Ben değilim ama PC yi kaptırdımBen buradayım
Ben de bekledim bekledim kimseden ses çıkmadı.Sonra Pcde başka yere dalmışımBen değilim ama PC yi kaptırdım
Yatma saati geldi zaten(esneme smileyi)Ben de bekledim bekledim kimseden ses çıkmadı.Sonra Pcde başka yere dalmışımOğluna söyle kalksın pcden Sınava kadar ona hak tanıdık yeter gari
Öyle oluyor demekYatma saati geldi zaten(esneme smileyi)
Herkes burada da, herkes birinin yazmasını bekliyor galiba
Ben sıcak olmasa yatacağım da balkona attım kendimi,senin ev esiyormuş, yat gitsin.Öyle oluyor demekBen de yatabilirsem erken yatacağım
Misafirlerim varİyi akşamlar tavuk güzelleri,nörüyonuz ,sesiniz çıkmıyor
Bugün çok fena esiyor.Ben sıcak olmasa yatacağım da balkona attım kendimi,senin ev esiyormuş, yat gitsin.
Kolay gelsin canımMisafirlerim var
Benimde var(dı)Misafirlerim var
Benim yoktu ama bütün gün mutfaktaydımBenimde var(dı)
Orada da selalar okunuyor mu, içime burukluk çöktü neyse uzatmayayım, ucu siyasete kayıyorBugün çok fena esiyor.Uyuyabilsem yatacağım Yatağa girince uykum kaçıyor
Sağolasın kuzummKolay gelsin canım
Benimkilerde kalkmak üzerelerBenimde var(dı)
Aynen canım şimdi bitti:)Orada da selalar okunuyor mu, içime burukluk çöktü neyse uzatmayayım, ucu siyasete kayıyor
Bu saatte kalkmak üzerelerSağolasın kuzumm
Benimkilerde kalkmak üzereler
Neler yaptın kimbilir?Benim yoktu ama bütün gün mutfaktaydım
Aceleleri neymişSağolasın kuzumm
Benimkilerde kalkmak üzereler
Yarın dışarıda olacağız.Akşam gelince hazır olsun diye kiraz yaprağı sardım.Onun sosu için 3 kilo soğan kavurdumNeler yaptın kimbilir?
Aceleleri neymiş
Gitsinler diye Onlarla ilgilenmeyip telefonla mı oynuyorsun?
Kiraz yaprağını sarmak ta bayağı oyalar.Yarın dışarıda olacağız.Akşam gelince hazır olsun diye kiraz yaprağı sardım.Onun sosu için 3 kilo soğan kavurdumYarın sadece yoğurdunu yapacağım.Akşam için ıspanaklı gözleme-çorba Sonra açma yaptım.Bulaşık yıka ,toparla vs
Aman hiç bitmiyor bulaşık,yemek
Aynen bayağı oyalıyor.Minik minik sarılıyorKiraz yaprağını sarmak ta bayağı oyalar.
Demek ıspanaklı gözleme yaptın ha,
Kızları, yaptığınız banaysa öğrendiğiniz kendinize diye mutfağa sokuyor musun?Aynen bayağı oyalıyor.Minik minik sarılıyor
Evet kepekli un ile yaptım
Okundu canımOrada da selalar okunuyor mu, içime burukluk çöktü neyse uzatmayayım, ucu siyasete kayıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?