Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben cok memnun kaldim yarin ozelden atarim size fotoğraflarini ama bu seferde tca kullanip deneyeyim dedim ☺Kizlar çok teşekkür ederim size :):) tabii paylasirim. Lemor işe yaradı mı ? Arkadaşların önerdiği diokimya %50 eve gidince atayım fotoğrafını. Kararmasını söylemen içimi çok rahatlattı, çok teşekkür ederim :):)
ozel mesaj attim size fotograflarla beraberLemor nasil bir seydi sisesi kullanimi falan
tca kabuk yapip düşüyor mu acaba yoksa sadece deri mi soyuluyorarkadaşlar yardımcı olabilmek adına aşamalarımı atıyorum. fotograflardan 1 tanesi 20 gün önce ki uygulaman diğer iki fotoyu yeni çektim. biraz şişti gibi ama rengi koyu griden hattaa siyahdan açk griye döndü. Bu benim 4 ya da 5. yapışım. diklemesine uzaktan çektiğim 1 önceki fotom. diğer dik fotomda da dikkat ederseniz biraz kabardığını görebilirsiniz.
benim kolumdada skar izi var oncelikle onun icin kullanacagim bakalim ise yarayacakmikabuklanıp soyuluyor aynı yara iyileşirken olduğu gibi.
ben kolumdaki dövme için yaptım tca ile 1 ay arayla 6 kez yapmış oldum şimdiye kadar ama benim dövmenin sadece rengi açıldı
Merhaba acaba dövmenizin öncesini ve sonrasının resmini yükleme imkanınız var mı?kabuklanıp soyuluyor aynı yara iyileşirken olduğu gibi.
ben kolumdaki dövme için yaptım tca ile 1 ay arayla 6 kez yapmış oldum şimdiye kadar ama benim dövmenin sadece rengi açıldı