Bi cesaret bulabilirsem ben de başlarım umarım ama iz kalacağında dolayı korkuyorumkalmadı ilk başta bi beyazlık vardı ama geçti sonra , baktım sorun yok ondan sonra dövmeye uyguladım tca yı ,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi cesaret bulabilirsem ben de başlarım umarım ama iz kalacağında dolayı korkuyorumkalmadı ilk başta bi beyazlık vardı ama geçti sonra , baktım sorun yok ondan sonra dövmeye uyguladım tca yı ,
Teşekkür ederim takipte kalacağımdediğim gibi önce vücudunun bir yerinde küçük bir nokta dene ve bekle yani en azından 20 gün geçsin ondan sonra vücüdun tepki vermesse iz kalmassa dövmene sürersin ben 3. seanstan sonrada resim koyarım buraya takip edersen yardımcı olurum
Linki vereyimKızlar internette araştırma yaparken şu site dikkatimi çekti. Yani böyle şeylere inanmam sonuçta dövme silmek bu kadar kolay olsaydı seanslarca maliyetli lazere gidilmezdi bu ucuz yöntemlerle kolayca silinirdi. Fakat sitede ki yorumlara baktım herkes güzel şeyler yazmış falan bana biraz inandırıcı geldi ancak o yorumlar site tarafından uydurulan yorumlar mı yoksa gerçek mi bilemedim. Aranızda bu siteyi yada ürünü duyan var mı ? Sizce almalı mıyım bu ürünü ? Yardımcı olursanız sevinirim... :)
merhaba ben de omzumdaki dövme icin tca kullanmak istiyorum nereden temin ettiniz acaba?siz memnun kaldıysanız ben de oradan alıyımarkadaşlar ben tca yi düzenli şekilde kullanıyorum şimdi 9. seansım resmi fırsat buldugumda atıcam ama kesinlikle siliyor sadece sabır ve zaman %75 kullanıyorum omzumda dövme için fazla bekletmiyorum sonra kremlerle bakım muhtemelen 2 yada 3 seans sonrası işlem tamam doa kimyadan aldım ben tca yi
merhaba tca yı nereden sipariş Ettiniz acaba ben de omzumdaki dövme icin alıcam oyüzden güvenilir olsun istiyorum madem siz kullandınız ben de oradan alıyım tesekkürlerkalmadı ilk başta bi beyazlık vardı ama geçti sonra , baktım sorun yok ondan sonra dövmeye uyguladım tca yı ,
ben yinede doa kimyadan şaşmam.Şu an yaz olduğundan ara verdim dövme kolumda ve güneş görmemesi gerekiyor işlem sırasında 4 seans yapabildim eylülde devam edicem.
Sanırım dövmeden kurtulmanın en basit ve acısız yöntemi bu. Dövme sildirme seansının acısını çok duymuştum da inanmamıştım. İlk seanstan sonra bıraktım ve ben de geçen ay şu siteden aldım tca peelingi. Benim dövmem küçük, harf var. Şimdi griye döndü rengi ve muhtemelen tamamen silinecek. Ne acı hissettim ne başka bir şey. Valla süper. Kesinlikle tavsiye ederim. Tam silinince resmini de koyarım buraya öncesi/sonrası olarak. Kızlar çektiğiniz acıya değmez lazer falan. Dövmesinden sıkılan varsa tca alsın kesinlikle.
bir de kızlar omzumdaki tek renk siyah(griye dönmüş)dövme icin % kaclık tca kullanmalıyım?%70 uygun mudur?arkadaşlar ben tca yi düzenli şekilde kullanıyorum şimdi 9. seansım resmi fırsat buldugumda atıcam ama kesinlikle siliyor sadece sabır ve zaman %75 kullanıyorum omzumda dövme için fazla bekletmiyorum sonra kremlerle bakım muhtemelen 2 yada 3 seans sonrası işlem tamam doa kimyadan aldım ben tca yi
ozaman ben de 75 lik alayım Can'ım benim de omzumda insallah kurtuluruz tamamen incir sütüyle de cıkıyo falan demişler ama mümkün değildir heralde öyle bisey yinede babama toplattım olmamıs incir denicem bugün:)Canım ben DOA kımyadan aldım netten kargo ile geldi %75 lik kullanıyorum omzumda var benım de
Canım dövmen ne durumda acaba? Bende de benzer bir durum var 2 seans lazere gittim ama hem çok acıyor hem de maliyeti yüksek üstelik hiçbir değişim de olmadı, tca düşünüyorum tavsiye eder misin?Sanırım dövmeden kurtulmanın en basit ve acısız yöntemi bu. Dövme sildirme seansının acısını çok duymuştum da inanmamıştım. İlk seanstan sonra bıraktım ve ben de geçen ay şu siteden aldım tca peelingi. Benim dövmem küçük, harf var. Şimdi griye döndü rengi ve muhtemelen tamamen silinecek. Ne acı hissettim ne başka bir şey. Valla süper. Kesinlikle tavsiye ederim. Tam silinince resmini de koyarım buraya öncesi/sonrası olarak. Kızlar çektiğiniz acıya değmez lazer falan. Dövmesinden sıkılan varsa tca alsın kesinlikle.