arkadaşlar merhaba,
ben de dövme yaptırdıktan sonra pişman olup sildirmeye kalkıştım.
aşama aşama fotoğrafları yükledim. şu an da kolumda hiç renk izi yok , sadece dövme bölgesinin izi kaldı, onu da geçirmek deri uyumu sağlayan lazerle devam etme kararı aldık. artık boya için lazer kullanmıyoruz. su an yaz ayı olduğu için yine ara verdik, ekim gibi tekrar başlıyoruz. ayda bir kere gidiyorum, ani bir kararla bir anda 500 tl ye yaptırdığım dövmelerimi, 3 senedir giderek sildirmeye çalışıyorum, her seansta 350 tl para verdim, (hem vucudum zarar görüyor, hem cebim zarar görüyor, ne düşüncesizmişim o zaman gidip yaptırdım ) 16. seans tayız. doktor demişti 10 seans ta bitiriyoruz diye, ama uzun sürdü deriden kaynaklı. 15. seanstan itibaren ücret de ödemiyorum, çünkü silme garantili başlamıştım.
lokal anestezi ile uyuşturup yapıyorlar, yoksa dayanmam mümkün değil. dövmelerimin ilk halleri ve silinme aşamalarının fotoğraflarını ekliyorum.
bir sorunuz olursa cevaplamaya hazırım.
şimdi de kaş kontürüm için sildirmeyi planlıyorum ancak, 3 senedir çektiğim sıkıntıları yüzümde çekersem diye korkup cesaret edemiyorum.
kaş kontürünü sildiren ve aşama aşama kaydeden kimse varsa paylaşabilir mi acaba ?