- 5 Haziran 2015
- 31
- 4
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler ece hanım ben de seansı 125 liradan anlaştık 2-3 seansa çıkması lazım dediler güvendim haftaya kontrole gideceğim bilgilendirme yaparım tekrar. (Dövmem 2,5 cm 0,8mm derinlik, siyah renk ve çizgiden ibaret bi yelken dövmesi)aciyor mu diye soracak olursaniz.
yaptirirken yasadiginiz acinin oldukca fazlasini yasamaya hazir olun derim.
uyusmayi icin krem surduler ama zamanim yoktu beklemek istemedim ve regliydim yani acim normalinde fazlasiydi...
ilk atıslarda cok acidi bir kac atısdan sonra uyusuyor...asitle etinizi yakmaktan daha az acitacaktir eminim ayrica yanik gibi kotu bir izle yazamak zorunda olmayacaksiniz
Ben bir seans q switch laser yaptırdım,açık kahve olan kaş kontürüm koyu yeşil mavi siyah çok kötü ve çok koyu bir renk oldu,şimdi rengini ne ile açabilirim,doktorum 2. Seansta yapmak istemedi,fikir veren arkadaşlar olursa sevinirim ,sadece rengi açılsa yeter tamamen kaybolmasınıda beklemiyorum.Çok teşekkür ederim lemor ucuz ama tehlikeli diğeri pahalı ama çıkarmıyor anladığım kadarıyla :) en iyisi kalsın napalım böyle gezmeye devam
Ebuci rica etsem resim atar mısın ?merhaba , ben tca ile dövmemi çıkarmaya çalışıyorum 2 kez yaptım 3 yü haftasonu yapıcam ,benim dövmem kolumda 2 seansta rengi açıldı sadece,ama sonuna kadar gidicem çünkü zararı ve acısı yok . ayrıca lazer epilasyona gidiyorum ordaki uzman dövmemin derinin çok altında olduğunu söyledi ve lazer yapma sakın bu dövmene iz kalır dedi ona tca ile denediğimi söyledim 10-12 seans arası ancak çıkar ama sonuç alırsın dedi (ayda bir kez yapılıyor tca), sabırlıyım çıkana kadar tca devam..
Bende de var dövme ve bende silmek istiyorum ama tca ya cesaret edemiyorum lazer e de çok fazla ücret istiyorlar tca satan bir yerle görüştüm 45 günde hepsi siliniyor dedi sen neden ayda bir yapıyorsunönceki hali resmi yok şu an ama içi koyu kırmızıydı ikikez üstünden geçilmişti zamanında dövmenin bu arada yaptıralı 18 yıl oldu , ben umutluyum silineceğini düşünüyorum :)
Peki tca yı dövmenin üzerinde kaç dk tutuyorsun ve yikadiktan sonra üzerine ne uyguluyorsun.bende öncesinde araştırdım; öncelikle yaptıktan bikaçgün sonra kabuklanıp soyulmaya başlıyor soyulup iyileşmesi zaman alıyor , sonuçta asit kullanıyorsun istesende yara halindeyken tca tekrar süremessin zaten zaten en az 21 gün ama ideali 1 ay sonra tekrarlamak işlemi ben acele etmiyorum iyileşmesini bekliyorum 1 ay riske girmeye gerek diye
Aynen ama iz kalır mı acaba deneme yaptığın yerde iz kaldı mı peki2 dk tutuyorum , yıkadıktan sonra bepanthen krem ve çinko oksit krem karıştırıp sürüyorum . 3. denememde 3 dakika tutucam çünkü öncekilerden cildim ters bir reaksiyon göstermedi , bu yüzden bu kez biraz daha uzun tutucam daha alt tabakaya ulaşırım belki , ben ilk denemeyi kolumda küçük bir bölgeye yapmıştım iz kalırmı yada can yakarmı bilemediğim için deneme yaptım bence önce sende aynı şekilde deneme yap sonuçta herkesin cildi farklı