kere sirke-limon aç karna benim mideyi haşat eder. Krom kullanmıştım, o da barsaklarımı mahvetti. Ennnn kestirme yol boğazı tutmak bunu anladım. Bir de buraya üye olup birlikten güç almak, motive olmak. İnşallah başarıcaz kızlar hepberaber.

Uzattım ya neyse, hayırlı geceler herkeseee (smileyler ne kadar güzelmiş :126:)

ay saat 11 olmuş komşum yaş pasta yapmış banada 2 koca dilim getirmiş çok güzel görünüyor ama yemicem sabaha bırakacam şimdi yiyip yatarım yaptığımız diyet işe yaramaz enazından sabah yersem gün içinde eritme şansım var dimi

evet aynen öyle çok iyi fikir sabah yarım dilim yersin:)
hadi bakalım bende yattıımmm iyi geceleeeeeeeeerrrrrrrr :)

kızlar size tecrübelerimden biraz aktarmak isterim;

- Altın çilek kullanıyorum her sabah aç karnına 5-6 tane yiyorum (kurutulmuş altın çilek benimki) üstüne kocaman bir bardak su içiyorum etkisi yok iştahı kapatmıyor, aldığım kutu bittikten sonra bir daha almayacağım
- Selilüt için sabah aç karnına şunu yapıyorum 15-16 dal maydonozu rondodan geçiriyorum üzerine orta boy bir limon sıkıyorum, büyük bir bardak su koyuyorum bir kere daha rondoda çırpıyorum ve içiyorum, selülitlerimde azalma oldu bunu tavsiye ederim. Fakat emziren arkadaşlar bence önce doktorunuza danışın süte negatif bir etki yaparmı bilmiyorum
- Doğum yapan arkadaşlarımdan edindiğim bilgi şöyle; emzirmek zayıflatıyormuş gerçekten, doğumdan ızgara tavuk ve bol sebze özellikle yeşillik (salata) ve bol bol su içerek zayıflayan arkadaşlarım var.
süt yapsın diye sakın tatlı yemeyin, süt yapsın diye bol yeşillik yiyip su içmelisiniz.
- Zayıflama haplarına gelince hiç yeltenmeyin derim çünkü ömrümüz boyunca onları kullanacak halimiz yok, bu iş beyinde çözülmeli.
- Canı çok tatlı çeken arkadaşlar sizde elmayı rendeleyin teflon bir tavada biraz ocakta çevirin üzerine tarçın serpip yiyin, lezzetli oluyor tatlı ihtiyacını kesiyor.

herkese sevgiler bence hepimiz bu işi başarırız, ben bundan 8 sene önce diyetisyenle toplam 12 kg vermiştim, 3 ayda ve daha sonra hiç o kiloları geri almadım,çünkü hepdikkat ettim, öğlen kaçırdıysam akşam kıstım, 7 ay önce evlendim evlendikten sonra mutfağa merak salıp pasta börekler yaptım yeni evlilik hevesiyle eşim 13 kg aldı bende 7 kg aldım, şimdi tekrardan başladım diyetime moralimi hiç bozmadım sizde bozmayın isteyince herşey yapılıyor biz bayanlar bu konuda şanslıyız eşim boğazını tutamıyor şuan ama ben yemicem dedimmi yemiyorum.

Yanlız şu aralar biraz keyifsizim oyüzden iştahım yok ve diyetimi uygulayamıyorum buyüzden yediklerimi yazamıyorum çünkü nerdeyse hiçbirşey yiyemiyorum moralsizim,
dün bir dilim uno light, 1 elma, 5 adet (paket değil) etiform (sunta), ve 2 bardak şekersiz nescafe
bir an önce herşeyin düzelsede sağlıklı bir diyet yapsam bende..

herkese iyi haftasonları....

NOT: ben geçmiş zamanlarda bir yazı okumuştum, "insan yediklerinden ibarettir" diye o beni çok etkilemiştir, ne zaman diyetimi bozma eğilimi hissetsem hep o yazı aklıma gelir sizde bunu düşünün

günaydıınnn
aaa kimse yok :)

kalkınca 2 bardak su içtim
kahvaltımı yazıyım yaklaşık 2 haftadır nesfit yediğim için kahvaltıyı özlemişim :)
1 domates 1 salatalık 2 küçük biber 5 zeytin peynir 2 dilim ekmek salçalı :)
şimdi yeşil çay içicem ve tabiki suya başlıyorum :)

günaydın canım benm sabah kahvaltım 1.salatalık.1 dilim kaşar peyniri ve 3-4 küçük galete kepekli 1 kaşık bal bugün bundan sonra 3 ara yapcam akşam ana öğün yapcam malum yine 11di kahvaltı yaptığmda hava rüzgarlı serin yine dışarı çıkamıcam Yanlız akşam ne yiceğimhiç bilmiyom

merhaba arkadasım
bu kısımlar cok etkileyici paylaştığın için tesekkürler...Elmayı da mutlaka birazdan deneyeceğim..Toz tarcını yoğutla sütle tüketiyorum tadı cok hosuma gidiyor zaten...

