• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

arkadaşlar benimde vermem gereken 5 kılo var. bunun ıcın yapacaklarım sunlar;
1- dıyet yok sağlıklı beslenmek var :34:
2- günde 2 lt. su
3- 2 fincan yeşil çay
4- sağ ve sol olmak üzere 100 er kere bacaklarımı ayaktayken yana kaldırma (bel kenarları için) ve 25 mekik
5- 7 den sonra yemek yok sadece su yada şekersiz çay
eklemek istedikleriniz varsa çooooookkk sevinirim.:42:

ne kadar zamanda verdin 40 kiloyu tebrik ederim:)

slm cnm ilk 30 kiloyu 9-10 ay gibi bir süreçte verdim diğer 10 kiloyu ise 10 ayda verdim:))
çünkü son 10 kiloda fazla diyet moduna giremedim ama hep dikkat ettim o yüzden çok yavaş verdim :)
darısı sizlere

Son düzenleme:
slm cnm ilk 30 kiloyu 9-10 ay gibi bir süreçte verdim diğer 10 kiloyu ise 10 ayda verdim:))
çünkü son 10 kiloda fazla diyet moduna giremedim ama hep dikkat ettim o yüzden çok yavaş verdim :)
darısı sizlere

vala çok iyi vermişsin ayda 3 kilo eder hiç durmadan ben ayda 2 kilo versem öpüp başıma koycam :)
inş bu hafta 1 kilo vermiş olurum motivasyonum için çok önemli bu yoksa dipteyim yani :52:

Vee ben. Dün naaptım amaaan aman. En iyisi cmrtsi tatil yapmak. Gündüz misafir geldi, bi de akşam misafirlik.. Ucu epey kaçtı.

Bugün:

Sabah; 2 dilim ekmek, bikaç dilim sucuk, peynir, domates, salatalık, çay

Akşam; 1 tabak yoğurtlu kabak yemeği, 2 kaşık pilav, 1 dilim ekmek.

Aralarda; 3 kuru incir, 1 fincan yeşil çay, 3 bardak siyah çay, 1 tane bisküvi.

Salı noolcak bakalım.

valla o salının hem gelmesini istiyorum hemde gelmemesini :)

günaydın hanımlar oku oku bitmiyor valla.Bu arada haftasonu kendimi evde fazla frenleyemiyorum galiba yarınki tartı benim için hüsran olacak.Neyse canım sağolsun.Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

Kızlar liste yapayımmı yapmayımmı en başta başlamıştım ama yarım kaldı isterseniz hem motive etmek hemde motive olmak için liste yapim.Hadi bakalım siz ne isterseniz onu yapacağım.

Bu arada sabah kahvaltı olarak 1 kek yedim.Bu sabah kendime bişey hazırlayamadımda ?

günaydın vala biz bu tartı işini cumaya mı alsak acaba ama o zamanda nasılsa verdim die daha çok salarız sanırım haftasonu :)

bende kahvaltı yapıyorum şimdi 1 dilim salçalı ekmek birazcıkta peynir

gece terlemişim üstümü değiştirmeye üşendim şimdi sırtım tutuldu hareket edemiyorum :)
spora gidicem birazdan nasıl olcak yandım vala :)

günaydın vala biz bu tartı işini cumaya mı alsak acaba ama o zamanda nasılsa verdim die daha çok salarız sanırım haftasonu :)

bende kahvaltı yapıyorum şimdi 1 dilim salçalı ekmek birazcıkta peynir

gece terlemişim üstümü değiştirmeye üşendim şimdi sırtım tutuldu hareket edemiyorum :)
spora gidicem birazdan nasıl olcak yandım vala :)

canım aman dikkat et sen sporda yapıyon bir sıcak bir soğuk hasta olursun mazallah.Yarın tartılmayalımmı yani? Boşver tartı günümüz salı olsun belki korkarız ve fazla yemeyiz.

canım aman dikkat et sen sporda yapıyon bir sıcak bir soğuk hasta olursun mazallah.Yarın tartılmayalımmı yani? Boşver tartı günümüz salı olsun belki korkarız ve fazla yemeyiz.

evet evet pazartesiden iyidir yine :)
aslında pazartesileri ya haşlama günü ya patates günü bişey yapmalı en azından pazarın fazlalıkları gider :)

çok merak ediyorum yarın sabahı biyandnda gelmesin :52::52:

evet evet pazartesiden iyidir yine :)
aslında pazartesileri ya haşlama günü ya patates günü bişey yapmalı en azından pazarın fazlalıkları gider :)

çok merak ediyorum yarın sabahı biyandnda gelmesin :52::52:

valla canım sen muhakkak vermişsindirde bende tık yok inşallah üstüne artı olmaz.Şuan şişkinlikten çatlayacağım.Bu arada şuan meyva çayımı içiyorum belki rahatlarım diye.Çalışma hevesimde yok.Keşke evde olsamda spor yapram ama evde oluncada spor yapmak istemiyorum.

Ya ben ne istiyorum ALLAH aşkına :26::26::26:

evet şuan 2 tane meyva çayı içtim 2 bardakta ılık su.Motive olmaya ihtiyacım var neredesiniz kızlar.İki lafın bacağını kıralım haydin bakim

geldiim geldiimm
sıkı bi step arkasından yarım yamalak yer hareketleri :)

vala canım canın istesede istemesede eve gidince hareket yapman lazım başka türlü gitmez kilocuklar
yaz geldikce saldın sen toparlan toparlan

leslie yaptınmı nasıl hoşuna gitti mi :)

evet canım ben bayağı saldım kendimi.Lesllıyü biraz yaptım ama devamlı yaparsan güzel hareketler var.Hem izliyorsun hem de yapıyosun güzel.Sen spora gidiyormuydun yoksa evdemi yapıyosun sporunu.

Kız valla sen kilo verdin ben deyim sana

evet canım ben bayağı saldım kendimi.Lesllıyü biraz yaptım ama devamlı yaparsan güzel hareketler var.Hem izliyorsun hem de yapıyosun güzel.Sen spora gidiyormuydun yoksa evdemi yapıyosun sporunu.

Kız valla sen kilo verdin ben deyim sana

ben işte belediyenin spor yeri var eve yakın oraya gidiyorum haftada üç gün
evde işte leslie yapmaya çalışıyorum bi de
bu gittiğim spor kilo vermekten çok toparlıyo sıkılaştırıyo geçen senede bi ara gitmiştim sonra iş falan olunca bıraktım ordada genç pek yok hep 45 ve üstü :)
teyzeler diyo sen baya inceldin diye :) bakalım

ama spor salonuna istiyorum çünkü ben başka türlü kilo veremem bunlar hafif hareket ağır hareket lazım bana :) yani öyle bi ter attım 1 kilo olayı yok bende :) normaldede acayip terleyen bi insanım
inş vermişimdir yarıma bile razıyım :)

sende eve gidip oturmadan daha oturdunmu kalırsın çünkü üstünü değiştirip hemen yap leslie 1 mille başla 1-2 hafta onu yap sonra yükseltirsin bisikletinde varmış
20 dk leslie 20 dk da bisiklet yaparsan çok fark eder vala hiç üşenme dene başka türlü olmaz çünkü

Back