- 22 Temmuz 2017
- 44.539
- 132.090
- 598
Yok canım benim, wp mesajlara baktım ardından alışkanlık kk girdimNeler yaptın kimbilir?
Aceleleri neymiş
Gitsinler diye Onlarla ilgilenmeyip telefonla mı oynuyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım benim, wp mesajlara baktım ardından alışkanlık kk girdimNeler yaptın kimbilir?
Aceleleri neymiş
Gitsinler diye Onlarla ilgilenmeyip telefonla mı oynuyorsun?
Kızlara yaptırıyorum ama çok sık değilKızları, yaptığınız banaysa öğrendiğiniz kendinize diye mutfağa sokuyor musun?
Kepekli mi, hiç kepekli undan gözleme yemedim, diyetteyken tb unundan bazlama yapmıştım ama gözleme daha iyi olur.
Eşin seviyor mu kepek unundan?
Erken bile kalktılarBu saatte kalkmak üzerelerYatakları serseydik
Offf, ellerine emeğine sağlık canım benimYarın dışarıda olacağız.Akşam gelince hazır olsun diye kiraz yaprağı sardım.Onun sosu için 3 kilo soğan kavurdumYarın sadece yoğurdunu yapacağım.Akşam için ıspanaklı gözleme-çorbaSonra açma yaptım.Bulaşık yıka ,toparla vs
Aman hiç bitmiyor bulaşık,yemek
Misafir candırErken bile kalktılar
Teşekkür ederim canımOfff, ellerine emeğine sağlık canım benim
Hayırlı gecelerVışşş saat 1 olacak nerdeyse ben kaçayım, benim uykum tavuk uykusu bir de geç yatan için baykuş uykusu varmış, o isim daha havalı ama neyse prpfilimde baykuş var nasıl olsauyuyayım da büyüyeyimiyi geceler
Hayırlı geceler canım benim bende mutfağımı toplayayımVışşş saat 1 olacak nerdeyse ben kaçayım, benim uykum tavuk uykusu bir de geç yatan için baykuş uykusu varmış, o isim daha havalı ama neyse prpfilimde baykuş var nasıl olsauyuyayım da büyüyeyimiyi geceler
Hayırlı geceler canım benimBen de kaçtım sabah erken kalkacağımHayırlı geceler
Hayırdır canım, neyin var ?Günaydınn uykuya engel durumunuz yoksa benim yerimede uyuyun hanımlar
Bebeğim var 7.30 da ayakta uykya hasret kldım yaHayırdır canım, neyin var ?
Maşallah, ne kadarlık.Bebeğim var 7.30 da ayakta uykya hasret kldım ya
11 aylık canım sağol akşam erken uyuyor sabahta erkenden uyanıyor.Maşallah, ne kadarlık.
Allah bağışlasın, bende de 1 tane var 3 yaşına girdi. Biraz büyüyünce düzene giriyor. Bazen kafa gidiyor bizde de, hep aksine davranıyor. Böyle böyle büyümeye çalışıyoruz.11 aylık canım sağol akşam erken uyuyor sabahta erkenden uyanıyor.