sen evde yapcan hareket başka yolu yok :)

günaydın
ben de hemen dünkü menümü yazayım
kalkınca ılık elma sirkeli ballı su

kahvaltı
peynir
yarım haşlanmış yumurta
bol domates biber salatalık
2 dilim tam buğday ekmeği
taze portakal suyu

ara
2 adet sunta bisküvi

öğlen
1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek (tam buğday)
domates soğan söğüş

ara
salatalık

akşam
1 küçük tabak kabak yemeği
yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek

yatmadan
1 muz (bu yarım olmalıydı)
1 çay bardağı süt

40 dk yürüyüş ve 100 mekik
içecek olarak da bol yeşil çay ve 3 lt den fazla su

arkadaşlar ben size nasıl 7 kilo verdiğimi anlatmak istiyorum....senelerce hemen hemen aynı kiloda kaldım,, hem de en rahat verebilceğim 20li yaşların basındayken...su an 27 yasındayım ve 53 kılodayım...en son ne zaman bu kadar zayıf oldugumu hatırlamıyorum bile...

4 ay önce cildim bozulunca,hala sivilcelerim çıkmaya devam edio,lekelerimde var ama yaptıgım seyler sayesinde,kilo verebildim,,,,,hayatımdan çikolatayı,yağlı yemekleri,kızarttmaları, cipsi ve şekerli şeyleri çıkarttım,,,hiç su içmezdim,şu an 1.5-2 litre arası su içiyorum...sebze yemekleri yemeye gayret ediyorum ve meyvemi hiç eksik etmiyorum,özellikle yeşil elma yiyorum... tok tutuyor...
benim size naçizane tavsiyem,diyetteyim düşüncesini kafanızdan çıkartmanız,sağlıklı besleniyorum,yaşamımı güzelleştiriyorum diye düşünmeniz size kendinizi daha mutlu hissettirecektir...ben ekmek de yedim,börek de yedim,makarna da pilav da..... herkese saglıksız gelen besinler zaten kızartma,fast food dediğimiz yemekler ve şekerli gıdalardır,,,yicekseniz de ayda 1 yiyin....zaten bi süre sora bünyeniz de istemeyecek bunları...yapabiliyorsanız spor yapın,,gunde 15 dakka bile olsa hareket etmek,hiçbişey yapmamaktan daha iyidir....
yemeklerinizi zeytin yağıyla yapın,çok daha saglıklı,zaten yazda geliyor...süt ve süt ürünlerini yarım yağlı tercih edin....bir de akşam yemeklerinizde çorba ve salata türü gıdalar yemeye gayret edin...bunları yaparsanız yavaş yavaş kilo vermeyede başlayacaksınız...bir de ölee haftada 3 kılo vermeye calışmayın,sadece su ve kas kaybedersiniz,,,,zaten fazlasıylada size geri dönüşü olur....3 ayda 10 kılo verip 5 kilo alacagınıza,,1 senede 10 kılo verip hiç almamayı tercih edersiniz heralde... :))) herkese güzel günler

menün güzelmiş canım ben de boğazı tutmak ve spor dışında hiçbirşeye inanmıyorum inşallah birlikte başarıcaz zayıflamayı

mrb kızlar istedikten sonra eminim hepiniz başarırsınız size bir kaç tane püf nokta
aslında bir çoğunuz biliyorsunuzdur ama ben yinede söylemek istedim:)
hayatınızdan bir süre 3 beyazı çıkarırsanız günde en az 2 litre su içerseniz akşam 7 den sonra yemek işini bitirirseniz atıştırmaları keserseniz (özellikle cips cola çekirdek vs)ve vucudunuzun ihtiyacından fazla uyku uyumassanız kilolar o kadar güzel bir şekilde gidiyorki siz bile hayret ediyorsunuz
bu saydıklarımı şimdi diyceksinizki ömür boyumu yemiycez hayır tabiki yiyceksiniz ama ideal kilonuza ulaştıktan sonra atıştırmalar dışında diğerlerini yersiniz ama abartmadan ve dengeli bu şekilde ben kilomu koruyorum darısı sizlere hanımlar başarılar hepinize :)

cumarteis pazarları pek sakin oluyo buralar :)

öğle yemeği olarak iki küçük boy kabağı azcık yağda kavuruyorum yoğurt ve 1 dilim ekmekle yiyicem pişince :)

ne kadar zamanda verdin 40 kiloyu tebrik ederim:)

slm kızlar

sizlerle paylaşmak istedim:)
eşim bugün görevden geldi ve dediki hayatım sen zayıflamışmısın ay ay ay nasıl mıutlu oldum bende dedim ki artık azalttım porsiyonları ve mekik100 eşimde hemen sana hediye almalıyım motive olursun zayıfladıkça alım dedi ay kızlar bugün süper bi gün bakalım salı günü tartı ne gösterecek

sabah kahvaltıda pide ekmeğinin 1 kutucuğunu yedim okadar azdı kı sadece nefsim ölsün diye arada 1 dilim pasta yarım elma

hadi bakalım bende çok merak ediyorum nolcak salı

evet akşam yemeğimi bugün erken yedim biraz ama babamın işyerine geldim annemle babama takıldım ondan :)

2 kaşık bulgur pilavı
2 sıkım çiğköfte
ufak bi parça tavuk
2 çatal patlıcan salatası
dayaklık kısmı ise 1 bardak kola

kızlar bende bundan 10 ay öncesine kadar 66 kiloydum şu anda 53 kiloyum.yavaş veriyorum ama umarım sağlam giderler.daha 7-8 kilom var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…