- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
fallen bekle bekle çok gelir. akşam tecavüze uğramış yememiş, içmemiş buraya gelmiş konu açmış.ben umutla konu sahibini bekliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fallen bekle bekle çok gelir. akşam tecavüze uğramış yememiş, içmemiş buraya gelmiş konu açmış.ben umutla konu sahibini bekliyorum.
By greyyy
ankarada lebi derya ev aramaktan iyidir afiyet olsun matmazelbiri matmazel mi dedi??
ben izmir de lebi derya denize karşı kavaltı yapıyorum.
ama valla billahi evdeyim bana bişicik olmadı.
KK66:espri) korkuyorum artık
Hay Allah'ım işte kadınla erkeğin farkı.aa deme öyle tatlım şimdi konu sahibi olmasa
İbrahim Erkal - emine Ün
Müjde Ar-Faruk Peker
Banu Alkan - Tolga Savacı
nostaljilerini nasıl yapardık...ha küçük emrahın bacısını daha dahil bile etmedik var gerisini sen hesap et (by greylere kadar ihracata geçtik)
hahahah ilham verecek yerlerdedir belkiKız konu sahibi, senaryonun devamını mı yazıyorsun?
Ben de yeni bir şey aldım kütüphaneden ama ilk sayfasında öyle bir not gördüm ki, şaşakaldım apla yaMüdürüm her an gelebilir,geldiğini hissettiğim anda ensem ürperiyor hemen sıvışıyom topikten
Napıyımmm revaçta olan kitabı okumamak haksızklık olurdu demi
aman valla işte olmaktan da iyidir bence ev aramak. Düşün daha 7 saat var işten çıkmaya.ankarada lebi derya ev aramaktan iyidir afiyet olsan matmazel
ee forumun adı kadınlar kulübü şekerim ,her konu bir gün muhakkak lastik olur buranın topiklerinde..kurtlar sofrasını dizilerde aramayın ahanda buyrun en hasından hizmetlerimizi sunuyoruzHay Allah'ım işte kadınla erkeğin farkı.
Erkek olsa güler geçer konu kapanır. Biz kadınlar resmen lastik yapıyoruz
İnstagramda takip ediyorum, filminde oyanayan kişiyi yani,Okuyanlar nasıl belli oluyorr
Ben de yeni bir şey aldım kütüphaneden ama ilk sayfasında öyle bir not gördüm ki, şaşakaldım apla ya
Ben didim bacım ama herkes hayranıymış meğer herifin, patladı gitti, tutamadım çenemiNeey? Biri Christian Grey mi dedi?
şu lafı ilk defa okudum valla.Kadinligima dokundu diyince bir ben mi error verdim
Kadinligim ne ya? Ilk okuyunca ruhumu oksadi gibi anlam bile çıkardım Zannimca oksadigi yer baskaymis
hahahah ilham verecek yerlerdedir belki
İnstagramda takip ediyorum, filminde oyanayan kişiyi yani,
Kitapla birebir çok uyuyor çok yakışıklı çokkk gözler griii