Tarifimi dün yaptım ama resim çekme imkanım yoktu ,bir daha yapana kadar da yarışma biter.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarifimi dün yaptım ama resim çekme imkanım yoktu ,bir daha yapana kadar da yarışma biter.
Ben de nerede kaldı diyordumANca yerlestım canım bugun malzemelerı aldım yapıcam
Oyyy maşaallahBen sizi o yaşlarda zannediyordum.Sorun değilse yaşınızı merak ettimBenim de 3 tane var2 oğlum var. büyük 23 küçük 20 yaşında. sende ne var
Canım bende senin yaşını merak ettim profilin gibi hayal ediyordum seni . 3 çocuk deyince şaşırdım Allah bağışlasınOyyy maşaallahBen sizi o yaşlarda zannediyordum.Sorun değilse yaşınızı merak ettimBenim de 3 tane var
37 yaşındayım canımTeşekkür ederimHepimizin evladını inşaaallahCanım bende senin yaşını merak ettim profilin gibi hayal ediyordum seni . 3 çocuk deyince şaşırdım Allah bağışlasın
Oo tamam gençmişsin baya maşalah37 yaşındayım canımTeşekkür ederimHepimizin evladını inşaaallah
Sağol canımSen kaç yaşındasınOo tamam gençmişsin baya maşalah
27Sağol canımSen kaç yaşındasın
Sen çok gençsin:)
Şimdilik diyelimSen çok gençsin:)
Sen yaşın ayrı bir güzelliği var:)Şimdilik diyelim
Aynen öyleSen yaşın ayrı bir güzelliği var:)
İkinci çocuk ne zaman diye kötü espiri yapasım geldi:)Aynen öyle
İnsanlar hiçbir zaman tatmin olmuyor ki . Emin ol 4.olsun 5 ne zaman diye sorarlarİkinci çocuk ne zaman diye kötü espiri yapasım geldi:)
Bu soru bana hala geliyor4. ne zaman diye
Aynen canım hiç tükenmeyen isteklerimiz varBenim ilk çocuklar ikiz:)Düşünsene iki tane birden doğurdum.Yine de hemen sormaya başladılar.3. ne zaman:)Yaptım yine kurtulamadım.İnsanlar hiçbir zaman tatmin olmuyor ki . Emin ol 4.olsun 5 ne zaman diye sorarlar
Bizim bebeiş daha küçük biraz büyüsün kendini kurtarsın sonrası Allah kerim :)
İkiz mi ? Seni alnından öpüyorum biriyle zor geçiyor her şey ikisini nasıl büyüttün maşallah :))Aynen canım hiç tükenmeyen isteklerimiz varBenim ilk çocuklar ikiz:)Düşünsene iki tane birden doğurdum.Yine de hemen sormaya başladılar.3. ne zaman:)Yaptım yine kurtulamadım.
Hakkınızda hayırlısı canım
Maşallah size yaa,ne guzelsiniz.Aynen canım hiç tükenmeyen isteklerimiz varBenim ilk çocuklar ikiz:)Düşünsene iki tane birden doğurdum.Yine de hemen sormaya başladılar.3. ne zaman:)Yaptım yine kurtulamadım.
Hakkınızda hayırlısı canım
Ahhh canım birde bana sorHamileliğimde ayrı zorlandım.Doğum sonrası neredeyse ilk 4 yıl öldüm bittim:)Gurbette yalnız büyüttüm:)İkiz mi ? Seni alnından öpüyorum biriyle zor geçiyor her şey ikisini nasıl büyüttün maşallah :))
Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinBu tür mesaj yazınca aklıma ilk gelen yasmin oluyorSonra biri daha var.Onu yazmayayımMaşallah size yaa,ne guzelsiniz.
Rabbim Her isteyene hayırlı evlatlar nasip etsin.