• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin:dua:Bu tür mesaj yazınca aklıma ilk gelen yasmin oluyor:dua:Sonra biri daha var.Onu yazmayayım:-)
Evet, inşallah olur onların da... Bende hep dualarimda yer veririm. Çünkü yaşadım, böyle süreçler. Allahım her isteyene nasip etsin inşallah. Senin ikizler doğal yoldan mı oldu,tüp bebek mi ?

Evet, inşallah olur onların da... Bende hep dualarimda yer veririm. Çünkü yaşadım, böyle süreçler. Allahım her isteyene nasip etsin inşallah. Senin ikizler doğal yoldan mı oldu,tüp bebek mi ?
Amin canım inşaallah:dua:
Benim de 2.5 -3 yıl olmadı:KK66:İlaç tedavisi gördüm:)Ama ikizler doğal:)Aşılama bile yaptırmadan oldu:dua:Yani ilk aşamada oldular ve genlerimde ikiz çok var.Bizim ailede ikiz çok var:)

Tarifi yarıştıracaksak benim yapmama gerek yok ki, biz bu ara dışardan yiyoruz ya ailemizin açısından isteyip tarifi yazarak katılayım diye düşündüm :p
Senin için böyle birşey yapabiliriz.Ne de olsa gelinim sayılırsın:KK53:Aile fertlerine torpil:KK70:

Ahhh canım birde bana sor:-)Hamileliğimde ayrı zorlandım.Doğum sonrası neredeyse ilk 4 yıl öldüm bittim:)Gurbette yalnız büyüttüm:)
Ama çok şükür büyüdüler:)Hatta onlar 5.5 yaşındayken demek çektiklerimi unutup bir daha hamile kaldım:)Şimdi oğlum 8 yaşında:-)Allah razı olsun canım:KK200:
Maşallah :) bizde gurbetteyiz kendi kendimize yetiyoruz şükür bugünümüzede. Evlat bambaşka bişey benimki 11 aylık hala yeni doğduğu fotoğraflara bakınca özlüyorum :) bi kardeşimi olsa diye çılgın fikirler geçiyor aklımdan:KK51:

Aminn Allah isteyen herkeseee versin inşallah:dua:

Maşallah :) bizde gurbetteyiz kendi kendimize yetiyoruz şükür bugünümüzede. Evlat bambaşka bişey benimki 11 aylık hala yeni doğduğu fotoğraflara bakınca özlüyorum :) bi kardeşimi olsa diye çılgın fikirler geçiyor aklımdan:KK51:
Allah kolaylık versin canım:KK200:Daha çok küçük:KK19:Sen de daha yeni doğum yapmış saylırsın:KK51:Ama tavsiyem çok geç kalma:KK51:Yani öyle 1. sınıfa başlasın vs cidden çok geç oluyor;)

Amin canım inşaallah:dua:
Benim de 2.5 -3 yıl olmadı:KK66:İlaç tedavisi gördüm:)Ama ikizler doğal:)Aşılama bile yaptırmadan oldu:dua:Yani ilk aşamada oldular ve genlerimde ikiz çok var.Bizim ailede ikiz çok va:)
Yaaa ne güzel maşallah, Allah bağışlasın. :KK68:

Yeğenime dua et yoksa hiç şansın yoktu:KK70:Yeğenimin ismini düşündünüz müo_OYoksa daha erken mi:anneadayı:
Bazen düşünmeye teşebbüs ediyoruz ama çok kısa sürüyor. Benim istediğim 1 tane isim var, eşim onu beğenmiyor kendisi de fikir sunmuyor öyle havada kalıyor isim konusu

Bazen düşünmeye teşebbüs ediyoruz ama çok kısa sürüyor. Benim istediğim 1 tane isim var, eşim onu beğenmiyor kendisi de fikir sunmuyor öyle havada kalıyor isim konusu
Hayırlısı olsun canım:KK19:Daha vakit var.Bulursunuz uygun bir isim:KK74:İkinizinde beğendiği bir isim:KK19:

Allah kolaylık versin canım:KK200:Daha çok küçük:KK19:Sen de daha yeni doğum yapmış saylırsın:KK51:Ama tavsiyem çok geç kalma:KK51:Yani öyle 1. sınıfa başlasın vs cidden çok geç oluyor:KK66:
Ciddi misin ? Tamda öyle düşünüyorduko_O

Ciddi misin ? Tamda öyle düşünüyorduko_O
Siz bilirsiniz canımo_OAma büyük çocuk büyüdükçe yenisini istemiyor.Okul dönemi ilgi istiyor.Sen de rahatlığa alışıyorsun sonra yeniden bebek fikri bile zor geliyor:)Neyse ben karışmayayım :-)Herkesin görüşü başka olur canım:KK19:

Hayırlısı olsun canım:KK19:Daha vakit var.Bulursunuz uygun bir isim:KK74:İkinizinde beğendiği bir isim:KK19:
Sağ salim doğsun da hayırlısıyla o kısımlara kafa rahatlığıyla gelemedik. Hamileliğin başından beri Sağ salimi çok kullanıyorum Salim mi koysam o_O

Siz bilirsiniz canımo_OAma büyük çocuk büyüdükçe yenisini istemiyor.Okul dönemi ilgi istiyor.Sen de rahatlığa alışıyorsun sonra yeniden bebek fikri bile zor geliyor:)Neyse ben karışmayayım :-)Herkesin görüşü başka olur canım:KK19:
Şu an 1 yaşına gelsin rahatlarsın. 1.5 yaşına gelsin rahatlarsın uykusu düzene girer 2 yaşına gelsin rahatlarsın kendini kurtarır diyenleri saygıyla anıyorum. Çünkü değişen hiçbir şey yok:halay::halay:

Back