• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Allah bağışlasın, bende de 1 tane var 3 yaşına girdi. Biraz büyüyünce düzene giriyor. Bazen kafa gidiyor bizde de, hep aksine davranıyor. Böyle böyle büyümeye çalışıyoruz. :-)
Amin canım cümlemznkini. Valla çocuk büyütmek çok zor şimdiden 2. Yi soranlara aşırı sinir oluyorum. İkisi bir büyüsünmüş. Anne nasıl yıpranıyor kimsenin haberi yok. Bir de biz ailelermzden farklı bi şehirde yaşıyoruz yardım edenmde yok.:110:

Amin canım cümlemznkini. Valla çocuk büyütmek çok zor şimdiden 2. Yi soranlara aşırı sinir oluyorum. İkisi bir büyüsünmüş. Anne nasıl yıpranıyor kimsenin haberi yok. Bir de biz ailelermzden farklı bi şehirde yaşıyoruz yardım edenmde yok.:110:
Aynen bana da diyorlar, ikinci düşünmüyor musun? Bende düşünmüyorum diyorum.
Benim hamilelik tüp bebek ile oluyor.
Bende herkesten uzaktayim. Istiyorum ama Allah verirse olur. Tedavi süreçleri insanı yıpratıyor.

Aynen bana da diyorlar, ikinci düşünmüyor musun? Bende düşünmüyorum diyorum.
Benim hamilelik tüp bebek ile oluyor.
Bende herkesten uzaktayim. Istiyorum ama Allah verirse olur. Tedavi süreçleri insanı yıpratıyor.
Haklısın tabi canım insan her türlü yıpranıyor. Tabi Allah acılarını göstermesin ama annelik zor :)

Selammlar kızlarr çok güzel tarifler gelmişş
Hepsinin ellerine sağlık
Tavuk köftesini hiç denemedim onu denemek istiyorum;)
yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye.
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye.
kızlar tatildeydim, bugün iş başı yaptım... Epey çekiştirmişsiniz :bicak: :KK8:

Çok sayfa hepsini okuyamadım kaldığım yerden devam ederim artık, Sizler nasılsınız? Nasıl gidiyor? Var mı güzel haberler:kahve:

çekiştirecekseniz de etiketlemeden çekiştirin :ıslık:
:KK48:

Hepsinin ellerine sağlık
Tavuk köftesini hiç denemedim onu denemek istiyorum:KK66:

Çok sayfa hepsini okuyamadım kaldığım yerden devam ederim artık, Sizler nasılsınız? Nasıl gidiyor? Var mı güzel haberler:kahve:

Ohhh, bir tatilci daha:63:
Nasıl olalım işte, iş-güç, hastaneydi falan geçiyor yazımız.
Bende tatil plânlarım arasına Çeşme ( bahçe çeşmesi) ve Bodrum ( evin bodrumunu) ekledim.
:63:

Biz Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ile açık dövüşten yanayız. Kavga da açıkta, dedikodu da :sus:

Ohhh, bir tatilci daha:63:
Nasıl olalım işte, iş-güç, hastaneydi falan geçiyor yazımız.
Bende tatil plânlarım arasına Çeşme ( bahçe çeşmesi) ve Bodrum ( evin bodrumunu) ekledim.
:63:

Biz Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ile açık dövüşten yanayız. Kavga da açıkta, dedikodu da :sus:
bizimki de son anda oldu gidemeyeceğiz derken...:) Senin yerler de daha güzelmiş:)
hastane neden senin için mi? :/

bizimki de son anda oldu gidemeyeceğiz derken...:) Senin yerler de daha güzelmiş:)
hastane neden senin için mi? :/
Benim için canım, önemli meseleler değil. Herkesin yaptırması gereken, rutin kontroller.:KK200:

Minnak da olsa, nefes almana sevindim canım benim.:KK19:

Benim için canım, önemli meseleler değil. Herkesin yaptırması gereken, rutin kontroller.:KK200:

Minnak da olsa, nefes almana sevindim canım benim.:KK19:
o da nefes kocam hastalandı yarım gün acillerde geçti.. 7 8 saat de yol gelince ütü çamaşır yemek.. bugün de iş başı gitmesen bir türlü en azından yüzdüm bol bol yine de hava değişimi iyi gelmiştir..
Ben de bebek için diye düşünmüştüm canım benim, neyse bir sorun olmasın da :KK200:

o da nefes kocam hastalandı yarım gün acillerde geçti.. 7 8 saat de yol gelince ütü çamaşır yemek.. bugün de iş başı gitmesen bir türlü en azından yüzdüm bol bol yine de hava değişimi iyi gelmiştir..
Ben de bebek için diye düşünmüştüm canım benim, neyse bir sorun olmasın da :KK200:
Geçmişler olsun canım benim.

Bebeğe hazırlık diyebiliriz, son 1 senedeki tedavilerimde hormonlar fırlamıştı. Onun tedavisini görüyorum. Düzene girmeden başlayamam.❤️

Geçmişler olsun canım benim.

Bebeğe hazırlık diyebiliriz, son 1 senedeki tedavilerimde hormonlar fırlamıştı. Onun tedavisini görüyorum. Düzene girmeden başlayamam.❤️
sağol canım benim, üşütmüş, gaz sıkışmış meğerse, doktor da senin kocan bir evin bir oğlu mu dedi :D apandisitten süphelendilerdi, ağrıyı baskılayamayız dedi, bir serum verdi biraz hafifletti, sonrasında apandisit olmadığı anlaşılınca bir iğne yaptılar 10 dkda ayağa kalktı, gaz giderici falan mıydı acaba :)
Seni de o yolda yarım bırakmasın Rabbim canım benim duam seninle :dua:

sağol canım benim, üşütmüş, gaz sıkışmış meğerse, doktor da senin kocan bir evin bir oğlu mu dedi :KK70: apandisitten süphelendilerdi, ağrıyı baskılayamayız dedi, bir serum verdi biraz hafifletti, sonrasında apandisit olmadığı anlaşılınca bir iğne yaptılar 10 dkda ayağa kalktı, gaz giderici falan mıydı acaba :)
Seni de o yolda yarım bırakmasın Rabbim canım benim duam seninle :dua:
Tekrar geçmişler olsun tekrar canım benim. Şükür ki, garantiye alalım diye operasyon yapmamış dr.

Allah razı olsun canım, inşallah.❤️

Hepsinin ellerine sağlık
Tavuk köftesini hiç denemedim onu denemek istiyorum:KK66:

Hoşgeldin canım:KK200:Biz de arkadan dedikodu yok.Herşey yüzünüze yüzünüze:KK45::KK53:

Back