- 8 Haziran 2013
- 57.055
- 151.543
- 898
Orası neresiEki Görüntüle 2168815
Kızlar hu huuuu
Ben gece adam eve gelmiycek derken denizde bulduk kendimizi
Meğer arkadaşlarla hafta sonu planı yapmışlar.
Deniz, kum, güneş isteyen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orası neresiEki Görüntüle 2168815
Kızlar hu huuuu
Ben gece adam eve gelmiycek derken denizde bulduk kendimizi
Meğer arkadaşlarla hafta sonu planı yapmışlar.
Deniz, kum, güneş isteyen
Hayır bitmedi, evi supurdum sildim, toz aldım, ütü yaptım. Balkonlari yıkadim. Tuvalet banyo kaldı.Pazarımı da yaptım.
Bir yığın kompostoluk erik aldımbuzluğa atmak için mısır da aldım ama az aldım sanırım, aklımda kaldı
Sen temizliğini bitirdin mi?
Sağolasın canım benim, sanada kolay gelsin.Hayır bitmedi, evi supurdum sildim, toz aldım, ütü yaptım. Balkonlari yıkadim. Tuvalet banyo kaldı.
Yayla çorbası pisirdim. Oğlana onu yedircem şimdi.
Güneşte fena yandı, heryeri soyuluyor
Sanada kolay gelsin, bende yapcam konserve, kurutmalik, bakalım.
Sende Sağol.Sağolasın canım benim, sanada kolay gelsin.
AyvalıkOrası neresi
Sarımsaklı değil di miAyvalık
Ta içiSarımsaklı değil di mi
Ağlarım bak
Dürümcü Serko’ya gidin, benim için dürüm yiyin. Birde orada benim en sevdiğim dondurmacı var, ES Venedik. Damla sakızlı ve karadutlu dondurma yiyin orada da.Ta içi
Yemek yemedik daha da dondurma yedik söylemesi ayıp :) leda ydı galiba adı köşede bi yer.Dürümcü Serko’ya gidin, benim için dürüm yiyin. Birde orada benim en sevdiğim dondurmacı var, ES Venedik. Damla sakızlı ve karadutlu dondurma yiyin orada da.
2. evim gibidir benim oralarYemek yemedik daha da dondurma yedik söylemesi ayıp :) leda ydı galiba adı köşede bi yer.
Serko mu
Yemeği otelde yeriz herhalde ama söylim millete yine de.
Sen iyi Biliyosun galiba buraları
Serkonun dürümleri çok meşhur ve lezzetlidir. Gece de olsa, yemeden dönmeyin derim.Eki Görüntüle 2168835
Al sana serko önümüze çıktı :)
çok üzüldüm, annemi 9 aydır görmüyorum, eğer Polonya'daki oğlum da gelirse onu da Ekim den bu yana görmüyorum. Küçük oğlumu en son şubatta gördüm o gelir mi bilmiyorum, babasının etkisi altındaÇok şanslısın vallahi.Benim annem gelemiyor .
Biran önce Allah kavuşturur inşallah, yavrularına.çok üzüldüm, annemi 9 aydır görmüyorum, eğer Polonya'daki oğlum da gelirse onu da Ekim den bu yana görmüyorum. Küçük oğlumu en son şubatta gördüm o gelir mi bilmiyorum, babasının etkisi altında
Amin, sağolunBiran önce Allah kavuşturur inşallah, yavrularına.
Allah kavuştursun canımçok üzüldüm, annemi 9 aydır görmüyorum, eğer Polonya'daki oğlum da gelirse onu da Ekim den bu yana görmüyorum. Küçük oğlumu en son şubatta gördüm o gelir mi bilmiyorum, babasının etkisi altında
Ben buradayımİyi akşamlar tavuk güzelleri,nörüyonuz ,sesiniz çıkmıyor