- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
Valla onu kastettim der, üzerine de kafam yerinde değil de gölü deniz ettim der, bizi suçlu çıkarır, ben sorunluysam ahanda böyle olur aplaEğer onu kastettiyse pes vallaha..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla onu kastettim der, üzerine de kafam yerinde değil de gölü deniz ettim der, bizi suçlu çıkarır, ben sorunluysam ahanda böyle olur aplaEğer onu kastettiyse pes vallaha..
olur olurrr bal gibi olurrr 4+4+4 eğitim sistemi yokmu canımabi bir dakkaaaaa 16 yaşında üniv.mezunu nasıl olunuyor ya ?
Hadi bu akdar oldu diyelim, o hastane nasıl bir hastaneymiş, adli vaka sonuçta araba kazası, niye ifade alınmamış, niye polis çağırılmamış, bu arkadaş niye ağzını açmamış... Darbeler araba kazasıdnan mı yoksa adam mı vurmuş kafasına..Bu anlaşılır diye düşünüyorum yani.Böyle bir olay yaşayacak,gelip burada roman gibi anlatacakolacak şey değil ki..
Birde arabaya kaza süsü verilmiş,hangi ara araba parçalandı da hastanede gözaçıldı..
Valla onu kastettim der, üzerine de kafam yerinde değil de gölü deniz ettim der, bizi suçlu çıkarır, ben sorunluysam ahanda böyle olur apla
haha tolga savacı her yerde tecavüz edebiliyor,kadın deniz yatağında müzik başlıyo diyorum ki imkansız denizin ortasından adam nasıl çıkacak birden müzik başlıyo ve suda yüzen bir tecavüzcü beliriyor ya işte orta aklımın sınırları kalkıyo vize pasaport hak getirebirde banu alkanın bir filmi vardı yaaaa
hani beyaz mayokinisi vardı çarmıha germişti faruk pekermi salih güneymi
birazda o film geldi aklıma
Hele şu Müjde Ar'ın filmi ne öyle, çoluk çocuk izledi bir de onu Kırk yıl düşünsem araba camı aklıma gelmezçok samimi çok içten bir filmdi o ama oyle deme canım hele banu alkanın o dudklarını büzmesi
Hadi bu akdar oldu diyelim, o hastane nasıl bir hastaneymiş, adli vaka sonuçta araba kazası, niye ifade alınmamış, niye polis çağırılmamış, bu arkadaş niye ağzını açmamış... Darbeler araba kazasıdnan mı yoksa adam mı vurmuş kafasına..Bu anlaşılır diye düşünüyorum yani.
Investigation Discovery izleye izleye kendimden geçtim yeminle.
Hele şu Müjde Ar'ın filmi ne öyle, çoluk çocuk izledi bir de onu Kırk yıl düşünsem araba camı aklıma gelmez
Allah karıştırmasın aplam işte, kördüğüm eder böyle adamı, gölü deniz ettirir, olmayan adamı, nişanlı ettirir, dahası olmayan adamla fantezi kurdurur, üzerine de kamuyla paylaştırırAyık kafayla göl ile deniz karıştırılıyorsa vahhhh ki vahhhhh
Allah karıştırmasın aplam işte, kördüğüm eder böyle adamı, gölü deniz ettirir, olmayan adamı, nişanlı ettirir, dahası olmayan adamla fantezi kurdurur, üzerine de kamuyla paylaştırır
Kadınlığım demiş bir de buradan şunu çıkardım bu kız fazla grinin elli tonu tarzı kitap okumuş, pembe dizileri yalayıp yutmuş bir kere, modern romantik kitaplar var şimdi bir de illa şey olacak kitapta yoksa aşk olmuyor malum. Bak şu Bay Grey de veliahttı he, zengindi bayağı, ama adam hasta ruhluydu iyi kolaj yapmış hanım kızımız. Bana niye denk gelmez ki şu Bay Greyler, Apollon gibi herifler, evlenirim de yaniMillette fantezi çokkkkk
kadın ne dedi reportajında çevirdiğim 100 filmin 80 inde tecavüze uğradım Türk halkının ahlakını ben bozdum diye..suçlu suçunuda itiraf etmiş işte güzelcene,şimdi elmanın suçu neHele şu Müjde Ar'ın filmi ne öyle, çoluk çocuk izledi bir de onu Kırk yıl düşünsem araba camı aklıma gelmez
Mune hanımcım mazur görsün bu defalık olmaz mı ki. Hem hem sorunlu hasta bugün, öksürüyor, yazık onaOlanda bize olur
Bu arkadasta tecavüz fantazisi var ehuhuhu
bilmiyon mu kızım tamamen bir yanlış anlamadan ibaret konu sahibindeki
Kadınlığım demiş bir de buradan şunu çıkardım bu kız fazla grinin elli tonu tarzı kitap okumuş, pembe dizileri yalayıp yutmuş bir kere, modern romantik kitaplar var şimdi bir de illa şey olacak kitapta yoksa aşk olmuyor malum. Bak şu Bay Grey de veliahttı he, zengindi bayağı, ama adam hasta ruhluydu iyi kolaj yapmış hanım kızımız. Bana niye denk gelmez ki şu Bay Greyler, Apollon gibi herifler, evlenirim de yani