• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Pazarımı da yaptım.

Bir yığın kompostoluk erik aldım:KK70:buzluğa atmak için mısır da aldım ama az aldım sanırım, aklımda kaldı:KK70:

Sen temizliğini bitirdin mi?:temizlik:
Hayır bitmedi, evi supurdum sildim, toz aldım, ütü yaptım. Balkonlari yıkadim. Tuvalet banyo kaldı.
Yayla çorbası pisirdim. Oğlana onu yedircem şimdi.

Güneşte fena yandı, heryeri soyuluyor:olamaz:

Sanada kolay gelsin, bende yapcam konserve, kurutmalik, bakalım. :hamarat:

Hayır bitmedi, evi supurdum sildim, toz aldım, ütü yaptım. Balkonlari yıkadim. Tuvalet banyo kaldı.
Yayla çorbası pisirdim. Oğlana onu yedircem şimdi.

Güneşte fena yandı, heryeri soyuluyor:olamaz:

Sanada kolay gelsin, bende yapcam konserve, kurutmalik, bakalım. :hamarat:
Sağolasın canım benim, sanada kolay gelsin.❤️

Dürümcü Serko’ya gidin, benim için dürüm yiyin. Birde orada benim en sevdiğim dondurmacı var, ES Venedik. Damla sakızlı ve karadutlu dondurma yiyin orada da.:mad::mad:

Son düzenleme:
Dürümcü Serko’ya gidin, benim için dürüm yiyin. Birde orada benim en sevdiğim dondurmacı var, ES Venedik. Damla sakızlı ve karadutlu dondurma yiyin orada da.:mad::mad:
Yemek yemedik daha da dondurma yedik söylemesi ayıp :) leda ydı galiba adı köşede bi yer.
Serko mu :KK48:
Yemeği otelde yeriz herhalde ama söylim millete yine de.
Sen iyi Biliyosun galiba buraları :KK53:

IMG_20180714_200626.jpg

Al sana serko önümüze çıktı :)

Yemek yemedik daha da dondurma yedik söylemesi ayıp :) leda ydı galiba adı köşede bi yer.
Serko mu :KK48:
Yemeği otelde yeriz herhalde ama söylim millete yine de.
Sen iyi Biliyosun galiba buraları :KK53:
2. evim gibidir benim oralar:110:

Çok şanslısın vallahi.Benim annem gelemiyor .
çok üzüldüm, annemi 9 aydır görmüyorum, eğer Polonya'daki oğlum da gelirse onu da Ekim den bu yana görmüyorum. Küçük oğlumu en son şubatta gördüm o gelir mi bilmiyorum, babasının etkisi altında :(

çok üzüldüm, annemi 9 aydır görmüyorum, eğer Polonya'daki oğlum da gelirse onu da Ekim den bu yana görmüyorum. Küçük oğlumu en son şubatta gördüm o gelir mi bilmiyorum, babasının etkisi altında :KK43:
Biran önce Allah kavuşturur inşallah, yavrularına.

çok üzüldüm, annemi 9 aydır görmüyorum, eğer Polonya'daki oğlum da gelirse onu da Ekim den bu yana görmüyorum. Küçük oğlumu en son şubatta gördüm o gelir mi bilmiyorum, babasının etkisi altında :KK43:
Allah kavuştursun canım:KK19:
Maşaallah senin çocukların mı var:nazar:

Back