• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüz....

Kız konu sahibi, senaryonun devamını mı yazıyorsun?

aa deme öyle tatlım şimdi konu sahibi olmasa
İbrahim Erkal - emine Ün
Müjde Ar-Faruk Peker
Banu Alkan - Tolga Savacı
nostaljilerini nasıl yapardık...ha küçük emrahın bacısını daha dahil bile etmedik var gerisini sen hesap et (by greylere kadar ihracata geçtik):KK70:
Hay Allah'ım işte kadınla erkeğin farkı.
Erkek olsa güler geçer konu kapanır. Biz kadınlar resmen lastik yapıyoruz:KK45:

Neey? Biri Christian Grey mi dedi? :KK45:

Hay Allah'ım işte kadınla erkeğin farkı.
Erkek olsa güler geçer konu kapanır. Biz kadınlar resmen lastik yapıyoruz:KK45:
ee forumun adı kadınlar kulübü şekerim ,her konu bir gün muhakkak lastik olur buranın topiklerinde..kurtlar sofrasını dizilerde aramayın ahanda buyrun en hasından hizmetlerimizi sunuyoruz :KK66:

Icim cok acıdi cok kotu oldu neler yasamissiniz oyle, allah belasini versin o adamin. Oyle anne babayida islah etsin
Tek cozum kacmakti sanirim, bir mektup mu yazsan ailene olanlari anlatsan, sizin yuzunuzden oldu bunlar sizi hicbir zaman affetmiycem falan desen vicdan yapmazlar mi acaba....

Konuyu okurken acıklı bir roman okuyor gibi hissettim,
siz yazdığınıza göre aklı başında eğitimli biriniz ilk yapmanız gereken polise gidip rapor almak olayın şokuyla
aklınıza gelmedi heralde aksi takdirde bütün bu anlattıklarınız nasıl kanıtlayabilirsiniz ki?

ahu tugba ve nuri alçoyu unuttunuz...:D

kız uyanır üzerindeki çarşafı hafifi kaldırır çarşaf altından kendine bakar ve bir çıglık atar.:mad:

gitti genç kızlığım...:oops:

o an nuricim kapıdan belirir elinde visky bardagıyla:KK50: haşın bakan gözlerle artık sen genç ve güzel bir kadınsın alev...:KK70::KK70:

Kadinligima dokundu diyince bir ben mi error verdim:confused:

Kadinligim ne ya? Ilk okuyunca ruhumu oksadi gibi anlam bile çıkardım:KK53: Zannimca oksadigi yer baskaymis
şu lafı ilk defa okudum valla.
kadınlığım mı deniyor oraya. vay ya. çok cahil kalmışım ben.

Eklentiler

• 7dff9_istenmeyen-ilham-perisi.jpg
    7dff9_istenmeyen-ilham-perisi.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 69
  • Beğen
Reactions: mbz
İnstagramda takip ediyorum, filminde oyanayan kişiyi yani,
Kitapla birebir çok uyuyor çok yakışıklı çokkk gözler griii :KK68:

Filmi çekilecekti kitabın çekildi herhalde,kitapla birebir gidiyorsa o film yasaklanır bence..
Hayal dünyasına çok absürd,şekiller filan

Back