Pinkom hayırdırNevoş mesele tarif yarıştırmak mı? Yediğini yarıştırmak mı? Yaptığını yarıştırmak mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pinkom hayırdırNevoş mesele tarif yarıştırmak mı? Yediğini yarıştırmak mı? Yaptığını yarıştırmak mı?
İdare et progestan etkisine girdim verdiğin cevaba göre bende katılcam belkiPinkom hayırdır
Evet, inşallah olur onların da... Bende hep dualarimda yer veririm. Çünkü yaşadım, böyle süreçler. Allahım her isteyene nasip etsin inşallah. Senin ikizler doğal yoldan mı oldu,tüp bebek mi ?Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinBu tür mesaj yazınca aklıma ilk gelen yasmin oluyorSonra biri daha var.Onu yazmayayım
Bence tarifi yarıştırmak canımEmin misinYormayalım seniİdare et progestan etkisine girdim verdiğin cevaba göre bende katılcam belki
Amin canım inşaallahEvet, inşallah olur onların da... Bende hep dualarimda yer veririm. Çünkü yaşadım, böyle süreçler. Allahım her isteyene nasip etsin inşallah. Senin ikizler doğal yoldan mı oldu,tüp bebek mi ?
Tarifi yarıştıracaksak benim yapmama gerek yok ki, biz bu ara dışardan yiyoruz ya ailemizin aşçısından isteyip tarifi yazarak katılayım diye düşündümBence tarifi yarıştırmak canımEmin misinYormayalım seni
Senin için böyle birşey yapabiliriz.Ne de olsa gelinim sayılırsınAile fertlerine torpilTarifi yarıştıracaksak benim yapmama gerek yok ki, biz bu ara dışardan yiyoruz ya ailemizin açısından isteyip tarifi yazarak katılayım diye düşündüm
Kk böyle görümce ne gördü ne duydu, plaket verilecek kadınsınSenin için böyle birşey yapabiliriz.Ne de olsa gelinim sayılırsınAile fertlerine torpil
Maşallah :) bizde gurbetteyiz kendi kendimize yetiyoruz şükür bugünümüzede. Evlat bambaşka bişey benimki 11 aylık hala yeni doğduğu fotoğraflara bakınca özlüyorum :) bi kardeşimi olsa diye çılgın fikirler geçiyor aklımdanAhhh canım birde bana sorHamileliğimde ayrı zorlandım.Doğum sonrası neredeyse ilk 4 yıl öldüm bittim:)Gurbette yalnız büyüttüm:)
Ama çok şükür büyüdüler:)Hatta onlar 5.5 yaşındayken demek çektiklerimi unutup bir daha hamile kaldım:)Şimdi oğlum 8 yaşındaAllah razı olsun canım
Yeğenime dua et yoksa hiç şansın yoktuYeğenimin ismini düşündünüz müYoksa daha erken miKk böyle görümce ne gördü ne duydu, plaket verilecek kadınsın
Aminn Allah isteyen herkeseee versin inşallahEvet, inşallah olur onların da... Bende hep dualarimda yer veririm. Çünkü yaşadım, böyle süreçler. Allahım her isteyene nasip etsin inşallah. Senin ikizler doğal yoldan mı oldu,tüp bebek mi ?
Allah kolaylık versin canımDaha çok küçükSen de daha yeni doğum yapmış saylırsınAma tavsiyem çok geç kalmaYani öyle 1. sınıfa başlasın vs cidden çok geç oluyorMaşallah :) bizde gurbetteyiz kendi kendimize yetiyoruz şükür bugünümüzede. Evlat bambaşka bişey benimki 11 aylık hala yeni doğduğu fotoğraflara bakınca özlüyorum :) bi kardeşimi olsa diye çılgın fikirler geçiyor aklımdan
Yaaa ne güzel maşallah, Allah bağışlasın.Amin canım inşaallah
Benim de 2.5 -3 yıl olmadıİlaç tedavisi gördüm:)Ama ikizler doğal:)Aşılama bile yaptırmadan olduYani ilk aşamada oldular ve genlerimde ikiz çok var.Bizim ailede ikiz çok va:)
Bazen düşünmeye teşebbüs ediyoruz ama çok kısa sürüyor. Benim istediğim 1 tane isim var, eşim onu beğenmiyor kendisi de fikir sunmuyor öyle havada kalıyor isim konusuYeğenime dua et yoksa hiç şansın yoktuYeğenimin ismini düşündünüz müYoksa daha erken mi
Sağol canım hepimizin evladını inşaallahYaaa ne güzel maşallah, Allah bağışlasın.
Hayırlısı olsun canımDaha vakit var.Bulursunuz uygun bir isimİkinizinde beğendiği bir isimBazen düşünmeye teşebbüs ediyoruz ama çok kısa sürüyor. Benim istediğim 1 tane isim var, eşim onu beğenmiyor kendisi de fikir sunmuyor öyle havada kalıyor isim konusu
Ciddi misin ? Tamda öyle düşünüyordukAllah kolaylık versin canımDaha çok küçükSen de daha yeni doğum yapmış saylırsınAma tavsiyem çok geç kalmaYani öyle 1. sınıfa başlasın vs cidden çok geç oluyor
Siz bilirsiniz canımAma büyük çocuk büyüdükçe yenisini istemiyor.Okul dönemi ilgi istiyor.Sen de rahatlığa alışıyorsun sonra yeniden bebek fikri bile zor geliyor:)Neyse ben karışmayayım Herkesin görüşü başka olur canımCiddi misin ? Tamda öyle düşünüyorduk
Sağ salim doğsun da hayırlısıyla o kısımlara kafa rahatlığıyla gelemedik. Hamileliğin başından beri Sağ salimi çok kullanıyorum Salim mi koysamHayırlısı olsun canımDaha vakit var.Bulursunuz uygun bir isimİkinizinde beğendiği bir isim
Şu an 1 yaşına gelsin rahatlarsın. 1.5 yaşına gelsin rahatlarsın uykusu düzene girer 2 yaşına gelsin rahatlarsın kendini kurtarır diyenleri saygıyla anıyorum. Çünkü değişen hiçbir şey yokSiz bilirsiniz canımAma büyük çocuk büyüdükçe yenisini istemiyor.Okul dönemi ilgi istiyor.Sen de rahatlığa alışıyorsun sonra yeniden bebek fikri bile zor geliyor:)Neyse ben karışmayayım Herkesin görüşü başka olur canım