Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne cadısı hep kabak benim başıma patlıyor biraz da başkalarına patlasın
iyi yapmışsın canım benim bu tarz toplu görevli iş yerlerinde herkes kendi sorumluluklarını yerine getircek başkasının hatasından mesul olunmaz iyi yapmışsın fırçalamakla
aynen öyle benim bir hatam olsa onlar hatamı üstlenecek mii ben niye üstleneyim
zor valla diken üstünde oluyor insan :18: hani senin osmanlı tavuğun
eylülüm pazardan sonra eve geçiyom nasip olursa o zaman yapcam şu an şantiyedeyim canım ,yapamıyom ...
şantiye de mi kalıyorsun nedne :26:
anladım bende aynen öyle haftaya yapabilicem inşallah
meslek işte ... okurken böle olcağını demediler
ne ki meslek :26:
Günaydın
6. tarifimiz geldi
inşaat canım allahım düşmanıma verme bayanları yönlendirmeyelim lütfen ben yandım eller yanmasın
Evet canım mutlaka buluşuruz başka bir tarifte.Tabi seninle buluşmak benim için ne kadar hayırlı olur orası şüpheli.Şaka bir yana çok marifetlisin.
Demek eşin yabancı.Yabancı birinin burayı sevmesi de ayrı güzel.Gerçekten de güzel ama:)Hemşerime selamlar o zaman.
Günaydın Adracımyok Canım cok marifetli sayılmam senin leoparı beceremedım tadı güzeldi ama görüntü korkunçtu bırak leoparı kedıye bıle benzemedı senınkinın yanında lafı bile olmaz hatta foto koyacaktım unutmusum benım Samsunlu bile dalga geçti bune diye:))beceremedim yani( çakma Samsunlununda sana selamı var biara gelicez oralara hatta Türkiyeye yerleşirsek bigün Samsunda yaşayacakmışız tanıdığım günden beri hep söyler
Merhaba canım nasılsın
Olmaz mı 7. 8. 9. bekliyoruz..
bana neden merhaba nasılsın yok
bana neden merhaba nasılsın yok
ahahah öyle deme kız seven vardır
Merhaba canım nasılsın
Olmaz mı 7. 8. 9. bekliyoruz..
Ben Günaydın dedim sen bana Günaydın dedin mi
Dur daha yeni geldim sırayla
Nasılsın