Cok tesekkur ederimEllerine saglik basarilar dilerim cok hos duruyor
Tesekkur ederim zimisim senin begenmen onemli benim icin :)Cok ama cok guzel gozukuyor canım ellerıne saglık sunum ve bardagına da bayıldııııım ❣
Ğen son ki emıji ne oluyor gııı ..hem begenmen onemlı dıyon hem no no noo dıyonTesekkur ederim zimisim senin begenmen onemli benim icin :)
Yanlis kodu gurbaniyam gardas gusura galmaĞen son ki emıji ne oluyor gııı ..hem begenmen onemlı dıyon hem no no noo dıyon
Hanım ablacığım Teşekkür ederim Keşke öyle bir imkanımız olsa bütün tepsiyi verirdimHarika gözüküyor ellerine sağlıkbir tabak rica ediyorum bir zahmet yarışmada başarılar diliyorum sanada
Hanım ablacığım Teşekkür ederim Keşke öyle bir imkanımız olsa bütün tepsiyi verirdim
Canim cok tesekkurler evet bende gogus etini dogramaktansa kiyma cektirmeyi tercih ediyorum :))Şekli Cok güzel olmuş ya. Hiç görmemiştim. Ellerine sağlık.
Ayrıca tavuğun kıyma olması da tercihim olur böreğin içinde. Başarılar dilerim canım
Teşekkürler canım ama Gün doğmadan neler doğar hiç ümidini yitirmeVayyyy buda çok hoş görünüyor ya hu
Yarışmada ümidimi tamamen yitirdim
Başarılar canım :)
Cok tesekkur ederim :)Çok güzel bi sunum. Emeğinize sağlık, başarılar dilerim :)
Tesekkur ederim canim :)Ellerine sağlık canım başarılar dilerim
Cok tesekkurler ablacim sekli vermesi ugrastirici deneyecek olursan buk etrafina dolaEllerine sağlık canım benim, tavuklu hiç denemedim. Aklımın bir köşesinde bulunsun.
Yarışmada başarılar diliyorum.