Kızları, yaptığınız banaysa öğrendiğiniz kendinize diye mutfağa sokuyor musun?
Kepekli mi, hiç kepekli undan gözleme yemedim, diyetteyken tb unundan bazlama yapmıştım ama gözleme daha iyi olur.
Eşin seviyor mu kepek unundan?
Kızlara yaptırıyorum ama çok sık değil
Derdim bilsinler ama yapmasınlar.Yapmasalar bile sürekli çağırıp bak şu şöyle oluyor,bunun püf noktası şu vs. diye anlatıyorum.Elleri yattın.Bıraksam çoğu şeyi tek başlarına yapabilirler.Oğlumda meraklı
Eşim aslında beyaz unu tercih ediyor.Ama eli mahkum arada yiyor.
Ben bu sıra pek diyet modunda değilim zatenYazı böyle geçirip sonra toparlayacağım.Tabi daha fazla artıya çıkmadan
Yarın dışarıda olacağız.Akşam gelince hazır olsun diye kiraz yaprağı sardım.Onun sosu için 3 kilo soğan kavurdumYarın sadece yoğurdunu yapacağım.Akşam için ıspanaklı gözleme-çorbaSonra açma yaptım.Bulaşık yıka ,toparla vs
Aman hiç bitmiyor bulaşık,yemek
Vışşş saat 1 olacak nerdeyse ben kaçayım, benim uykum tavuk uykusu bir de geç yatan için baykuş uykusu varmış, o isim daha havalı ama neyse prpfilimde baykuş var nasıl olsauyuyayım da büyüyeyimiyi geceler
Vışşş saat 1 olacak nerdeyse ben kaçayım, benim uykum tavuk uykusu bir de geç yatan için baykuş uykusu varmış, o isim daha havalı ama neyse prpfilimde baykuş var nasıl olsauyuyayım da büyüyeyimiyi geceler
Allah bağışlasın, bende de 1 tane var 3 yaşına girdi. Biraz büyüyünce düzene giriyor. Bazen kafa gidiyor bizde de, hep aksine davranıyor. Böyle böyle büyümeye çalışıyoruz.