En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Evet, cok güzel, fırın kültürünü sevdim, burdan dönüşte en çok onu arayacağım galiba.

Lahmacunu senin dediğin gibi yaparım artık
Haklısın canım yemek kültürleri çok güzel
Bizim orada yapılır ama bu kadar değil

Haklısın canım yemek kültürleri çok güzel
Bizim orada yapılır ama bu kadar değil
Geçen yaz antepe gelmiştim, dülüklü baba tabiat parkı, hayvanat bahçesi, bide AVM vardı adını unuttum, gezmistik.
Önümüzdeki ay da gitmek istiyoruz bakalım. Tam gezemedik

Geçen yaz antepe gelmiştim, dülüklü baba tabiat parkı, hayvanat bahçesi, bide AVM vardı adını unuttum, gezmistik.
Önümüzdeki ay da gitmek istiyoruz bakalım. Tam gezemedik
Güzel şehir gezilecek yeri çok canımHayvanat bahçesine yakın sayılıırm:)

Sizin tayin işi noldu, geçen ay açıklandı tayinler diye biliyorum
Şark tayinleri açıklandı canımBizim batı-batı :)Oda hala açıklanmadıBen de sürekli ona bakıyorum.

Evet, insan ne yapacağını şaşırıyor. Kalıyoruz mu gidiyoruz mu ?
Biran önce aciklasalar bari. Insan ona göre hareket eder. Sen ne istiyorsun ? :)
Ben tam olarak ne istiyorum onuda bilmiyorum:)
Yıllardır dışardayım ,alışkınım dışarda olmaya ve bir düzenim çevrem var...Ama diğer tarafta ailem var.Bir de gidip gelmeler,ailende olsa kalmalar vs...bir saatten sonra zor geliyor.
Hakkımızda hayırlısı ne diyeyim.Olacaksada bir nedeni var,olmayacaksada bir nedeni var derim:)
Tek şey belirsizlik.Belli olsun kurtulalım.Önümüze bakalım:)

Doğru diyorsun, hersey olacağına varır.
Senide çok meşgul ettim,arkadaşlar da sıkılmasın. bu kız ne çok konuştu demesinler

Doğru diyorsun, hersey olacağına varır.
Senide çok meşgul ettim,arkadaşlar da sıkılmasın. bu kız ne çok konuştu demesinler
Zaten kimse yok canımMuhabbet etmek isteyen araya kaynasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…