- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.708
- 498
- 30
fark etmemişim ki sormuşum, döver gibi yazmanı gerektircek bir durum yok ortada.farkettiysen oraya ara verdiğimden bahsettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fark etmemişim ki sormuşum, döver gibi yazmanı gerektircek bir durum yok ortada.farkettiysen oraya ara verdiğimden bahsettim
arkadaşlar merhaba,
dövmeleriniz konusunda ne yaptınız? var mı bir gelişme? ben şu an farklı bir durumdan dolayı devam edemedim ama lemor ve tca ile baya bi çıktı dövme. çok hafif izler var ama beyazkedinin yaptığı kadar değil klasik yanık izleri gibi şu anda da çok hafifledi dövmede de yer yer çıktı çıkmayan yerler de soluk. benim dövme kolumda ve tam kas bölgesinde olduğu için vücudumun baya bi belirgin bölümünde. zaten biraz da var olan izlerin geçmesi açısından şu an mecburi olarak beklemek iyi oldu :) ama daha sonra kalan kısmı için ne önerirsiniz? dermabrazyon yöntemi nası? yada lazerle mi devam etmeliyim??
Sadece lazerle mi silindi dövme yoksa başka şeyler yaptınız mı bir de ücretler nedir
Izlerinin gecmesi icin bisey kullandin mi yoksa lemorin izini tca ile mi sildin
Julietim_ki ben önceden 1 seans lazere gitmiştim ama renk solması dışında bir sonuç alamadım. daha sonra 4 seans falan lemoru uyguladım asıl dövmeyi çıkaran oydu. benim simsiyah ve kopkoyu bir dövmem vardı. şu an baya bi solmuş ve yer yer çıkmış durumda. 3 seans falan da tca uyguladım ama çok fazla önermiyorum. cildi inanılmaz yakıyor. sadece lemoru yapsaydım belki o hafif olan yanık izleri olmayacaktı bile. kalanı da lazerle sildirmeyi düşünüyorum doğumdan sonra hatta emzirme dönemi de bittikten sonra. lazerin ücretleri bulunduğu yerlere göre değişiyor kibrit kutusu kadar dövme için 100 -150 arası fiyat istiyorlar. lemor ise 15-20 tl. ama lazerden önce bunu uygulayım dersen çok dikkatli olmalısın skar dokuları oluşan arklar gördüm izler çok fena
Mina25 merhaba dövme silme işlemi sonrası hangi kremi kullanıyorsun fito mu ?kızlar selam benim de ufak bi dövmem var .sıkılmam dıyordum ama sürekli gözümün onunde olusu ve yer ıtıbarıyle dıkkat cekıyor olusundan dolayı oldukca pişman oldum.3 gün önce lazere gittim.şuan etrafı hafif pembe kremleri düzenli kullanıyorum.diliyorum bariz bi leke iz kalmadan geçer.biraz sabır gerektıren bir süreçmiş seanslar 7-8 i bile bulabilir.
Merhaba dövme niz den kurtuldunuzmu acaba ?Arkadaşlar nasıl çözeceksiniz bilmiyorum ama tca'yı 50-30 filan yüzünüze denemeyin derim. Çünkü benim bileğimde şuan derim yanmış gibi kabuklar oluştu ama bir türlü kabuklar atmıyor. Bende bekliyorum hala yüzünüzde Allah korusun iz fln kalır.
Dr bio dan bahsediyorsunuz sanırım gerçekten ise yarıyor mj hemen siparis verecegimdövme silme kremi iz bırakmadan siliyor en küçüğü 100 ml. kutuda ciltte yakma yapmıyor
Merhaba ankara da nerde acaba ve fiyatları nedirkızlar ankarada bi yer var asit falan olmadan siliyolar dövmeyi hemde profesyonel olarak ne acı ne yanma ben kaşımı sildirdim şimdi yeni üye olduğumdan nasıl resim yüklenir bilemiyorum ama en kısa zamanda önceki ve sonraki halimi koyarımmmm
fito ve bepanthen cnmMina25 merhaba dövme silme işlemi sonrası hangi kremi kullanıyorsun fito mu ?