• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Evet, cok güzel, fırın kültürünü sevdim, burdan dönüşte en çok onu arayacağım galiba.

Lahmacunu senin dediğin gibi yaparım artık:KK15:
Haklısın canım yemek kültürleri çok güzel:kk77:
Bizim orada yapılır ama bu kadar değil:KK45:

Haklısın canım yemek kültürleri çok güzel:kk77:
Bizim orada yapılır ama bu kadar değil:KK45:
Geçen yaz antepe gelmiştim, dülüklü baba tabiat parkı, hayvanat bahçesi, bide AVM vardı adını unuttum, gezmistik.
Önümüzdeki ay da gitmek istiyoruz bakalım. Tam gezemedik:dondurma:

Geçen yaz antepe gelmiştim, dülüklü baba tabiat parkı, hayvanat bahçesi, bide AVM vardı adını unuttum, gezmistik.
Önümüzdeki ay da gitmek istiyoruz bakalım. Tam gezemedik:dondurma:
Güzel şehir gezilecek yeri çok canım:KK19:Hayvanat bahçesine yakın sayılıırm:)

Sizin tayin işi noldu, geçen ay açıklandı tayinler diye biliyorumo_O
Şark tayinleri açıklandı canım;)Bizim batı-batı :)Oda hala açıklanmadı:KK14:Ben de sürekli ona bakıyorum.:KK53:

Evet, insan ne yapacağını şaşırıyor. Kalıyoruz mu gidiyoruz mu ?
Biran önce aciklasalar bari. Insan ona göre hareket eder. Sen ne istiyorsun ? :)
Ben tam olarak ne istiyorum onuda bilmiyorum:)
Yıllardır dışardayım ,alışkınım dışarda olmaya ve bir düzenim çevrem var...Ama diğer tarafta ailem var.Bir de gidip gelmeler,ailende olsa kalmalar vs...bir saatten sonra zor geliyor.
Hakkımızda hayırlısı ne diyeyim.Olacaksada bir nedeni var,olmayacaksada bir nedeni var derim:)
Tek şey belirsizlik.Belli olsun kurtulalım.Önümüze bakalım:)

Ben tam olarak ne istiyorum onuda bilmiyorum:)
Yıllardır dışardayım ,alışkınım dışarda olmaya ve bir düzenim çevrem var...Ama diğer tarafta ailem var.Bir de gidip gelmeler,ailende olsa kalmalar vs...bir saatten sonra zor geliyor.
Hakkımızda hayırlısı ne diyeyim.Olacaksada bir nedeni var,olmayacaksada bir nedeni var derim:)
Tek şey belirsizlik.Belli olsun kurtulalım.Önümüze bakalım:)
Doğru diyorsun, hersey olacağına varır. :KK200:
Senide çok meşgul ettim,arkadaşlar da sıkılmasın. :deli: bu kız ne çok konuştu demesinler:skandal:

Doğru diyorsun, hersey olacağına varır. :KK200:
Senide çok meşgul ettim,arkadaşlar da sıkılmasın. :deli: bu kız ne çok konuştu demesinler:skandal:
Zaten kimse yok canım:KK19:Muhabbet etmek isteyen araya kaynasın:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back