Haklısın canım yemek kültürleri çok güzelEvet, cok güzel, fırın kültürünü sevdim, burdan dönüşte en çok onu arayacağım galiba.
Lahmacunu senin dediğin gibi yaparım artık
Geçen yaz antepe gelmiştim, dülüklü baba tabiat parkı, hayvanat bahçesi, bide AVM vardı adını unuttum, gezmistik.Haklısın canım yemek kültürleri çok güzel
Bizim orada yapılır ama bu kadar değil
Güzel şehir gezilecek yeri çok canımGeçen yaz antepe gelmiştim, dülüklü baba tabiat parkı, hayvanat bahçesi, bide AVM vardı adını unuttum, gezmistik.
Önümüzdeki ay da gitmek istiyoruz bakalım. Tam gezemedik
Sizin tayin işi noldu, geçen ay açıklandı tayinler diye biliyorumGüzel şehir gezilecek yeri çok canımHayvanat bahçesine yakın sayılıırm:)
Şark tayinleri açıklandı canımSizin tayin işi noldu, geçen ay açıklandı tayinler diye biliyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun canımŞark tayinleri açıklandı canımBizim batı-batı :)Oda hala açıklanmadı Ben de sürekli ona bakıyorum.
Sağol canımHakkınızda hayırlısı olsun canım
Evet, insan ne yapacağını şaşırıyor. Kalıyoruz mu gidiyoruz mu ?Sağol canımbelirsizlik çok kötü
Ben tam olarak ne istiyorum onuda bilmiyorum:)Evet, insan ne yapacağını şaşırıyor. Kalıyoruz mu gidiyoruz mu ?
Biran önce aciklasalar bari. Insan ona göre hareket eder. Sen ne istiyorsun ? :)
Fırın kültürü ?? Hatayda mısınız??Evet, cok güzel, fırın kültürünü sevdim, burdan dönüşte en çok onu arayacağım galiba.
Lahmacunu senin dediğin gibi yaparım artık
Komşu komşuFırın kültürü ?? Hatayda mısınız??
Nere kızz?? Antep hatay arası... kilis mi :))Komşu komşu
Bizim Portakallı ördek ile aynı şehirdeNere kızz?? Antep hatay arası... kilis mi :))
Doğru diyorsun, hersey olacağına varır.Ben tam olarak ne istiyorum onuda bilmiyorum:)
Yıllardır dışardayım ,alışkınım dışarda olmaya ve bir düzenim çevrem var...Ama diğer tarafta ailem var.Bir de gidip gelmeler,ailende olsa kalmalar vs...bir saatten sonra zor geliyor.
Hakkımızda hayırlısı ne diyeyim.Olacaksada bir nedeni var,olmayacaksada bir nedeni var derim:)
Tek şey belirsizlik.Belli olsun kurtulalım.Önümüze bakalım:)
İsottan anlamalıydım :))Bizim Portakallı ördek ile aynı şehirde
Zaten kimse yok canımDoğru diyorsun, hersey olacağına varır.
Senide çok meşgul ettim,arkadaşlar da sıkılmasın.bu kız ne çok konuştu demesinler
Bizim burada isot konmuyor siz lahmacuna isot koyuyor musunuz?İsottan anlamalıydım :))
Urfadayım, hataya da 2 kez gittim, cok güzel yerFırın kültürü ?? Hatayda mısınız??
Zaten kimse yok canımMuhabbet etmek isteyen araya kaynasın
Yok cnm.. isot kültürü yok burda...Bizim burada isot konmuyor siz lahmacuna isot koyuyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?