• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Oyyy maşaallah:nazar::rolleyes::rolleyes:Ben sizi o yaşlarda zannediyordum.:KK19:Sorun değilse yaşınızı merak ettim:-)Benim de 3 tane var:KK45:
Canım bende senin yaşını merak ettim profilin gibi hayal ediyordum seni . 3 çocuk deyince şaşırdım Allah bağışlasın:KK200:

Canım bende senin yaşını merak ettim profilin gibi hayal ediyordum seni . 3 çocuk deyince şaşırdım Allah bağışlasın:KK200:
37 yaşındayım canım:KK66:Teşekkür ederim:KK200:Hepimizin evladını inşaaallah:dua:

İkinci çocuk ne zaman diye kötü espiri yapasım geldi:)
Bu soru bana hala geliyor:işsiz:4. ne zaman diye:skandal:
İnsanlar hiçbir zaman tatmin olmuyor ki . Emin ol 4.olsun 5 ne zaman diye sorarlar :deli:
Bizim bebeiş daha küçük biraz büyüsün kendini kurtarsın sonrası Allah kerim :)

İnsanlar hiçbir zaman tatmin olmuyor ki . Emin ol 4.olsun 5 ne zaman diye sorarlar :deli:
Bizim bebeiş daha küçük biraz büyüsün kendini kurtarsın sonrası Allah kerim :)
Aynen canım hiç tükenmeyen isteklerimiz var:işsiz:Benim ilk çocuklar ikiz:)Düşünsene iki tane birden doğurdum.Yine de hemen sormaya başladılar.3. ne zaman:)Yaptım yine kurtulamadım.:KK53:
Hakkınızda hayırlısı canım:KK200:

Aynen canım hiç tükenmeyen isteklerimiz var:işsiz:Benim ilk çocuklar ikiz:)Düşünsene iki tane birden doğurdum.Yine de hemen sormaya başladılar.3. ne zaman:)Yaptım yine kurtulamadım.:KK53:
İkiz mi ? Seni alnından öpüyorum biriyle zor geçiyor her şey ikisini nasıl büyüttün maşallah :))

Maşallah size yaa,ne guzelsiniz.

Rabbim Her isteyene hayırlı evlatlar nasip etsin. :KK68:

İkiz mi ? Seni alnından öpüyorum biriyle zor geçiyor her şey ikisini nasıl büyüttün maşallah :))
Ahhh canım birde bana sor:-)Hamileliğimde ayrı zorlandım.Doğum sonrası neredeyse ilk 4 yıl öldüm bittim:)Gurbette yalnız büyüttüm:)
Ama çok şükür büyüdüler:)Hatta onlar 5.5 yaşındayken demek çektiklerimi unutup bir daha hamile kaldım:)Şimdi oğlum 8 yaşında:-)Allah razı olsun canım:KK200:

Maşallah size yaa,ne guzelsiniz.

Rabbim Her isteyene hayırlı evlatlar nasip etsin. :KK68:
Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin:dua:Bu tür mesaj yazınca aklıma ilk gelen yasmin oluyor:dua:Sonra biri daha var.Onu yazmayayım:-)

Back