- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Ağlama ağlama.. şu an en az ora kdar sıcak...Urfadayım, hataya da 2 kez gittim, cok güzel yer![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağlama ağlama.. şu an en az ora kdar sıcak...Urfadayım, hataya da 2 kez gittim, cok güzel yer![]()
Aynen ben de çok görmedim.Burada patlıcan-et-nohut-sarımsak ve yoğurt çok kullanılıyor...Yok cnm.. isot kültürü yok burda...
Ayy detokstaki birine neler diyorsunAynen ben de çok görmedim.Burada patlıcan-et-nohut-sarımsak ve yoğurt çok kullanılıyor...![]()
Allah seni.. yazı rengimiz aynı olmuş bi an nolıyo ben yazmadım böle bişi oldum :))Emiranın tavuğu nerelerde kaldıKim yedi kızın tavuğunu, prtslıkta yok
![]()
Aynı değil ki yazı rengimiz, alıntılayınca aynı oluyorAllah seni.. yazı rengimiz aynı olmuş bi an nolıyo ben yazmadım böle bişi oldum :))
Ne detoksu yapıyorsunAyy detokstaki birine neler diyorsun![]()
Sende bir tavığı çok gördün bizeyasminsay görüyorsun değil mi bana neler diyor, isyan çıkaralım, bugün bana diyen yarın size der tembel diye
![]()
Şimdi değiştim aynıydı..Aynı değil ki yazı rengimiz, alıntılayınca aynı oluyor![]()
Bugün hurma+yoğurt yarına ayran yapıcam inş.. 6ları hemen görmeliyim.Ne detoksu yapıyorsun![]()
Ben hamsili pilavına oy vermiştim AslımDoğru söylüyorsun en iddalı olduğum kesin dediğim iki çeşit var 12 tarifimin içinde hamsili pilav ve kıymalı erişte onlarda da pişti olmuştuk şansa işte nasip![]()
Ohhh ne güzel darısı başıma inşaallahBugün hurma+yoğurt yarına ayran yapıcam inş.. 6ları hemen görmeliyim.
Benimle aynı yazı rengi olmasını istemedin miŞimdi değiştim aynıydı..
Hayırlı olsun canım merakla bekliyoruzYaptim yaptım onay bekliyorum![]()
Hayırlı olsun canım merakla bekliyoruz![]()
Bebeğinin şansınaAy baya ara verince ilk gibi oldu ben de çok heyecanlıyım![]()
Kaç kategoridir daha önce madalya almayan biri alıyor, bakalım düzen değişecek miBebeğinin şansınanasip, belki yine sen kazanırsın
![]()
Umarım yine öyle olurKaç kategoridir daha önce madalya almayan biri alıyor, bakalım düzen değişecek mi![]()