• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Doğru söylüyorsun en iddalı olduğum kesin dediğim iki çeşit var 12 tarifimin içinde hamsili pilav ve kıymalı erişte onlarda da pişti olmuştuk şansa işte nasip :KK36:
Bende balık sevmem ama senin sunumun çok güzeldi.. sana vermiştim oyumu.. kararsız olduğumda hep ssana veriyorum ;)

Bebeğinin şansına:emir_bebek: nasip, belki yine sen kazanırsın:rolleyes:

Hayırlısı inşallah ablacığım :KK68: bu kadar güzel tarifin içinde şansımı çok yuksek görmüyorum ama yine de eşimin kalbinde birinci oldum :P uzun süredir böyle özel bir yemek ve sofra yapmamıştım basit şeylerle gecirtiriyordum hep :)

Hayırlısı inşallah ablacığım :KK68: bu kadar güzel tarifin içinde şansımı çok yuksek görmüyorum ama yine de eşimin kalbinde birinci oldum :p uzun süredir böyle özel bir yemek ve sofra yapmamıştım basit şeylerle gecirtiriyordum hep :)
Vuhuuu iddialı geliyorum diyorsun yani:kk77:

Hayırlısı inşallah ablacığım :KK68: bu kadar güzel tarifin içinde şansımı çok yuksek görmüyorum ama yine de eşimin kalbinde birinci oldum :p uzun süredir böyle özel bir yemek ve sofra yapmamıştım basit şeylerle gecirtiriyordum hep :)
Daha ne olsun:rolleyes:Eşlerimiz beğendikten sonra gerisi mühim değil:KK45:
Sağlık olsun bundan sonra yaparsın inşaallah:KK19:

Vuhuuu iddialı geliyorum diyorsun yani:kk77:

Dönüşüm muhteşem olacak inşallah :D

Daha ne olsun:rolleyes:Eşlerimiz beğendikten sonra gerisi mühim değil:KK45:
Sağlık olsun bundan sonra yaparsın inşaallah:KK19:

Aynen ev halkının birincisi olmak her şeye bedel :KK68: bu heyecanı çok özlemişim bebiş doğana kadar buradayım inşallah sonrası Allah kerim :P

Dönüşüm muhteşem olacak inşallah :KK70:

Aynen ev halkının birincisi olmak her şeye bedel :KK68: bu heyecanı çok özlemişim bebiş doğana kadar buradayım inşallah sonrası Allah kerim :p
Yaa emira bişi dicem de küsme.. keşke şu fotoyu kaldırsan nazar olacak... her gördükçe maşallah diyorum valla..

Dönüşüm muhteşem olacak inşallah :KK70:

Aynen ev halkının birincisi olmak her şeye bedel :KK68: bu heyecanı çok özlemişim bebiş doğana kadar buradayım inşallah sonrası Allah kerim :p
İnşaallah canım her zaman bekliyoruz:KK200:Bebek doğunca arada selam versen yeterli:KK19::emir_bebek::nazar:

Back