- 20 Ağustos 2013
- 784
- 451
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tekrar kaşlaınıza tca yaptınızmı acaba bende yapmayı düşünüyorum daCnm benimde cok kotuydu hatta ben 2 krre kas yaptrdim ilk yaptrdgm kadin kirmizi yapmsti ustune baska yerde 3 seans yaptrdm kahve oldu snr boya atti tutmadi kasim kirmizi kahve gbi bsy oldu bnde 15 dk kasimi mac ve kryolan urunleriyle kapatip boyamaya calsyrm ama nafile. Ben 2 seans yaptm kasima acik gri oldu tamamen gececigini asla sanmiyorm ama tabi rengi baya gidiyor kastaki killara zarar vermedi dovme olmayan yerlerede akti kulak cubugyla temzledm ama gelsede bi sorun olmuyor kirmizi oluyor tabi 1-2 gun ustune bepantene merhem bolcana sureceksn gece oyle yatacaksn 2 gn o hem acisini aliyor hem kizarikligi 1 hafta icinde de soyuluyor ztn kasin ama 7-8 seans yapmak gerekiyor ve bu aylardada cok zor gunes gormemesi gerek. Ve ilk surdgnde kasin boyle bembeyaz oluyor korkma 2-3 dk beklet suyla yika. Bide benim annem 1 bucuk yilda lazer ve cesitli asitlerle kasini sildirdi ama asla ne gunese ckti ne makyaj yapabildi ztn kaslarini bantlamislardi su bile cok nadir degdiriyodu bi dunyada parasi gitti gecti sonunda ama malesef ben yapamiyorm onu hem acisisan hem parasndan hemde insan icine cikamiyor insan. Tcaya guvenyrm eylul ekim gbi tekrardan baslicam kesnlkle
canım hamileysen nasıl tca veya lazer yapacaksın?arkadaşlar merhaba,
dövmeleriniz konusunda ne yaptınız? var mı bir gelişme? ben şu an farklı bir durumdan dolayı devam edemedim ama lemor ve tca ile baya bi çıktı dövme. çok hafif izler var ama beyazkedinin yaptığı kadar değil klasik yanık izleri gibi şu anda da çok hafifledi dövmede de yer yer çıktı çıkmayan yerler de soluk. benim dövme kolumda ve tam kas bölgesinde olduğu için vücudumun baya bi belirgin bölümünde. zaten biraz da var olan izlerin geçmesi açısından şu an mecburi olarak beklemek iyi oldu :) ama daha sonra kalan kısmı için ne önerirsiniz? dermabrazyon yöntemi nası? yada lazerle mi devam etmeliyim??
canım hamileysen nasıl tca veya lazer yapacaksın?