- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Ağlama ağlama.. şu an en az ora kdar sıcak...Urfadayım, hataya da 2 kez gittim, cok güzel yer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağlama ağlama.. şu an en az ora kdar sıcak...Urfadayım, hataya da 2 kez gittim, cok güzel yer
Aynen ben de çok görmedim.Burada patlıcan-et-nohut-sarımsak ve yoğurt çok kullanılıyor...Yok cnm.. isot kültürü yok burda...
Ayy detokstaki birine neler diyorsunAynen ben de çok görmedim.Burada patlıcan-et-nohut-sarımsak ve yoğurt çok kullanılıyor...
Allah seni.. yazı rengimiz aynı olmuş bi an nolıyo ben yazmadım böle bişi oldum :))Emiranın tavuğu nerelerde kaldıKim yedi kızın tavuğunu, prtslıkta yok
Aynı değil ki yazı rengimiz, alıntılayınca aynı oluyorAllah seni.. yazı rengimiz aynı olmuş bi an nolıyo ben yazmadım böle bişi oldum :))
Ne detoksu yapıyorsunAyy detokstaki birine neler diyorsun
Sende bir tavığı çok gördün bizeyasminsay görüyorsun değil mi bana neler diyor, isyan çıkaralım, bugün bana diyen yarın size der tembel diye
Şimdi değiştim aynıydı..Aynı değil ki yazı rengimiz, alıntılayınca aynı oluyor
Bugün hurma+yoğurt yarına ayran yapıcam inş.. 6ları hemen görmeliyim.Ne detoksu yapıyorsun
Ben hamsili pilavına oy vermiştim AslımDoğru söylüyorsun en iddalı olduğum kesin dediğim iki çeşit var 12 tarifimin içinde hamsili pilav ve kıymalı erişte onlarda da pişti olmuştuk şansa işte nasip
Ohhh ne güzel darısı başıma inşaallahBugün hurma+yoğurt yarına ayran yapıcam inş.. 6ları hemen görmeliyim.
Emira SY yaptın mı tavuğunu
Benimle aynı yazı rengi olmasını istemedin miŞimdi değiştim aynıydı..
Hayırlı olsun canım merakla bekliyoruzYaptim yaptım onay bekliyorum
Hayırlı olsun canım merakla bekliyoruz
Bebeğinin şansına nasip, belki yine sen kazanırsınAy baya ara verince ilk gibi oldu ben de çok heyecanlıyım
Kaç kategoridir daha önce madalya almayan biri alıyor, bakalım düzen değişecek miBebeğinin şansına nasip, belki yine sen kazanırsın
Umarım yine öyle olurKaç kategoridir daha önce madalya almayan biri alıyor, bakalım düzen değişecek mi