Allahını seven şu banu alkan ARZU filmdeki müziği paylaşsında şenlenelim azıcık ben giremiyorum videolaraBu arkadasta tecavüz fantazisi var ehuhuhu
Kadının ne suçu var halk istiyor, yönetmen çekiyor filmi işte. Demek ki bunu izlemek istemişiz, arz talep meselesikadın ne dedi reportajında çevirdiğim 100 filmin 80 inde tecavüze uğradım Türk halkının ahlakını ben bozdum diye..suçlu suçunuda itiraf etmiş işte güzelcene,şimdi elmanın suçu ne
birazdan çıkar ben saksı değilim değiliiim diye inletir buraları konu sahibi
- abi napıyooonuzKadının ne suçu var halk istiyor, yönetmen çekiyor filmi işte. Demek ki bunu izlemek istemişiz, arz talep meselesi
Sen de mi apla ya? Ama onda zorlama yoktu, anlaşmalı idi her şeyBy Grey'in dünyasına hiç kimse yetişemez diyorum,nasıl bir fantazi dünyası vardı adamın,3 seriyide sular seller g,b, okudum
hakket ben de bakıyorum topikler bomboş..Mune yer yer bizi arıyordur, sitenin yarısı yine nereye kilitlendi diye gelip bir el at müdürüm olaya
edebiyat yapmış işte. Belki yabancı bir kitaptan bile çalmış olabilir.Kadinligima dokundu diyince bir ben mi error verdim
Kadinligim ne ya? Ilk okuyunca ruhumu oksadi gibi anlam bile çıkardımZannimca oksadigi yer baskaymis
yok fantezi dünyamız bu kadar genişken zor kapanırhakket ben de bakıyorum topikler bomboş..
ama konu foss ya bir şey yok. konu sahibi bile yok. dağılır bence öğleden önce.
Ahahaha o cam sahnesi çekilirken, etraftaki tepkileri düşünsene.- abi napıyooonuz
-film çekiyoz
-ne filmi,konulu mu
-he he konulu
By greyyyBy Grey'in dünyasına hiç kimse yetişemez diyorum,nasıl bir fantazi dünyası vardı adamın,3 seriyide sular seller g,b, okudum
iyi de konu sahibi yok ki ortada aksiyon katacak.Hani olsaydı bir atarlansaydı herkese, iki beddua etseydi, sonra aforoz etseydi üyeleri neyseeee diyeceğim de kendimiz çalıp kendimiz oynar gibiyiz.yok fantezi dünyamız bu kadar genişken zor kapanır
Bir arkadaş anlatmıstı burda
" Allah Allah! Şu matmazeli kim becermiş"
Din var gizem var cinsellik var
Mune hanımcım mazur görsün bu defalık olmaz mı ki. Hem hem sorunlu hasta bugün, öksürüyor, yazık ona
Sen de mi apla ya? Ama onda zorlama yoktu, anlaşmalı idi her şey
aa deme öyle tatlım şimdi konu sahibi olmasaiyi de konu sahibi yok ki ortada aksiyon katacak.Hani olsaydı bir atarlansaydı herkese, iki beddua etseydi, sonra aforoz etseydi üyeleri neyseeee diyeceğim de kendimiz çalıp kendimiz oynar gibiyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?