- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.351
- 108
Amin canım cümlemznkini. Valla çocuk büyütmek çok zor şimdiden 2. Yi soranlara aşırı sinir oluyorum. İkisi bir büyüsünmüş. Anne nasıl yıpranıyor kimsenin haberi yok. Bir de biz ailelermzden farklı bi şehirde yaşıyoruz yardım edenmde yok.Allah bağışlasın, bende de 1 tane var 3 yaşına girdi. Biraz büyüyünce düzene giriyor. Bazen kafa gidiyor bizde de, hep aksine davranıyor. Böyle böyle büyümeye çalışıyoruz.
Aynen bana da diyorlar, ikinci düşünmüyor musun? Bende düşünmüyorum diyorum.Amin canım cümlemznkini. Valla çocuk büyütmek çok zor şimdiden 2. Yi soranlara aşırı sinir oluyorum. İkisi bir büyüsünmüş. Anne nasıl yıpranıyor kimsenin haberi yok. Bir de biz ailelermzden farklı bi şehirde yaşıyoruz yardım edenmde yok.
Haklısın tabi canım insan her türlü yıpranıyor. Tabi Allah acılarını göstermesin ama annelik zor :)Aynen bana da diyorlar, ikinci düşünmüyor musun? Bende düşünmüyorum diyorum.
Benim hamilelik tüp bebek ile oluyor.
Bende herkesten uzaktayim. Istiyorum ama Allah verirse olur. Tedavi süreçleri insanı yıpratıyor.
Ohhh, bir tatilci dahaSelammlar kızlarr çok güzel tarifler gelmişş
Hepsinin ellerine sağlık
Tavuk köftesini hiç denemedim onu denemek istiyorum
yasminsay
Nevreste
kızlar tatildeydim, bugün iş başı yaptım... Epey çekiştirmişsiniz
Çok sayfa hepsini okuyamadım kaldığım yerden devam ederim artık, Sizler nasılsınız? Nasıl gidiyor? Var mı güzel haberler
çekiştirecekseniz de etiketlemeden çekiştirin
bizimki de son anda oldu gidemeyeceğiz derken...:) Senin yerler de daha güzelmiş:)Ohhh, bir tatilci daha
Nasıl olalım işte, iş-güç, hastaneydi falan geçiyor yazımız.
Bende tatil plânlarım arasına Çeşme ( bahçe çeşmesi) ve Bodrum ( evin bodrumunu) ekledim.
BizNevreste ile açık dövüşten yanayız. Kavga da açıkta, dedikodu da
Benim için canım, önemli meseleler değil. Herkesin yaptırması gereken, rutin kontroller.bizimki de son anda oldu gidemeyeceğiz derken...:) Senin yerler de daha güzelmiş:)
hastane neden senin için mi? :/
o da nefes kocam hastalandı yarım gün acillerde geçti.. 7 8 saat de yol gelince ütü çamaşır yemek.. bugün de iş başı gitmesen bir türlü en azından yüzdüm bol bol yine de hava değişimi iyi gelmiştir..Benim için canım, önemli meseleler değil. Herkesin yaptırması gereken, rutin kontroller.
Minnak da olsa, nefes almana sevindim canım benim.
Geçmişler olsun canım benim.o da nefes kocam hastalandı yarım gün acillerde geçti.. 7 8 saat de yol gelince ütü çamaşır yemek.. bugün de iş başı gitmesen bir türlü en azından yüzdüm bol bol yine de hava değişimi iyi gelmiştir..
Ben de bebek için diye düşünmüştüm canım benim, neyse bir sorun olmasın da
Evet Deynebim, tarifin gelecek mi?Katılım için son 6 gün .
Bakalım bu 6 günde tarifler gelecek mi?
Tarifimi dün yaptım ama resim çekme imkanım yoktu ,bir daha yapana kadar da yarışma biter.Evet Deynebim, tarifin gelecek mi?
Tarifimi dün yaptım ama resim çekme imkanım yoktu ,bir daha yapana kadar da yarışma biter.
sağol canım benim, üşütmüş, gaz sıkışmış meğerse, doktor da senin kocan bir evin bir oğlu mu dediGeçmişler olsun canım benim.
Bebeğe hazırlık diyebiliriz, son 1 senedeki tedavilerimde hormonlar fırlamıştı. Onun tedavisini görüyorum. Düzene girmeden başlayamam.
Tekrar geçmişler olsun tekrar canım benim. Şükür ki, garantiye alalım diye operasyon yapmamış dr.sağol canım benim, üşütmüş, gaz sıkışmış meğerse, doktor da senin kocan bir evin bir oğlu mu dediapandisitten süphelendilerdi, ağrıyı baskılayamayız dedi, bir serum verdi biraz hafifletti, sonrasında apandisit olmadığı anlaşılınca bir iğne yaptılar 10 dkda ayağa kalktı, gaz giderici falan mıydı acaba :)
Seni de o yolda yarım bırakmasın Rabbim canım benim duam seninle
ANca yerlestım canım bugun malzemelerı aldım yapıcamHanımlar tariflerinizi bekliyoruz
@dilperisi
BeyazOrkidem
@hippoglisemi
@evlaefe
_Bayankus_
@Elalis
@AngelicaPickles
@gurtmingotam
deynepnaz
2 oğlum var. büyük 23 küçük 20 yaşında. sende ne varAllah kavuştursun canım
Maşaallah senin çocukların mı var
Hoşgeldin canımSelammlar kızlarr çok güzel tarifler gelmişş
Hepsinin ellerine sağlık
Tavuk köftesini hiç denemedim onu denemek istiyorum
yasminsay
Nevreste
kızlar tatildeydim, bugün iş başı yaptım... Epey çekiştirmişsiniz
Çok sayfa hepsini okuyamadım kaldığım yerden devam ederim artık, Sizler nasılsınız? Nasıl gidiyor? Var mı güzel haberler
çekiştirecekseniz de etiketlemeden çekiştirin
Bekliyoruz, inşallah biran önce onaylanırYemegımı yaptım yayınladım bu sefer olacak kırmızı ya guvenıyorım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?