- 28 Eylül 2016
- 39
- 2
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba. Benim de kolumda ufak bir dövme var. Maddi açıdan sıkışık olduğum için lazere gidemiyorum. Dövme kolumda durdukça da erkek arkadaşımla sorun yaşıyorum. TCA ürününe baktım ama değişmiş sanırım. Peeling olarak falan geçiyor. Bna çok acil yardım edebilirseniz çok sevinirim.
lemor u bilmiyorum ama tca yaptığımda bende 2 gün sonra soyulmaya başlamıştı. https://doakimya.com burdan temin edebilirsiniz önemli olan tca da ciltte 1,5 dk fazla tutmamak ve en erken 1 ay sonra cilt iyileştikten sonra 2.kez yapmak.
ben tca kullanmadim ama merak ediyordum sizde asamalari yazarsaniz cok sevinirim ben lemor kullandim diger dövmem icin tca dusunuyordumKızlar son durum vu eski haline döndü rengi. Ortasindaki boşlukların rengi biraz değişti. Ten rengimden biraz daha koyu oldu. 1 ay bekliyom mi sizce tekrar uygulama yapmak için ? Fazla değişiklik de yok acı da yok. Bir de ortdaki boşluktaki ten rengimin koyulaşması normal mi sizce ?
pek yanmamış görünüyor ama hangi tca yı kullandınKızlar son durum vu eski haline döndü rengi. Ortasindaki boşlukların rengi biraz değişti. Ten rengimden biraz daha koyu oldu. 1 ay bekliyom mi sizce tekrar uygulama yapmak için ? Fazla değişiklik de yok acı da yok. Bir de ortdaki boşluktaki ten rengimin koyulaşması normal mi sizce ?