Nevoşum bu şekilde yaptım resimleri ama sanırım bundan küçük oldu:26:
Eki Görüntüle 1060271
Paintte çok mu küçülttün:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevoşum bu şekilde yaptım resimleri ama sanırım bundan küçük oldu:26:
Eki Görüntüle 1060271
Artık bakanlar büyüteç kullanırTamam canım inşaallah istediğin gibi olmuştur.Bazen ön izlemede küçük görünüp normalde büyük görünüyor:26:
Olmazsa değiştiririz
Artık bakanlar büyüteç kullanır
Paintte çok mu küçülttün:26:
Dur bakalım sıkma canını
Picasayla düzenledim canım, paintle küçültmeden ekledim
Bir de paintle küçültmeye izin verseydi minnacık olulardı herhalde
Keşke bildiğim yoldan ekleseydim, zamandan tasarruf edeyim demiştim
Tamam canım
Ben çıkıyorum nevoşum biraz başım ağrıyor, gece görüşürüz canım
5. tarifimiz geldi
Günaydın cemaat
Günaydın.
Eylül cemaat falan deme.Çok sakıncalı.
hep millet diyorum bugunde değişiklik olsun cemaat ne olaciikk
sabah yine başka bir şeyden azar yedim :104::104::86::86:
Hayırdır niye azar yedin?Azar atana hakkını savun bir daha bir şey diyemez.Sesin çıksın biraz.
yok öyle bir şey değil şimdi ben bir şirkette 3 tane genel müdür yardımcısı var onların asistanlığını yapıyorum bir tanesi çok fena herşeye sinirlenip parlayan tüm şirketin çekindiği biri :18: sabahta bana dedi ki şu saatte misafirlerim gelicek önemli güvenliğe söyle giriş yaptıkları an bana haber versinler karşılamaya inicem bende tamam dedim söyledim güvenliğe
bir zaman sonra pat diye bu geldi odaya ben sana güvenliğe haber ver demedim mi adamlar gelmiş haberim yok diye bağırıp fırlayıp gitti aşağıya bende aradım güvenliği onlara parladım sizin yüzünüzdne ben laf yedim diye bunlar gelen arabaya sormamışlar isimlerini haliyle haberde vermemişler olay bana patladı gün içinde odasına girdiğimde açıklamamı yapıcam güvenliğin hatası diycem birazda onların başı yansın
Senin hatan yok bunda.Bence de açıkla güvenliğe söylediğini.Zaten siniri geçmiştir birşey demez.
bir kere daha güvenlikten kaynaklı bişey olmuştu bende söylemiştim güvenliği ayağa kaldırmıştı ihihihi oh canıma değsin
bir kere daha güvenlikten kaynaklı bişey olmuştu bende söylemiştim güvenliği ayağa kaldırmıştı ihihihi oh canıma değsin
cadııı eylül cadı eylüüül