En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Oyyy maşaallahBen sizi o yaşlarda zannediyordum.Sorun değilse yaşınızı merak ettimBenim de 3 tane var
Canım bende senin yaşını merak ettim profilin gibi hayal ediyordum seni . 3 çocuk deyince şaşırdım Allah bağışlasın

Canım bende senin yaşını merak ettim profilin gibi hayal ediyordum seni . 3 çocuk deyince şaşırdım Allah bağışlasın
37 yaşındayım canımTeşekkür ederimHepimizin evladını inşaaallah

İkinci çocuk ne zaman diye kötü espiri yapasım geldi:)
Bu soru bana hala geliyor4. ne zaman diye
İnsanlar hiçbir zaman tatmin olmuyor ki . Emin ol 4.olsun 5 ne zaman diye sorarlar
Bizim bebeiş daha küçük biraz büyüsün kendini kurtarsın sonrası Allah kerim :)

İnsanlar hiçbir zaman tatmin olmuyor ki . Emin ol 4.olsun 5 ne zaman diye sorarlar
Bizim bebeiş daha küçük biraz büyüsün kendini kurtarsın sonrası Allah kerim :)
Aynen canım hiç tükenmeyen isteklerimiz varBenim ilk çocuklar ikiz:)Düşünsene iki tane birden doğurdum.Yine de hemen sormaya başladılar.3. ne zaman:)Yaptım yine kurtulamadım.
Hakkınızda hayırlısı canım

İkiz mi ? Seni alnından öpüyorum biriyle zor geçiyor her şey ikisini nasıl büyüttün maşallah :))

Maşallah size yaa,ne guzelsiniz.

Rabbim Her isteyene hayırlı evlatlar nasip etsin.

İkiz mi ? Seni alnından öpüyorum biriyle zor geçiyor her şey ikisini nasıl büyüttün maşallah :))
Ahhh canım birde bana sorHamileliğimde ayrı zorlandım.Doğum sonrası neredeyse ilk 4 yıl öldüm bittim:)Gurbette yalnız büyüttüm:)
Ama çok şükür büyüdüler:)Hatta onlar 5.5 yaşındayken demek çektiklerimi unutup bir daha hamile kaldım:)Şimdi oğlum 8 yaşındaAllah razı olsun canım

Maşallah size yaa,ne guzelsiniz.

Rabbim Her isteyene hayırlı evlatlar nasip etsin.
Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinBu tür mesaj yazınca aklıma ilk gelen yasmin oluyorSonra biri daha var.Onu yazmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…