• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Picasayla düzenledim canım, paintle küçültmeden ekledim:31:
Bir de paintle küçültmeye izin verseydi minnacık olulardı herhalde:9:
Keşke bildiğim yoldan ekleseydim, zamandan tasarruf edeyim demiştim:25:

Tamam canım:38:
Ben çıkıyorum nevoşum biraz başım ağrıyor, gece görüşürüz canım:54::54:

Hayırlısı olsun canım:48:Açılsın bakalım istersen değiştiririz:34:
Görüşürüz canım:54:

Günaydın :16::16::16:
$image.jpg:16:

Hayırdır niye azar yedin?Azar atana hakkını savun bir daha bir şey diyemez.Sesin çıksın biraz.

yok öyle bir şey değil şimdi ben bir şirkette 3 tane genel müdür yardımcısı var onların asistanlığını yapıyorum bir tanesi çok fena herşeye sinirlenip parlayan tüm şirketin çekindiği biri :18: sabahta bana dedi ki şu saatte misafirlerim gelicek önemli güvenliğe söyle giriş yaptıkları an bana haber versinler karşılamaya inicem bende tamam dedim söyledim güvenliğe :25:

bir zaman sonra pat diye bu geldi odaya ben sana güvenliğe haber ver demedim mi adamlar gelmiş haberim yok diye bağırıp fırlayıp gitti aşağıya :53: bende aradım güvenliği onlara parladım sizin yüzünüzdne ben laf yedim diye bunlar gelen arabaya sormamışlar isimlerini haliyle haberde vermemişler olay bana patladı :41::41: gün içinde odasına girdiğimde açıklamamı yapıcam güvenliğin hatası diycem birazda onların başı yansın :45::45:

yok öyle bir şey değil şimdi ben bir şirkette 3 tane genel müdür yardımcısı var onların asistanlığını yapıyorum bir tanesi çok fena herşeye sinirlenip parlayan tüm şirketin çekindiği biri :18: sabahta bana dedi ki şu saatte misafirlerim gelicek önemli güvenliğe söyle giriş yaptıkları an bana haber versinler karşılamaya inicem bende tamam dedim söyledim güvenliğe :25:

bir zaman sonra pat diye bu geldi odaya ben sana güvenliğe haber ver demedim mi adamlar gelmiş haberim yok diye bağırıp fırlayıp gitti aşağıya :53: bende aradım güvenliği onlara parladım sizin yüzünüzdne ben laf yedim diye bunlar gelen arabaya sormamışlar isimlerini haliyle haberde vermemişler olay bana patladı :41::41: gün içinde odasına girdiğimde açıklamamı yapıcam güvenliğin hatası diycem birazda onların başı yansın :45::45:

Senin hatan yok bunda.Bence de açıkla güvenliğe söylediğini.Zaten siniri geçmiştir birşey demez.

Back