• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüz....

valla paruk pekerden ders alıp cama sıkıştırsaymış konu sahibini iyimiş :KK70:
Ya birde seninde çok hoşuna gidecek gel felan demiş, sonra bayılmışş felann :KK53:
canısı canısıııı gönlümün yarısıııı ...ben senden vazgeçmem...gerisi neydi yaaaa
:KK70::KK70:
abi bir dakkaaaaa 16 yaşında üniv.mezunu nasıl olunuyor ya ?
Ya fallenim şok olmayı bırak artıkk,
Konu fake iştee :KK51:

Valla ben bu kadar evlenmeye can atacağım kadının arkaya değilde öne oturmasını isterim,
Bana daha yakın olsun, enseden tuttuğum gibi rahat öpmek için :KK53::KK8:
Uuuvv aklımdan o geçiyordu ehehehe. Mart ayı da geçti anam ne bu halimiz:oops:

birazdan gelir zaten bir klasiği gerçekleştirir.

"ben burda derdimi anlatıyorum, umarım dalga geçenler, sizin de başınıza gelmez" gibi klasik beddualardan sonra konusunu kapattırır :KK69:
Lütfen,kınadığımızı yaşamadan ölmeyeceğimizi de belirtmezse ayıp eder. Zira kınamalarıma başlıyorum şimdi;
Konu sahibi konunun gerçek olduğu varsayarak sana şunu söylüyorum; Korkaksın, acizsin, pasifsin. Üzgünüm. Seni zorla döve döve biriyle evlenmen için zorlamış ailen sen hala "annelik hakkını helal etmezse işim rast gitmez, karşı gelemedim " diye düşünüyorsun. Afedersin ama başlarım öyle analık hakkına

Ailem destek çıkmaz diye hastanede ifade vermiyorsun ki nasıl bir hastaneyse, ben cama yumruk atıp bileğimi kestim, kalktım acile gittim adamlar "intihar vakası olabilir" diye polis çağırdılar, ifadem alındı. Destek çıkmazlarsa kendileri bilirler, o hayvanı orada yapılacak 20 dk muayene sonucu tecavüz zanlısı haline getirebilirdin. Nasıl olsa ailen hiç bir konuda destek değil, niye umursadın ki? Ha zorla mı evlendirdiler o adamın hayatını öyle bir zindan ederdin ki, kaçacak delik arardı. Bir cinnete bakar herşey.

Konunun sahte olduğunu varsayarak yapacağım yorum ise "cool story bro".

Yahu sabahin altisinda tansiyonum düştü bu konudan dolayi. Isyerinde anlattim evden kacmis caresiz destan gibi ne ara yazmis kadınlar kulübüne dediler. Saf miyim inandım yahu

birde banu alkanın bir filmi vardı yaaaa
hani beyaz mayokinisi vardı çarmıha germişti faruk pekermi salih güneymi
birazda o film geldi aklıma
Tolga Savacı ya o. Abi bizim ne biçim bir fantezi dünyamız var ya hu, ne biçim filmler var öyle:KK53: Cinselliğin çok başka bir boyutu yani, yabancı filmlerdeki gibi değil, çok ürkütücü bizimkiler:KK64: Çarmıh ya, insanın aklına neler geliyor

Turk filminden de klasik bu senaryo.... Daha ilk okurken dedim bu ne yaa ,,, resmen bi tarafindan atmis yani..

Yahu sabahin altisinda tansiyonum düştü bu konudan dolayi. Isyerinde anlattim evden kacmis caresiz destan gibi ne ara yazmis kadınlar kulübüne dediler. Saf miyim inandım yahu

Böyle bir olay yaşayacak,gelip burada roman gibi anlatacakolacak şey değil ki..
Birde arabaya kaza süsü verilmiş,hangi ara araba parçalandı da hastanede gözaçıldı..

Tolga Savacı ya o. Abi bizim ne biçim bir fantezi dünyamız var ya hu, ne biçim filmler var öyle:KK53: Cinselliğin çok başka bir boyutu yani, yabancı filmlerdeki gibi değil, çok ürkütücü bizimkiler:KK64: Çarmıh ya, insanın aklına neler geliyor

çok samimi çok içten bir filmdi o ama oyle deme canım hele banu alkanın o dudklarını büzmesi

Ama Kabul edin 16 yaş için çok akıcı ve yaratıcı Haydar Dümenin bayan versiyonu :)

Back