• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Ben değilim ama PC yi kaptırdım:deli:
Ben de bekledim bekledim kimseden ses çıkmadı.Sonra Pcde başka yere dalmışım:deli:Oğluna söyle kalksın pcden:KK53:Sınava kadar ona hak tanıdık :skandal:yeter gari:sinirli:

Ben de bekledim bekledim kimseden ses çıkmadı.Sonra Pcde başka yere dalmışım:deli:Oğluna söyle kalksın pcden:KK53:Sınava kadar ona hak tanıdık :skandal:yeter gari:sinirli:
Yatma saati geldi zaten(esneme smileyi)
Herkes burada da, herkes birinin yazmasını bekliyor galiba:KK45:

Neler yaptın kimbilir?

Aceleleri neymiş:deli:
Gitsinler diye Onlarla ilgilenmeyip telefonla mı oynuyorsun? :KK53:
Yarın dışarıda olacağız.Akşam gelince hazır olsun diye kiraz yaprağı sardım.Onun sosu için 3 kilo soğan kavurdum:KK53:Yarın sadece yoğurdunu yapacağım.Akşam için ıspanaklı gözleme-çorba:KK45:Sonra açma yaptım.Bulaşık yıka ,toparla vs:deli:
Aman hiç bitmiyor bulaşık,yemek:işsiz:

Yarın dışarıda olacağız.Akşam gelince hazır olsun diye kiraz yaprağı sardım.Onun sosu için 3 kilo soğan kavurdum:KK53:Yarın sadece yoğurdunu yapacağım.Akşam için ıspanaklı gözleme-çorba:KK45:Sonra açma yaptım.Bulaşık yıka ,toparla vs:deli:
Aman hiç bitmiyor bulaşık,yemek:işsiz:
Kiraz yaprağını sarmak ta bayağı oyalar.

Demek ıspanaklı gözleme yaptın ha,

:110::110::110:

Aynen bayağı oyalıyor.Minik minik sarılıyor:dondurma:
Evet kepekli un ile yaptım:KK53:
Kızları, yaptığınız banaysa öğrendiğiniz kendinize diye mutfağa sokuyor musun? :KK45:
Kepekli mi, hiç kepekli undan gözleme yemedim, diyetteyken tb unundan bazlama yapmıştım ama gözleme daha iyi olur.
Eşin seviyor mu kepek unundan?

Back