• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Kızları, yaptığınız banaysa öğrendiğiniz kendinize diye mutfağa sokuyor musun? :KK45:
Kepekli mi, hiç kepekli undan gözleme yemedim, diyetteyken tb unundan bazlama yapmıştım ama gözleme daha iyi olur.
Eşin seviyor mu kepek unundan?
Kızlara yaptırıyorum ama çok sık değil;)
Derdim bilsinler ama yapmasınlar.Yapmasalar bile sürekli çağırıp bak şu şöyle oluyor,bunun püf noktası şu vs. diye anlatıyorum.Elleri yattın.Bıraksam çoğu şeyi tek başlarına yapabilirler.Oğlumda meraklı :deli:
Eşim aslında beyaz unu tercih ediyor.:KK53:Ama eli mahkum arada yiyor.
Ben bu sıra pek diyet modunda değilim zaten:olamaz:Yazı böyle geçirip sonra toparlayacağım.Tabi daha fazla artıya çıkmadan:KK45:

Yarın dışarıda olacağız.Akşam gelince hazır olsun diye kiraz yaprağı sardım.Onun sosu için 3 kilo soğan kavurdum:KK53:Yarın sadece yoğurdunu yapacağım.Akşam için ıspanaklı gözleme-çorba:KK45:Sonra açma yaptım.Bulaşık yıka ,toparla vs:deli:
Aman hiç bitmiyor bulaşık,yemek:işsiz:
Offf, ellerine emeğine sağlık canım benim :kk77:

Vışşş saat 1 olacak nerdeyse ben kaçayım, benim uykum tavuk uykusu :KK45:bir de geç yatan için baykuş uykusu varmış, o isim daha havalı ama neyse prpfilimde baykuş var nasıl olsa:KK45:uyuyayım da büyüyeyim:KK45:iyi geceler:KK55:
Hayırlı geceler:KK200:

Vışşş saat 1 olacak nerdeyse ben kaçayım, benim uykum tavuk uykusu :KK45:bir de geç yatan için baykuş uykusu varmış, o isim daha havalı ama neyse prpfilimde baykuş var nasıl olsa:KK45:uyuyayım da büyüyeyim:KK45:iyi geceler:KK55:
Hayırlı geceler canım benim:KK60: bende mutfağımı toplayayım:110:

11 aylık canım sağol:KK200: akşam erken uyuyor sabahta erkenden uyanıyor. :110:
Allah bağışlasın, bende de 1 tane var 3 yaşına girdi. Biraz büyüyünce düzene giriyor. Bazen kafa gidiyor bizde de, hep aksine davranıyor. Böyle böyle büyümeye çalışıyoruz. :-)

Back