- 2 Aralık 2015
- 31.753
- 105.784
- 598
Geçen gün öyle demiyordun amaYok seni kovmiremSen demirbaşsın
Tembel diyordun 30 ayda 8 tarif yaptın diyordun, adam topluyordun beni dövmeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen gün öyle demiyordun amaYok seni kovmiremSen demirbaşsın
Orası ayrı bir konuTembelsin işte yalan mıHerkes neler neler yapıyor sen daha 9 tane yapmışsın.Çok ağırdan satıyorsunGeçen gün öyle demiyordun ama
Tembel diyordun 30 ayda 8 tarif yaptın diyordun, adam topluyordun beni dövmeye
Yine tembel dedin bana, küstüm senle taam mııı, yapmıycam yemek taam mııııHem 9 tarif yapmadım 8 tane yaptımOrası ayrı bir konuTembelsin işte yalan mıHerkes neler neler yapıyor sen daha 9 tane yapmışsın.Çok ağırdan satıyorsun
Kırmızı örtü de serdim, poğaça yarışmasın da. Olmayınca olmuyorBence her renk örtü güzeldir. Ben örtüden çok örtünün üzerindeki yemeğe bakarım Bir efsaneye göre kırmızı örtü uğur getiriyor
Profilinde 9 yarışma varYine tembel dedin bana, küstüm senle taam mııı, yapmıycam yemek taam mııııHem 9 tarif yapmadım 8 tane yaptım
Abla kaç kez katıldığımıza nereden bakıyoruz tam olarak :)Profilinde 9 yarışma var
Valla 9 tane varmışProfilinde 9 yarışma var
YapıyorNevreste konuyla alakali değil ama antepte odun fırında yemek yapıyor musun ?
Profilinizden bakabilirisniz canımAbla kaç kez katıldığımıza nereden bakıyoruz tam olarak :)
Yapıyorum canımNevreste konuyla alakali değil ama antepte odun fırında yemek yapıyor musun ?
Çok mu katılmışsınValla 9 tane varmış
Hangi ara 9 olmuş
Çok katılmışım ara vereyim biraz
Nihahahaha açılmıyor sayfaProfilinizden bakabilirisniz canım
1 yılda 12 defa katılmışsın
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/search/86696434/
deynepnaz
Ben de açılıyorNihahahaha açılmıyor sayfa
Allah kolaylık versinBu arada takip ediyorum da pek yazamıyorum eşim izinde 1 haftadır malum beyler evdeyken işler hiç bitmiyor iki çocuğum varmış gibi sanki
Kestirme olarak böyle de öğrenebilirsinAbla kaç kez katıldığımıza nereden bakıyoruz tam olarak :)