- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 598
- 37
cinayet sebebi(intihar sebebi demek hoş değil)ya hadi yazdı diyelim.
içini döktü boşalttı diyelim.
Ama Allahımm göstermesin kimse o kadar sakin olamazdı yaaaa ortalığı yakar yıkardı
ne bileyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cinayet sebebi(intihar sebebi demek hoş değil)ya hadi yazdı diyelim.
Ama Allahımm göstermesin kimse o kadar sakin olamazdı yaaaa ortalığı yakar yıkardı
ne bileyim.
aaaaaa konu sahibi onlinemiiiitecavüze uğrayan biri anında bu edebi roman tadında yazıyı yazacak ne güçte nede psikolojidedir. birde üstüne araba mahvolmıuş dediğine göre fecide kaza yapılmışken.
kazayla alakalı şeyleride bilmek isteriz hazır onlineken konu sahibi. polis kazayla alakalı mutlaka adamdan hastahanede tutanak tutmuştur.
Gerçek olmasa bile şu yazılanlar bu kadar art niyetli olunmamalı.
Yok mu böyle hayatlar, hiç mi haber okumadınız, hiç mi duymadınız bir yerlerden.
Bazen donup kalabilir insan, ruh gibi olabilir.ya hadi yazdı diyelim.
ne bileyim.
Boynu bükük, çulsuz bir keko olsa tamam ya benimsin ya gara dopraan demesi çok olağan ama bu adamın bunca imkanı statüyü riske atması garibime gidiyor. Onca iyi bir hayatı varken bir kıza tecavüz etmesi, büyük risk ya hapsi boylayabilir. Böyle bir hayatım olsa park cezasından bile korkarım ben ya hu.Aynen öylee ne yapacam evlenipte Allah aşkına ,,,,
hemde benı istemeyen biriyle...
çelişki büyük.
Ahahah çalışırken bana da denk gelmişti böylesi. O zaman 20 yaşındaydım ofişim, 2 sene evveli yani. Müşterilerden biri takıldı bana, yemeğe gidelim, lüks bir otelin barına falan çağırıyor birşeyler içelim. Dışarıda bekliyorum beyaz jip benim, gel falan diye mesajlara boğuyor. Adam da 30 yaşında, içen, sapıtan, aile parasıyla yaşayan bir adam. Kafayı bana takmıştı ama bir defa bile iş yeri dışında görüşmedim. Sonra yüz vermeyince o kadar da güzel değilsin ne bu hava demişti Önceden de artık uslanacağım, sen evet de içmeyeceğim, düzelteceğim kendimi diyordu he kart zampara
bilmiyon mu kızım tamamen bir yanlış anlamadan ibaret konu sahibindekiKadınlık ne lan?
aynen. deminden beri bende bunu yazıyorum.canım gözünü hastanede açtığında illa ki polisler ifadene başvurmuştur neticede adli vaka, neden anlatmadın bana tecavüz etti diye? sözlüyü geçtim eşin bile senin rızan olmadan sana dokununca tecavüz oluyor. Sen şimdi eve dönüp anlatsanda sana inanmayacaklar kaçtıktan sonra başkası yaptı diyecekler seni suçlayacaklar. O adamıda Allah kahretsin ya bana mecbur olacaksında ne demek şerefsiz. Ama şunuda unutma bekaret hiç önemli bir şey değil. Ha bu saatten sonra ne yapacağım dersen benden sana tavsiye dönme evine. güvendiğin birinin yanında kal iş bul çalış ve daha sonra kendi ayaklarının üzerinde dur.
Birde ön değil de neden arkaya oturmuş konu sahibi,Boynu bükük, çulsuz bir keko olsa tamam ya benimsin ya gara dopraan demesi çok olağan ama bu adamın bunca imkanı statüyü riske atması garibime gidiyor. Onca iyi bir hayatı varken bir kıza tecavüz etmesi, büyük risk ya hapsi boylayabilir. Böyle bir hayatım olsa park cezasından bile korkarım ben ya hu.
Birde ön değil de neden arkaya oturmuş konu sahibi,
Öne layık görmemiş kendini felan.
Arkaya oturmakla gel beniii ...... demiş resmen!!
canım tamam donar kalırdaBazen donup kalabilir insan, ruh gibi olabilir.
Herkesin yapısı farklıdır fallenim öyle düşünmek lazım birazda.
Hastaneden dondukten sonra şokun etkısıyle aralıksız ağladım tıtredım krız gecırdım. O şoku atlatamadım adamı gozumun önüne geldıkce delirecek gibi oluyorum fakat o adamla evlendireceklerını hatırlayınca
Böyle bır adamla bir hayat gecırmeye zorlanacağımı hatırlayınca bunun korkusu şoku atlatmama yardım ettı galıba..
Bu adamla evlenme ihtimali bile korkudan delirtti ki şoktan çıktım. Hem ağladım hem düşündüm.
Cahıl değılım saf değilim kendimce bi plan yaptım hem ağladım hem düşündüm..doğrumu yaptım kaçmakla yanlışmı yaptım bılmıyorum ama oraya gerı donemem.
Polise gidersem aileme ulaşacaklar. Ailem olayı öğrenince baştan berı istemiyordu iftira atıyor dıyecek. Kanıt gerekecek, inanmayacaklar çünkü. Doktora götürecekler. Ya bi kanıt çıkmazsa ya adam bunu dusunduyse bana ne yaptıgını gercekten bılmıyorum camasırımda ne kan var ne bişey sadece beni mecbur etmek için yaptı bılıyorum. Bir kanıt çıkmazsa şikayet hakkım olmayacak aılem benı gerı goturecek...
hep öyle yapıyormuş. adamı şöför yerine koyuyorBirde ön değil de neden arkaya oturmuş konu sahibi,
Öne layık görmemiş kendini felan.
Arkaya oturmakla gel beniii ...... demiş resmen!!
Beyaz jip sevmez misin ofişimhasta çok allah korusun. ay bir de beyaz jip benim demiş ya hahaha kıro