- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
Teşekkür ederim canım kardesimAblam eline sağlık nefis olmuş yarışmada bol şans dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım kardesimAblam eline sağlık nefis olmuş yarışmada bol şans dilerim
Rica ederimÇok teşekkür ederim canım
Cok teşekkür ederim canimEllerine emeğine sağlık cok guzel görünüyorlar başarılar dilerim
Hepsi ayni gun mu yaptın baya emek vermişsinCok teşekkür ederim canim
Birtek kekle sarma dun yaptim gerisi bugunHepsi ayni gun mu yaptın baya emek vermişsin
Maşallah sanaBirtek kekle sarma dun yaptim gerisi bugun
Sagol hemsom ağlaya aglaya hâl oldu zavalli kekim sıcaktanKekin ağladığına değmiş hemsomEllerine sağlık,çok güzel görünüyor bence Yarismada bol şanslar
Cok sagol yasomEllerine, emeğine sağlık FilizCan’ım. Yarışmada başarılar diliyorum
Ben olsaydim ağlamasına fırsat vermeden yerdim hemsomSagol hemsom ağlaya aglaya hâl oldu zavalli kekim sıcaktan
Teşekkür ederim canım benimAaaa ilk tarif gelmiş ohhh miss sabah sabah masaya oturasım geldi ellerine sağlık filizcim
Teşekkür ederim elifimFilizkom yemelere doyamadigim kek yapmışsın, çok güzel olmuş ellerine sağlık sofra şahane gözüküyor, başarılar dilerim
Teşekkür ederim canım benimMuhteşem olmuş eline sağlık canım.
Başarılar dilerim.
Teşekkür ederim canımEllerine sağlik canım